שרשור
...

עו מר 5

New member
יהי זכרם ברוך

ולצערנו זה לא רוב הסיכויים, הודיעו רשמית שהם מתים. רק תשימו לב איך בשניה אחת הכל מתגמד, וכל הצרות שלנו נראות כל כך קטנות.

טלולית

New member
צודק...../images/Emo10.gif

בשניה הכל מתגמד...
רק עכשיו (ממך) אני שומעת שהודיעו רשמית שהם מתים... זה כל כך עצוב! ולמה זה היה חייב לקרות דווקא כשהיה אסטרונאוט יהודי בפנים???
(שלא תבינו אותי לא נכון- כל חיי אדם חשובים, ולא חשוב אם זה לא יהודי..אבל כשהוא יהודי זה עוד יותר כואב
) יהי זכרם ברוך!

ליטן א

New member
שיר קטן לזכרו ולזכרם:

(פורסם כבר במס' פורומים) Ground Control to Major Tom Ground Control to Major Tom Take your protein pills and put your helmet on Ground Control to Major Tom Commencing countdown, engines on Check ignition and may God's love be with you (spoken) Ten, Nine, Eight, Seven, Six, Five, Four, Three, Two, One, Liftoff This is Ground Control to Major Tom You've really made the grade And the papers want to know whose shirts you wear Now it's time to leave the capsule if you dare "This is Major Tom to Ground Control I'm stepping through the door And I'm floating in a most peculiar way And the stars look very different today For here Am I sitting in a tin can Far above the world Planet Earth is blue And there's nothing I can do Though I'm past one hundred thousand miles I'm feeling very still And I think my spaceship knows which way to go Tell my wife I love her very much she knows" Ground Control to Major Tom Your circuit's dead, there's something wrong Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you.... "Here am I floating round my tin can Far above the Moon Planet Earth is blue And there's nothing I can do." לזכרו

ranzz

New member
מהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מקווה שאתם מודעים לעובדה, שזה כולה שיר של דייוויד בואי..

קרן אiר

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

לכל שבעת האסטרונאוטים...

BlackMist

New member
מתוך שיעמום..

שם - עידן כיתה יב' - חופש, סיום.. תחביבים - אני לא יודע אם יש לי.. לנגן (בגיטרה, ובכלל), לישון.. לשמוע מוזיקה ורדיו. לגלוש. חסר חיים, בקיצור. מוזיקה אהובה - רוק, רוק קלאסי, רוק אלטרנטיבי, רוק כבד. תלוי גם במצב-רוח. סדרות אהובות - בקושי רואה טלוויזיה... אהבתי את לואיס וקלארק פעם, ואת מכושפות. שוטטות. החמישייה הקמארית. בבוקר - אני חושב בעיקר על העובדה שאולי היה עדיף אם לא הייתי מתעורר בכלל. מאוהבים במישהו כרגע? - לא ממש.. מאמינים באהבה? - כרגע לא. אבל זה יכול לשנות. קל לשכנע אותי. תפוסים? - לא, ממש לא. האם יש לכם חיית מחמד - החתולה שלי, חברתי הנצחית. אם הייתם יכולים לשנות אצכם משהו, מה זה היה? - ארר.. שאלה קצת מעצבנת. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? - אני לא יודע. אני מניח שכן. למרות שהבורות שלי בנושאים מסויימים, כמו פוליטיקה, זה פשוט משהו מדהים. האם אתם מבינים בפוליטיקה? - אוי, צירוף מקרים. כבר עניתי על זה. לאיזה מפלגה הייתם מצביעים? - אממ, מרץ או שינוי.. אני ממש לא יודע. האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא? - לא כל-כך.. יותר לחוץ מאשר שאני פוחד.. אבל זה גם בגלל דברים אחרים. מהי קבוצת כדורגל האהובה עליכם? אני לא ממש אוהב כדורגל. מהי הארץ החלומית שלכם - אוסטרליה! וגם ישראל.. חחח.

Azar Azar

New member
כן ראיתי את זה כבר ממזמן

וזה מצחיק חחחח נקרעתי שראיתי את זה

mprb

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo79.gif פורום Shania Twain ../images/Emo79.gif

בשעה טובה ומוצלחת נפתח פורום לזמרת המדהימה - שנאיה טווין. אני מזמינה אותכם לבוא - להכיר, לדבר, לשתף וליהנות בפורום החדש. אשמח לראותכם,

../images/Emo186.gif../images/Emo150.gif רצים לקו הגמר

היום ב-17:00 יתארח קובי ויינברג בפורום ריצה וטריאתלון לקראת חצי מרתון עין גדי ומרוץ ה-10 ק"מ, שיתקיימו ב- 8 בפברואר 2003, קובי ויינברג, מומחה לפתרון בעיות רגליים ולשיפור יכולות אצל ספורטאים, יענה לשאלות הגולשים בענייני ספורט, בריאות ושיפור יכולות. ערן סלע הוא הכתב והפרשן המוביל של מעריב לענייני כדורסל שמכסה את הכדורסל בארץ ובחו"ל. בנוסף לפרשנות שלו, הפינה שלו "סיפרה בסלע" הפכה לקאלט. לאחרונה הוא סיים לכתוב ספר חדש על כדורסל שיצא לאור לקראת הקיץ. היום ב-20:30 הוא יתארח בפורום כדורסל ויענה לשאלותיכם. נפתח פורום חדש בתפוז המוקדש לאסטרונאוט הישראלי הראשון- אילן רמון. אתם מוזמנים לכתוב את מחשבותיכם ותחושותכם ולדון בנושא. הפורום יועבר לאשתו, רונה רמון, כאשר תגיע לארץ. ובעניין אחר לגמרי... לפני שיוצאים לטיול, לפני שמחליטים באיזה צימר לנפוש או באיזו מסעדה לאכול, לפני שבוחרים חופש לכל המשפחה ואטרקציות לילדים ולגדולים... עוברים דרך תפוז טריפ.

למעלה