שרשור
...

../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

אילן רמון האסטרונאוט הישראלי הראשון נספה במשימתו הוא ושאר אנשי הצוות לא חזרו הביתה יהי זכרם ברוך

shirakl

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif;-

מיצי007

New member
מדכא ועצוב מאוד

לא יודעת למה אבל אני מרגישה מאוד מאוד עצובה בקשר למה שקרה...
לזכר אל"מ אילן רמון.

natalyrst

New member
אני יודעת למה...

למה
כי תמיד שמדובר על ישראל, משהו רע קורה
נמאססססססס כבר!!!! למה תמיד אנחנו נדפקים
למה
למה
העולם שונא אותנו... אין מה לעשות.... עצוב ביותר
כל מה שנשאר זה להמשיך לקוות

shirakl

New member
האמת...

כשהם יצאו, כבר אז היתה לי הרגשה שמשהו רע יקרה... למה? כי זה היה מדהים מדי כדי להסתיים בטוב... זה פשוט זוועה!!!

מיצי007

New member
איזה שטויות

7 אנשים מתו שם,בלי הבדל מאיזה ארץ הם,וכולם מתו וכולם התאמנו לזה שנים בדיוק כמו כל אסטרונאוט אחר שיוצא למשימה. כולם ידעו שיש סיכוי שהם לא יחזרו הביתה ולצערנו זה קרה.

shirakl

New member
מישהו שלח לי את זה כרגע באייסיקיו..

וחשבתי שמתאים לפרסם את זה כאן: אילן רמון, האסטרונאוט הישראלי הראשון, הוא טייס בדרגת אלוף משנה בחיל האוויר. רמון, בן 48, נבחר להיות הישראלי הראשון בחלל בשנת 1998. אימוניו לקראת הטיסה היו אמורים להימשך כשנה, אך בפועל הם נמשכו כארבע שנים וחצי, עקב דחיות מרובות של הטיסה. רמון נבחר לתפקיד על ידי חיל האוויר, בעקבות הסכם - שנחתם ב-1995 בין ישראל לארה"ב - לשלב אסטרונאוט ישראלי בטיסה לחלל של נאס"א, וכן לכלול ניסוי ישראלי במעבורת. סוכנות החלל הישראלית פנתה לחיל האוויר בבקשה שיבחר בעבורה את המשתתף, וב-98´ בחר החיל ברמון. במשימת מעבורת החלל קולומביה, שימש רמון כ"מומחה מטען". רמון נולד ב-20 ביוני 1954 ברמת גן. הוא גדל בבאר שבע, שם הוריו מתגוררים גם כיום. ב-1974 סיים את קורס הטיס במגמת קרב. בראשית דרכו בחיל האוויר, שימש רמון טייס מיראז´ וסקייהוק. לאחר מכן, היה בין טייסי הקרב הראשונים שנסעו לארה"ב כדי ללמוד להטיס את ה-F-16, והיה חלק מהצוות שקלט את המטוס בחיל האוויר הישראלי. ב-1981 היה רמון בין הטייסים שהשתתפו בתקיפת הכור בעיראק. לאחר מכן הוא פיקד על טייסת פאנטום וטייסת F-16. תפקידו האחרון בחיל היה ראש מחלקת אמצעי לחימה. לרמון תואר ראשון בהנדסת חשמל ומחשבים מאוניברסיטת תל אביב. הוא נשוי ואב לארבעה ילדים, שהצטרפו אליו לתקופת האימונים בנאס"א. תפקידו העיקרי במעבורת קולומביה היה לתפעל מהחלל חלק מניסוי MEIDEX, ניסוי ישראלי שתוכנן באוניברסיטת תל אביב, ומטרתו לחקור כיצד משפיעות סופות אבק על אקלים המזרח התיכון. כמו כן, רמון השתתף בביצוע ניסויים נוספים במעבורת, בהם ניסוי של סוכנות החלל האירופית, שיחקור את השפעת תנאי החלל על מערכת הנשימה; חקר השפעת תנאי המיקרו-כבידה בחלל על תאים של צמחים השפעת תנאי המיקרו-כבידה על חיידקים - כיצד משפיע חוסר משקל על הפיסיולוגיה של חיידקים ופטריות ואילו השפעות יש לחוסר משקל על חילוף חומרים ורגישות פטריות לתרופות נגד פטריות; מחקר שינסה לשפר את ההבנה אודות התפתחות אבנים בכליות; ניסויים של תלמידי תיכון, כולל ניסוי של תלמידי תיכון "אורט" מקריית מוצקין

לא יודעת אם זה טופיק בפני עצמו...

או אוף טופיק, אבל נעשה שרשור הכרות "מעמיק" יותר...
שם -
כיתה י"ב - (מה היא מסמלת בעבורכם, בלי התפלספויות, בשתיים שלוש מילים)
תחביבים -
מוזיקה אהובה -
סדרות אהובות -
מקצוע אהוב -
מקצוע שנוא -
מה הסרט האחרון שראיתם בקולנוע?
מה הסרט שאתם הכי אוהבים?
מה הספר האחרון שקראתם?
מה הדבר הראשון שעליו אתן חושבים בבוקר?
האם אתם מאוהבים במישהו כרגע?
האם אתם מאמינים באהבה?
האם אתם תפוסים?
האם יש לכם חיית מחמד?
אם הייתם יכולים לשנות אצלכם משהו, מה זה היה?
האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?
האם אתם מבינים בפוליטיקה?
לאיזה מפלגה הייתם מצביעים בבחירות?
האם אתם פוחדים מהמלחמה שתבוא?
מהי קבוצת כדורגל האהובה עליכם?
מהי הארץ החלומית שלכם? וואוו זה הרבה, אז יאללה לעבודה!!

עו מר 5

New member
אניייייייייייי

עומרי
יציאה למלחמת קיום
ספורט, קריאת ספרים
טראנס, האוס.
חדשות
XXX
פרוייקט המכשפה מבלייר
"המוח" (מומלץ בחום)
על סוף היום
בערך
לא
לא
כלב
את העיניים
כן, נראה לי שכן
כן
אין תגובה
לא
מכבי פ"ת
איטליה

../images/Emo15.gifתשובות...

קרין
אני בת 24 , אבל הייתי ביב' 4 אם חשוב למישהו...
מוסיקה,מחשבים...
הכל חוץ ממזרחית
דוסון קריק
ספרות
מתמטיקה
אבנדון ( עם שירוש...)
הנוסע השמיני, פסגת הפחד...
חניבעל ( ההמשך של שתיקת הכבשים ) - תומאס האריס
קפה שחור וסיגריה
לא
|פרה
מאוהב|
לא ( עומר מאושר...)
כן, יש לי כלבה
את העקשנות שלי
כן ( אנשים אומרים לי שאני נראית צעירה , אבל בוגרת... )
אני חושבת שכן
מרצ
לא, אני אופטימית...
מכבי ת"א
לונדון/פריז
רעיון מעולה !!!

shirakl

New member
אוקיי...

שם: שירה כיתה י"ב: סוף תחביבים: טלוויזיה, מחשב, טלפון (אבל רק לפעמים), לישון (גם רק לפעמים), לבלות... מוזיקה אהובה: כל מיני, קשה לשים את האצבע על משהו מסויים סדרות אהובות: דוסון קריק, בנות גילמור, חברים, ובעקרון אני רואה גם אופרות סבון וטלנובלות.. מקצוןע אהוב: תנ"ך (אבל רק בזכות המורה), ספרות (כי זה בד"כ נחמד), ולפעמים גם ערבית מקצוע שנוא: חנ"ג, הסטוריה (בעיקר בגלל המורה האיומה שיש לי), מתימטיקה. סרט אחרון: אתמול ראיתי את יפה במנהטן הסרט הכי אהוב: בעיקר סרטים של ג'וליה רוברטס (אישה יפה, נוטינג היל, ארין ברוקוביץ'...) כי היא אחלה שחקנית, אני אוהבת גם את דלתות מסתובבות ואת ארמגדון. ספר אחרון: סיפור פשוט (מטעם ביה"ס) הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר: לא רוצה לקום!! האם אני מאוהבת: לצערי הרב ממש לא האם אני מאמינה באהבה: בהחלט, איך לא? האם אני תפוסה: מן הסתם, כבר הבנתם שלא... חיית מחמד: אין לשנות אצלי: יותר מדי רגישה (אז נא לא להרגיז אותי..) האם אני בוגרת: נראה לי שכן... פוליטיקה: פחות או יותר מפלגה: שינוי פוחדת מהמלחמה: כן, נורא... קבוצת כדורגל: אני לא סובלת כדורגל!!! הארץ החלומית: הולנד. ואגב, כל הכבוד על הרעיון!! זה ממש מגניב...

ranzz

New member
טוב נו נשתף אותכם במידע עליי ../images/Emo98.gif

רן, או ראן, או רען
סוף, סוף סוף... מחשבים, מוזיקה, נהיגה, ועוד כמה... אלקטרונית, בעיקר האוס, דיפ, אנדרגראונד
הבית הלבן, פרנדז. אנגלית, כי יש לי מאה בלי ללמוד
מתמטיקה, כי.. לא צריך סיבה
לא זוכר זה היה לפני איזה חודשיים
לא יודע הרבה, מאטריקס
אולי ארמגדון.. Catcher in the rye לשים מוזיקה כי שקט מדי
כן
ראה תשובה קודמת
כן
לא...
כלום אני מושלם
מתי שאני רוצה... בעיקר אני לא מרגיש בן 18 עדיין
כן הצבעתי, שינוי. לא
מנצ'סטר יונייטד, פעם הייתי שרוף, עכשיו פחות.. לא יודע אין לי כח לשאלה האחרונה

תשובותיי

שם - שמרית כיתה י"ב - נוסטלגיה (בקרוב) תחביבים - לראות טלויזיה, מוזיקה, לבלות עם החברים, לצאת, לרקוד מוזיקה אהובה - רוק קלאסי, 80´S דאנס, להיטים סדרות אהובות - דוסון, חברים, סמולוויל, בנות גילמור, סקס והעיר, אד מקצוע אהוב - שיעור חינוך?!?! מקצוע שנוא - אזרחות (בלעעעע) סרט אחרון שראיתי בקולנוע - ג´יימס בונד סרט שאני הכי אוהבת - ריקוד מושחת ספר אחרון שקראתי - כיפה אדומה? לא סתם, לאהוב עד מוות של דבורה עומר (מומלץ!!) הדבר הראשון שאני חושבת עליו בבוקר - לכוון את הרדיו ל-102 --> ומהר!! (פעם זה היה גלגל"צ דרך אגב...) מאוהבת במישהו כרגע - כן!! מאמינה באהבה - לפעמים כן לפעמים לא, אבל לרוב הצד הרגשני שלי שולט אז כן תפוסה - כן חיית מחמד - אין (יש לי אח קטן, זה גם נחשב?) לשנות משהו - את הרצינות שלי בוגרת יחסית לגילי? - כן! מאוד, אפילו יותר מדי! מבינה בפוליטיקה - לא מפלגה - ליכוד פוחדת מהמלחמה - לא ממש לא!! קבוצת כדורגל - אין לי, אבל הקבוצה השולטת אצלי בבית - מכבי ת"א ארץ חלומית - פלורידה!!

Azar Azar

New member
תשובות../images/Emo26.gif

שם-אחיעד כיתה י"ב-שנה אחרונה ללימודים סדרות אהובות-המורדים וחברים ודוסון קריק מקצוע אהוב-אני שונא את הכול מקצוע שנוא-תראו בחתימה אה וגם אנגלית אני שונא סרט אחרון 8 מייל מומלץ ללכת סרט אהוב עד כאן ומת לצחוק ספרים אני לא קורא אני חושב על זה שצריך לקום וללכת ללמוד וזה מבאס מאוהב עכשיו לא מאמין לא תפוס כן יש לי שתי כלבות חמודות פוליטיקה לא מבין כלו מפלגה -שינוי לא כל כך כאילו הטיל לא יגיע עד בת ים מכבי ת"א ארץ חלומית אמממ... לא יודע

מור~!

New member
וול...

שם: סווטלנה
כיתה י"ב: ס י ו ם !!
תחביבים: סקס, אוכל, מחשב ומוזיקה. הרבה מוזיקה. אה ואני אוהבת מכוניות ואופנועים
מוזיקה: רוק, פופ, היפ הופ, דאנס, קלאסי, סיקסטיז, אייטיז, הארדקור, פאנק וישראלי
סדרות אהובות: ח.ב.ר.י.ם, סיינפלד, ארתור, הכי גאים שיש
מקצוע אהוב: פסיכולוגיה
מקצוע שנוא: מתמטיקה, תנ"ך
סרט אחרון בקולנוע: וואו שאלה קשה... אני יודעת להגיד שהסרט השני שראיתי היה היום השלישי
סרט אהוב: FACE OFF (עימות חזיתי), ג'יה, קלולס - הסרט, סאות' פארק - הסרט ודי יש ממש הרבה סרטים שאני אוהבת יו איך שכחתי מאטריקס!
ספר אחרון: תקשורת וחברה ב' (יום לפני הבגרות בתקשורת וחברה ב')
מה אתה חושב כשאתה קם בבוקר...: ואם אני קמה בצהריים? חח סתם :) אני חושבת על שלי וקרן אם זה אומר לכם משהו
מאוהבת?: לא, אבל אוהבת חזק
מאמינה באהבה?:
האם אני תפוסה: ריגשית בלבד
חיית מחמד: אח שלי (זה כבר מתחיל להיות דומה לגמרי לסקר ששמתי כאן בהתחלה)
מה הייתי רוצה לשנות אצלי: וואו המון המון המוןןןןן ממש הרבה דברים אנ'לא חושבת שמותר להכניס כ"כ הרבה תווים
בגרות: כן, אבל אנ'לא חושבת שאני יותר בוגרת מאחרים בגילי, אני חושבת שככה צריך להיות ויש כאלו שפשוט לא מתאימים לגיל
פוליטיקה: אני מבינה, אבל לא אוהבת להיכנס לויכוחים
מפלגה: לא
מלחמה: יופי, יבטלו בגרויות! סתם... ככה אבל כולם אצלי בכיתה רואים את זה הממ שתהיה מלחמה, חפיפ
קבוצת כדורגל מועדפת: אלו עם המדים הלבנים והעוד צבע
ארץ מועדפת: לונדון נראה לי מגניב אבל החלום הוא ניו יורק סיטי וכן! זה כמו הסקר שלי!

טלולית

New member
../images/Emo32.gif קטן אבל חשוב!!!

חבר'ה... היום התפוצצה חללית של אסטרונאוטים: אמריקאים, ואחד ישראלי... זה קרה בזמן הנחיתה (למי שלא שמע..)
רוב הסיכויים שהאסטרונאוטים כבר לא בחיים..
בואי נדליק להם

למעלה