../images/Emo15.gif וזה מה שגורם להיקארו לרצות
להתעלות עליו! ותראי, אני מומחית לא קאנה לפיקים בדירוג גבוהה בשיפ הזה. קראתי את כל פאנפיקשן נט בנושא הזה. היקארו סאמא. בקטע עם הנסיעה במכונית? אקירה רוצה, היקארו סאמא (ויש גם את השוטר המסכן שתופס אותם כשהם עשו יאוי במכונית בצד הדרך XD) בפיק "שעונים"? היקארו לא נרדם, אקירה ישן אצלו בחדר, היקארו עולה לשם, והוא הסאמא. בפיק "חוויות מהמלון בטורניר כוכב הצפון" שתרגמתי לעיברית? היקארו סאמא בריבוע. לא מספיק שהוא מצליח לשכנע את אקירה להתקלח ביחד איתו, הוא גם משכנע אותו לסבן לו את הגב (ורק את הגב!). הקטע עם המזימוזים מתחיל קצת אחר כך, כשהיקארו יוצא מהמקלחת באופן סמצאי להחריד עם רק מגבת אחת, ומחליט שאקירה מתנהג יותר מדי כמו בחורה (חלוק רחצה עבה וצמרירי שהוא לובש משכנע את היקארו שהוא צודק) ומנסה ללמד אותו "להיות גבר"- והצעד הראשון- נפטרים מהחלוק! ואחרי זה מנעלי הבית. ואז... היקארו בהחלט סאמא. בפיק "מאז ועד היום"? אקירה פוגש את היקארו אחרי עשר שנים שהם לא התראו. הם משחקים ומצליחים בתיאום טלפטי להיכנע באותה שנייה. היקארו לא מסוגל לראות את אקירה עוזב אחרי כל כך הרבה זמן, ואקירה גם הוא מרגשים שהוא לא יכול לעזוב. גשם, מתחבקים חיבוק גדול, דמעות, נשיקות. חוזרים הבייתה לאח חמה שדמיכות וכוס תה. וגם ליאוי. ושוב- היקארו סאמא בפיק "משחק בלי מנצח"? היקארו מוצא דרך מעניינת מאוד לסגור את סוגיית המשחק.... באופן סאמאי שטוף הורמונים. בפיק "ההתערבות"? היקארו מתערב עם אקירה שהוא ינצח ואז המנצח יגיד למפסיד מה לעשות, וכמובן- מפסיד. לאקירה יש מושג קלוש שהוא רוצה נשיקה, ואין לו שמץ שלהיקארו יש בראש הרבה יותר מזה... וזה נגמר כמובן- בהיקארו סאמא. בפיק שבו הם ננעלים לילה מושלג בחדר הגו הפרטי במועדן הגו של אבא שלך אקירה? היקארו ואקירה רבים ולא מסכימים לישון באותו צד של החד. אקירה בחור את הצד עם הקיר החיצוני. היקארו חולם חלום שמסתיים בזה שהוא ואקירה מתגלגלים בסקסיות יתרה על הרצפה. הוא מתעורר ומגלה שאקירה לידו. הוא צועק מרוב הפתעה, אקירה אומר ש"בגלל שזה קיר חיצוני היה לי קר, ובכלל נראה פה חם יותר ובגלל שנהיית אדום כולך אני מניח שאני צודק". היקארו מסמיק ומגמגם ואקירה שואל אותו מה קרה. היקארו מנסה להתחמק ולא ממש מצליח לו, והוא מספר לאקירה על החלום. ובאופן מפתיע, אקירה, במקום לברוח בצעקות כמו שהיקארו חושב שהוא יעשה, מתקרב אליו ושואל אם בחלום של היקארו הוא עשה ככה ומדגים משהו, תוך כדי האמירה שהיה לו חלום דומה. היקארו, שאנרגיות סמאיות רצחנית משתלטות עליו אומר ש"לא בדיוק, יותר ככה", וזה נגמר בהרבה הרבה יאוי עם זריחת החמה. כמובן שהם צריכים להתלבש ולסדר מהר לפני שמישהו יבוא ויגלה שהם שיחקו הלילה בעוד משחק מאוד מעניין, חוץ מגו. יש עוד הרבה, צאבל אני עצלנית מדי כרגע, אבל בכלזאת: המסקנה? היקארו סאמא!