עיתון פורום-Dawsons Dreamers

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעיתון פורום-Dawsons Dreamers

אהמ, אוקיי יש עיתון חדש, צריך לשלוח כתבות...
העיתון - מהו ?!?!? לכל החדשים שהצטרפו, יש לנו עיתון פורום שנקרא Dawsons Dreamers , כל חודש שולחים כתבות בכל נושא שייך לדוסון קריק לאי מייל שלי, אני מפרסמת אותם בתאריך מסויים שנקבע כמובן לפי מה שהכי נוח לכולם. |גזוזלמי שולחים את הכתבות?!?!? שולחים לאי מייל שלי - [email protected] |גזוזגודל קבצים לא יותר מ- 250 KB ובקובץ word בלבד |גזוזתאריך הגשת הכתבות בגלל שהתחלנו את החופש לא מזמן התאריך הוא 10 לחודש הבא |גזוזתזכרות/מסרים אישיים/יונת דואר/איתותי עשן ממש לא, יש מועד הגשה אתם מתבקשים להגיש בזמן, מי שלא מגיש בזמן הכתבה שלו עוברת לעיתון הבא |גזוזנושאים לכתבות אין נושא מוגדר רק שיהיה קשור בדוסון קריק, יכול להיות פאנפיק, חידות, תמונות בדיבובים או כל רעיון אחר לשאלות אפשר לפנות אליי במסרים או לשרשר מתחת להודעה...

Dawson girl

New member
שלחת?! כבר?!

אני בשוק... טוב... על מה כתבת? ו.... נראה לי שאני אוכל לכתוב הפעם!! הללויה! כי הבגרות האחרונה שלי מחר (אמן אמן!) ואחרי זה אני.. אמ... לתרגל את המילה הזו כי מזמן לא שמעתי אותה... חופשיה!!! אבל על מה לכתוב? אין נושא לעיתון? נמש

אני כתבתי...../images/Emo105.gif

פאנפיקון על החוםש הגדול...
כתבתי אותו די ממזמן אבל קרין ביקשה שאני אשלח לה את זה קרוב לעיתון...
ואני רוצה לכתוב עוד כתבה! אין לי רעיונות בינתיים...

מרילנצח

New member
אין לי שום רעיון...

ואין לי זמן השבוע אז חכו... רק שבוע הבא אני יעשה משו בנידון ורעיונות יתקבלו בברכה...

Dawson girl

New member
טוב...

לליאת- היתה לי בגרות אחרונה היום- בתולדות האמנות! נחמד שזכרת שזה היום..
והבגרות בלשון בשנה הבאה במועד חורף אצלנו... גאאד אני מרגישה כל כך חופשיה!!!!! סופסוף החופש שלי הגיע!! לגבי הרעיונות- אולי נקבע נושא? נגיד. החופש הגדול, החום, סיום הלימודים, נסיעות לחו''ל, לא יודעת מה... תציעו רעיונות כללים לעיתון וכל אחד יכתוב כתבה/פנפי/חידון/אחר בנושא... מה דעתכם? נמש

למעלה