שרשור שונן איי

../images/Emo15.gif שרשור שונן איי

|אזהרה| השרשור עלול להכיל תכנים המוסקסואלים בין היקארו ואקירה! לא אוהבים? אל תיכנסו!|אזהרה| נא לשמור על הגבלת הגיל. כמו כן אני רוצה להבהיר שהיקארו סאמא! אין סיכוי שהוא ייתן לאקירה להיות סאמא עליו! ואל תתוכחו איתי! |טון-אפל| לא כדאי לכם.... יש לי קיו 2 בקראטה! ואני לא מתביישת להשתמש בחידע שלי כדי להכאיב למי שמתווכח איתי! היקא/אקי

בלחיצה על שאר הלינקים האדומים ששם

מן הסתם. o_o; הידע הכי בסיסי שאפשרי באנגלית ובמחשבים נדרש כדי להתמצא שם... [..רובם מחולקים לחלקים, אגב. למשל, נכון ה1/3? זה אומר שזה החלק ראשון מתוך שלושה חלקים]

../images/Emo15.gif הזהרתי אותך...

היקארו הוא סאמא!!! אין סיכוי שבעולם שהוא יתן לאקירה להיות סאמא עליו! או שאת רוצה אגרוף?

Mor L

New member
את ביקשת את זה!

יש לי חגורה צהובה בדניס ואני לא מפחדת להשתמש בה כשוט! אקירה הוא הסאמא!!!!!

../images/Emo15.gif לי יש חגורה ירוקה!

אני לא מפחדת להשתמש בקאטנה שלי! היקארו סאמא! אטין סיכוי שהוא יתן לאקירה להיות סמא עליו! להיקארו יש יותר מדי אגו!

RaVeN IYI

New member
היקארו האוקא, תתמודדי 3>

ואני סמה עליך ככה שאת לא ממש יכולה להרביץ לי, אז פשקי רגליים וחכי לי במיטה >.> אוקא. 3<

../images/Emo15.gif אבל יש לי אוזניים!

אז אני תמימה. וחצמיזה אני חגורה ירוקה~! נו מור סאמא און מי! *אוזניי לאבלס* נובאדי טיק מי אירס אוואי פרום מי........ מוחאחאחאחא! תשאלי מי שהיה במפגש. הצלחתי לשמור אותן עליי חמשד שעות תחת מתקפת פאנגרלז עם בלוני מים. ואקירה הוא האוקע! היקארו סאמא!!!!! או שאני לךא נותנת לך לקרוא יותר יאוי שלי!

Mor L

New member
טויה!!!!!

אני יודעת לשיר אופרה ואני לא מפחדת להחריש פה את כולם! אקיר הוא הבוס היוזם השליט הגבר השאקל המתוק המטריף שלי
והכבוד העצמי שלו לעולם לא ייתן לו לאפשר להיקארו לשלוט עליו!! הוא אקירה טויה! הבן של מייג'ין טויה הדגול! נראה לך שהוא ייתן למישהו לנהל אותו????

../images/Emo15.gif זה היקארו, לא מישו *ממזרתה*

וגמאני יודעת לשיר אופרה! ואני זמרת אלט! ויש לי קול חזק מאוד מאוד! ולגבי הכבוד הרשי לי לצטט את יהורם טימטומון- "כולם נהיו יודעים אז טוב מאוד למי יש יותר כבוד!" וזה היקארו. היקארו בחיים לא היה נותן לאקירה להיות סאמא עליו! תפקידו של אטקירה להיות נשי ולהסמיק במבוכה! אז- מכות+ אופרה+כוח לאבלס+ שיער קצר (הסתפרתי! מוחאחאחאחא!)! היקארו סאמא!

אני אצטרף אלייך ...

בעיקר משום שבת דודה שלי (בת 29 ) בהתה איתי בהיקארו נו גו (הפרק האחרון של השידורים החוזרים בערוץ העילגים),ראתה את אקירה ואמרה, "היא צריכה לשים צללית כחולה או שפתון".הבטתי בה וכדי לא להעיר את הבן הקטן שלה לחשתי לה ,"זה בן". היא צחקה. אז ... אקירה האוקע והיקארו הסאמא ,כי להיקארו יש אופי ועקשנות של פרד עם אגו

rai kijimoto

New member
*עוזרת*

אקירה הוא אוקע סמאי אבל הוא בחיים לא יתן להיקארו להיות סאמא עליו! האגו שלו די נפוח (והוא מתוק
), גם של היקארו אבל כשהיקארו ליד אקירה הוא מתנהג כמו ילדה קטנה ^^ אין סיכוי שהיקארו הוא סאמא ל אקירה!

Mor L

New member
כפירה!!! חילול הקודש!!!

כל החוטאים יבואו על עונשם בימי ביאת המשיח!!! או כשהוטא יומי תבוא לארץ!!! או כשאני אפגש איתה ביפן יום אחד ואברר את כל העניין הזה!!!

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif רק שתדעו, יש פיתרון פשוט.

תורות. זה כמו מקרה הארקו- כשיש שניים דומיננטיים [או במקרה שלנו, לא מספיק דומיננטיים XD;] הם שולטים בתורות P:

למעלה