פרק 54

CibiHeart92

New member
נו מה?!

חיכיתי חיכיתי והנה זה מגיע בבום!! XD בפרק הבא הוא כבר יהיה גבוה מספיק להצתלם ל"פאנטאסי"! (אני והשטויות שלי.. עזבו אני שיכורה מעוגיות..)

star_female

New member
מן הסתם זו התמונה

שעלתה לי לראש XD אהבתי את "להצטלם" אבל XD (אפילו שזה קצת בעייתי בקליפ הזה בהתחשב בכל התקופות שרואים שם...)

TaIu

New member
נכון.

גם הפנים שלו השתנו, לדעתי. בהתחלה, בפרק הראשון למשל, הפנים שלו היו יותר שמנות ^^" עכשיו לא. אבל עדיין אני שונאת אותו

star_female

New member
פרק 54 - לבבות נרגשים

אז מה אם זה באיחור :X האינטרנט מזכיר לכולם את סאי... ^^; "אוגאטה מעניין כי הוא תמיד נראה אדיש" אה... איצ'יריו חמוד עם התנועות ידיים שלו XD "זה משחק, אבל יש גם משחקים שאסור לי להפסיד בהם" טויה קויו באמת לוקח את המשחק עם סאי ברצינות. שמתי לב שאמא של טויה נורא לבנה. ^^; הדרך שבה מציגים את ההתנהגות של האירופאים והאמריקאים נורא מוזרה ^^; "היקארו, אקארי באה לבקר אותך" "הא? מה את רוצה, אקארי?" מי חושב שהם צריכים להיות ביחד?
"9 אבנים בחיים לא יספיקו לך, שימי עוד" ^^;; יש דבר שנקרא שידו-גו... טוב שיש את סאי שילמד אותה. זה היה חמוד איך שאקארי חשבה קדימה עם האצבעות XD

star_female

New member
הם לא...

ז"א, מן הסתם בסדרה הם כן כי צריך איכשהו להבין מה הם אומרים, אבל בעיקרון בסדרה הם לא. ולא רק האירופאים, גם הסינים והקוריאנים (לדוגמא בפרק עם הון סויון שהוא והיקארו לא הבינו אחד את השני כמעט, ורואים את זה גם בהמשך). למרות שאני לא יודעת איך זה הסתדר עם הטורניר הבינלאומי שהיה ביפן. בקשר לאירופאים, הדגישו את זה שזה לא יפנית עם זה שהם אומרים הרבה "וואו" וקולות כאלה שממש לא מתאימים לרצף הדיבור היפני ^^;

למעלה