שרשור עונות ...

../images/Emo15.gif ותמונה אחרונה ...

ח´ברה פה הייתה לי בעיה ... הייתה התלבטות קלה בין קר סמית לצ´אד ... בסוף בחרתי בקר סמית ... מה לעשות אני לא יכולה לשרשר תמונה של צ´אד ... אני לא סובלת אותו ואין מה לעשות ... מקווה שנהנתם מהתמונות ... ביי ...

LillipooT

New member
אווו קרין ../images/Emo60.gif

חשבתי גם לעשות כזה דבר.. כל הכבוד !

../images/Emo15.gif מוקדש לך לי !!!

חבל שלא באת לחידון ... החידון נדחה למחר מחוסר אנשים ... נורא נעלבתי ...
מבטיחה פרסום של החידון למעלה ?!?!?!?
... ביי ...

LillipooT

New member
קרין אהובתי!

ליליפוט שלנו חולה בטירוף! ישנתי כל היום.. ועכשיו קמתי.. אני מצטערת! אני אומרתשאני חולה בגלל צ´אד! יופי צ´אד!!

קרינוש ,נשמה../images/Emo105.gif

כל הכובד!!!! שרשור ממש יפה!!! אני באה היום...מבטיחה!!!! :*) אה... ותודה שדחית את החידון!! הנה תמונה בשבילך...

../images/Emo15.gif נשמה שלי ...

הכל בשבילך ובשביל לי ... " בשבילכן הירח אקטוף בידיים " ... " עד קצה העולם יבשה וגם ים " ... להתראות בערב ... ביי ...

../images/Emo15.gif ויש לי חידה ...

ממה נפטר מר ברוקס ? תשובה מלאה בבקשה ... נ.ב אני נהיית חולה מהצ´ארלי הזה ...
המנצל בנות הזה ... ביי ...

אני יודעת!!! ../images/Emo105.gif

ושכחתי להגיד משו קרין: עישנת לך סיגריה?????? (בזמן שחשבת על הרעיון לעשות שרשור עונות???!!) כועסת!!!
דוסון החליט שינתקו את מר ברוקס מהמכשירים והוא היה חולה בסרטן.... כי דוסון חתם על איזה מסמך כדי שמר ברוקס יוכל לקחת תרופות או משו והוא היה צריך להחליט אם לנתק את מר ברוקס מהמכשירים או לא ובסוף כן אני צודקת?

../images/Emo15.gif ויש לנו פתרון !!!

כל הכבוד טל ... מגיע לך פרס ...
... וכן , אני מודה שעישנתי סיגריה בשרשור עונות ... זה נתן לי השראה ... וכבר קיבלתי שטיפה מלאנה ... דונט סטארט ... פוגיב מי פפפפליז ... מבטיחה לא לעשן בחידון ...
ביי

../images/Emo15.gif עוד חידה !!!

הפעם בנושא האהוב על טל ... פ ר ט י ם ק ט נ י ם !!! מה צבע כדור האקסטזי שדרו נתן לג´ן ...
... להתראות הערב בחידון בצ´אט בשעה 22:00 ... ביי ...

למעלה