../images/Emo41.gifתחרות סרטים בפורום בעלי חיים 626
שלום לכולם, במוצאי שבת בחצות מסתיים שלב א' של תחרות נושאת פרסים בפורום בעלי חיים וחיות בית ומתחיל שלב ב'. בשלב א' ניתן לשלוח סרטים לתחרות. בשלב ב' הגולשים בוחרים את הסרט הזוכה, אשר מי ששלח אותו מקבל פרס יקר ערך. לינק לסרטים שקיימים עד עתה בתחרות אפשר למצוא כאן. סרטים אפשר לשלוח ישירות לאימייל הזה: [email protected] תודה על זמנכם היקר, בברכה, זיו.
פשוט זה קשה לחשוב על זה שאני מסיים שנה הבאה ומתגייס לצבא,אבל זו המציאות,תכלס אני מאושר מהמצב הזה שיש לי ים של זמן פנוי עם חברים,זו השנה הכי מאושרת בחיים שלי.............
השרשור הכי מקושקש שיש... תכתבו כאן כל מה שתרצו... ואני אתחיל בכך שנוסף מאמר חדש שרץ בטאג ליין... " מילון ואן דר ביק לסלנג צבאי " - 10 מושגים מהסלנג הצבאי , בלי המילון אף מתגייס לא מושלם... : ) תקראו ותיהנו...
תאומים תפוז Live ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif
ורד בן פורת, עוסקת ביעוץ והדרכה להורים לתאומים, ובנושאי הגיל הרך וגיל הגן בכלל. מנחת קבוצות בתחומים אלו ב'מרכז להורות ומשפחה' בסמינר הקיבוצים. גננת לשעבר ומומחית בהתפתחות הילד. אמא לתאומים בני חמש. מוזמנים להתייעץ בנושאי התפתחות שונים, וכמובן בכל הקשור בתאומים: גידולם וחינוכם, הורות לתאומים וקשרים במשפחה, ועוד ועוד... היום ב-21:00 היא תתארח בפורום תאומים ושלישיות. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר את שאלותיכם!!
מדברים על זה בפורום שלי הרבה אנשים שעוקבים כמוני מתחילת השידור פרטים ועדכונים עולים אצלי בפורום אם מעניין אותכם בין היתר השרשור הזה שמסביר בערך מה קרה שם על פי הבנתי את הדברים (לא רשמי של נאסא אבל בהחלט רשמי שלי ויש לי קצת מוסג...) בכל אופן השרשור הזה מסביר בערך... תודה שירה