מתוך שיעמום..
שם - עידן כיתה יב' - חופש, סיום.. תחביבים - אני לא יודע אם יש לי.. לנגן (בגיטרה, ובכלל), לישון.. לשמוע מוזיקה ורדיו. לגלוש. חסר חיים, בקיצור. מוזיקה אהובה - רוק, רוק קלאסי, רוק אלטרנטיבי, רוק כבד. תלוי גם במצב-רוח. סדרות אהובות - בקושי רואה טלוויזיה... אהבתי את לואיס וקלארק פעם, ואת מכושפות. שוטטות. החמישייה הקמארית. בבוקר - אני חושב בעיקר על העובדה שאולי היה עדיף אם לא הייתי מתעורר בכלל. מאוהבים במישהו כרגע? - לא ממש.. מאמינים באהבה? - כרגע לא. אבל זה יכול לשנות. קל לשכנע אותי. תפוסים? - לא, ממש לא. האם יש לכם חיית מחמד - החתולה שלי, חברתי הנצחית. אם הייתם יכולים לשנות אצכם משהו, מה זה היה? - ארר.. שאלה קצת מעצבנת. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? - אני לא יודע. אני מניח שכן. למרות שהבורות שלי בנושאים מסויימים, כמו פוליטיקה, זה פשוט משהו מדהים. האם אתם מבינים בפוליטיקה? - אוי, צירוף מקרים. כבר עניתי על זה. לאיזה מפלגה הייתם מצביעים? - אממ, מרץ או שינוי.. אני ממש לא יודע. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? - לא כל-כך.. יותר לחוץ מאשר שאני פוחד.. אבל זה גם בגלל דברים אחרים. מהי קבוצת כדורגל האהובה עליכם? אני לא ממש אוהב כדורגל. מהי הארץ החלומית שלכם - אוסטרליה! וגם ישראל.. חחח.