פרק 54

../images/Emo15.gif פרק 54

כי גם אני רוצה לפתוח שרשור יומי! (נזכרת בנוסטלגיית השרשור היומי בפורום אינו) שתהיה לכולנו צפייה נעימה. ^.^

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif כמה היקארו גדלOO

די זה מפחיד.. וסאי מוזר ביותר.....

star_female

New member
כן

כי הוא מקצוען מתחיל, וזו הדרגה שבה מקצוענים מתחילים עד שהם מנצחים במספיק משחקי oteai (לא זוכרת את המספר המדוייק) ועולים ל-2 דאן. את 1 דאן הוגים את זה shodan.

Sshumaru

New member
לא לדעתי הוא כבר P: מקצוען

דאן1 זה אנסיי ואם ראית את הפרק לפני כמה ימים הוא הפך למקצוען ואפילו אם הוא דאן אין סיכוי שהוא דאן 1

לא...../images/Emo41.gif

אמממ אם אני לא תוהה ראיתי איזה תמונע שהיארו רושם שהוא 6 דאן... חוצמזה אי אפשר להיות מקצוען בלי 7 דאן לפחות..

../images/Emo15.gif אתם מתכוונים דרגה טכנית או

דרגה רשמית? יש הבדל. כי טכנית הוא דאן שתיים או שלוש לדעתי, למרות שמבחינת הרישומים הוא דאן 1 כמו כל המצקוען מתחיל. ולגבי הדאן 7 את טועה, זו הדרגה שבה מקצוען הופך מבחינת אלו שהם לא ל"דאי סאנסיי", אבל זה כבר סיפור ארוך. דרגות מקצוענות מתחילות מדאן 1- שודאן.

star_female

New member
אם לא שמת לב...

הוא לא נשאר באותו מקום והרמה שלו משתנה הרבה מאוד במהלך הסדרה. אז אם לא הייתי יודעת אחרת הייתי אומרת שיכול להיות שראית תמונה מהעתיד שבה הוא באמת 6 דאן, אבל לא נראה לי שיש תמונה כזאת באמת. אולי פנארט. דרך אגב, ברמה המקצועית אני חושבת שהוא הרבה מעל 1 דאן (כלומר אם היו "מודדים את היכולת" שלו היו מגיעים למסקנה שהוא יותר מ-1 דאן, למרות שזו הדרגה הרשמית שלו). אני לא יודעת ממש להעריך אבל לדעתי הוא לפחות 3-4 דאן לפי קצב ההתקדמות שלו (גם טויה יותר מ-2 דאן מבחינה מקצועית).

imdark

New member
שחקן מתחיל הוא לא יכול להיות גרוע

בגלל שאין לו אדיין סגנון והבנה מלאה של המשחק מספר הנצחונות שלך לא מודד את הרמה שלך תתרגל למשחק ותשחק הרבה תנסה ללמוד מכל מהלך לחפש את השגיעות ולחזור אחורה לעבור על משחקים של מקצוענים והתרגל לקטע הזה של אבנים עגולות על הלוח

star_female

New member
בהתחלה הוא בכלל לא הכיר את המשחק

מעבר לשם שלו. מספיק גרוע בשבילך?

imdark

New member
אני נכנס להסברים

יש עד 7 דאן לא מקצוען וזו מידה של יכולת משחק מבחני המקצוענים של היפאנים נחשבים קלים יחסית ןלכן מקצוען יכול להיות גם 5 KYU ביכולת שלו חוץ מזה יש את הדרגות של המקצוענים שמתחילו במשהו שקוראים לו דאן אפס כלומר הרמה שבה מקבלים תעודת מקצוען עם אני לא טועה אחרי שאתה משחק בטורניר רשמי בפעם הראשונה אתה מקבל תואר של דאן אחד מקצוען וזה נע ככה עד 9 דאן מקצוען מעבר לזה מקובל לחשוב ששחקן מקצוען מתחיל נמצע בדאן 4 ביכולת שלו ובארך ברמה 6 מקצוען הם ברמה 7 ביכולת מעבר לזה יכולת המשחק כבר לא יכול לעלות אלא סגנון המשחק שלהם הופך להיות יותר ויותר יציב למי שלא מובן הרבה שלך כמקצוען לא בהכרך קשורה ישירות ליכולת המשחק שלך

רמת מקצוען זה P

אז ככה לפי רמות K- ככל שרמת הקיו נמוכה יותר, ככה השחקן טוב יותר D- ככל שהדאן גדול יותר השחקן טוב יותר P- רמת מקצוען... (אני לא קרובה לדאן, אני רק 30 קיו)

imdark

New member
באתרים באינטרנט

אבל בחיים הסימונים קשורים לתחרות שאליה מדובר כמקצוענים שמשתתפים בתחרות של מקצוענים כל השחקנים הם דאן אבל בתחרות של חובבים אתם ממוספרים כחובבנים ברמות מעל הדאן 4 זה הכל תלוי בקנה מידה חוץ מזה יש מערכת מאוד מענינות שמטרתה להפוך את צורת הדיג של גו דומה לזו של השח מט משתמשים בה לפעמים בתחרויות גדולות או במסעות לימודים

CibiHeart92

New member
הנה הוא גובהה!

הוא עוד יגיע לגובה של סאי הילד הזה! מפחיד! ><

למעלה