עיתון פורום - Dawsons Dreamers

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעיתון פורום - Dawsons Dreamers

אהמ אוקיי כמה דברים...
הכתבות שאתם שולחים -תרשמו בכותרת " כתבה לעיתון ", מה שקורה כמו בכל אי מייל מגיע המון דואר זבל, כדחי שיהיה לי קל יותר לזהות את הכתבות תכתבו בכותרת ששלחתם כתבה...
הצעה קטנה -במקום לשים במאמרים את הכתבות של העיתון, אני מציעה שאני אשים אותם בבלוג שלי ברשומה מיוחדת כל 10 לחודש ואצרף לכן לינק כשהכתבות יתפרסמו...מה אתם אומרים ?!?!?

LillipooT

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo60.gif

מממ... אוקי דבר ראשון.. הכתבות אף פעם לא היו במאמרים
הם היו בלינקים! תתביישו לכם!
אבל הרעיון בהחלט נחמד! קרינוש - קבלת את הכתבה שלי

מרילנצח

New member
../images/Emo127.gif אחלה רעיון..

וקרין שלחתי לך אתמול עוד כתבה... מוקדשת לך. קיבלת אותה??????????????

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאנשים...

קיבלתי את הכתבות של כולכם - יש לי 4 כתבות, מיש עוד לא כתב מוזמן לכתוב ולשלוח לי... בקשר לבלוג אני שמחה שחלקכם מסכימים, אני מחכה לעוד תגובות שלכן... יש בבלוג גם ארכיון שאפשר לשים שם את העיתונים הישנים...

אריקה 3

New member
נשמע נהדר ../images/Emo85.gif

ו... יש לי בעיה עם לשלוח כתבה לשבוע הבא. אני לא יכולה להמשיך את הפאנפיק כי זה דורש די הרבה השקעה אז אולי אם אני אעלה עם איזה רעיון כמו בחן את עצמך או משהו כזה יותר סולידי, אני אשלח אבל אל תבנו עליי... :( עצוב לי שאני לא אכתוב. אני באמת אשתדל לפנות זמן, פשוט יש כל מיני סוגיות קשות בצבא עכשיו. החיים קשים, אני לא צריכה לספר לכם את זה.

Dawson girl

New member
קרין- רעיון טוב מאוד!!1

נשמע לי יותר טוב ויותר נוח מהכל... לאחרונה בלוגים פותרים לנו הרבה בעיות בתפוז, שמתם
? *משגרת הערה עוקצנית לעבר ראשי תפוז* אהמ... לי אין עדיין רעיון אבל אני לא אוותר הפעם כי אין לי תירוץ. יש רעיונות?... נמש

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ הגענו להחלטה...

הכתבות יתפרסמו בבלוג שלי, אמ תדאג לשים את הלינק לבלוג שלי בטאג ליינס כדי שתוכלו להתעדכן כל פעם... אהמ חוץ מהכתבה של רועי שיש איתה בעיה כי היא עם הרבה תמונות - כל הכתבות יתפרסמו בבלוג...

למעלה