עיתון פורום - Dawsons Dreamers

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעיתון פורום - Dawsons Dreamers

אנשים, צריך בחור נושא חדש לעיתון הבא... אתם מוזמנים לשרשר הצעות ( עד יום ראשון ) מתחת להודעה שלי... תאריך הגשת הכתבותהוא כמובן ה-10 לחודש הבא, ככה שיש עוד הרבה זמן, אם התאריך לא מסתדר ( אני יודעת שעכשיו יש תקופה של בחינות בגרות ומתכונות ) אפשרי לדחות את התאריך... אם אתם מעדיפים של יהיה נושא ספציפי, אלא שכל אחת תעשה על איזה נוזא שבא לה גם אפשרי... אני חושבת שהאפשרות שכל אחת תעשה על איזה נושא שהיא רוצה הכי מתאימה, כי ככה כל אחת מששקיעה הכי הרבה ברעיון שלה וגם יוצא הרבה יותר מקורי... רק בבקשה לא להזניח את ההודעה שלי...

ממ...../images/Emo105.gif

נראה לי שכל אחד (יש כאן גם בנים..) יכתוב על מה שהוא רוצה...
עד ה-10 לחודש? בואו נראה...*חושבת אם יש לה דקה פנוייה**לא מוצאת שנייה פנויה אפילו* נו טוב..נמצא זמן...
רעיונות יתקבלו בברכה!

Dawson girl

New member
אני אנסה להגיש בזמן, לא בטוחה...

הסיבה: יש לי עוד 4 מבחנים עד סוף השנה (הסטוריה, תולדות האמנות, סוציולוגיה ולשון- המון חומר מלבד האחרון) ואז יש לי שתי בגרויות- הסטוריה ותולדות האמנות. ורוב זה עד סוף יוני. ככה שממש לא בטוח שאני אוכל להגיש כתבה גם הפעם, ואני מודיעה לכם מראש כדי שלא תכעסו עליי אם אני לא אגיש. אני אנסה, ואחשוב על רעיון, אבל אם לא, אז אני מקווה שתסלחו לי. זה לא בכוונה, אבל הלימודים יותר חשובים.. נמש

אריקה 3

New member
בהצלחה לכולם! ../images/Emo85.gif

אני יודעת שאין לכם רגע פנאי, אבל גם לי אין ובכלזאת... תשתדלו. אני כנראה אמשיך את הפאנפיק שבו התחלתי (על דוסון בצה"ל) ואם יעלה לי עוד רעיון אני אעשה עוד משהו. אתם יכולים לכתוב על האבל שבו אתם נמצאים בעקבות סיום הסדרה אולי עם הצעות לעתיד (סדרת המשך וכאלה), או כל רעיון אחר שעולה במוחכם היצירתי...

מרילנצח

New member
בהצלחה ../images/Emo94.gifות שלי!!!

אני.. רעיון... לעיתון... |אייקון של מור חושבת חזק!!!| ו... לא יודעת.. אולי אני אחזור לרכילות.. או אולי אני אתן להם לעבור בגרויות.. או לא יודעת אני אחשוב על משהו יצירתי.. אה: ועוד משהו: אני לא בכיתה יא' (והמבינה תבין)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכמה שאני אוהבת את כולכן...

קודם כל כי שמעתם לי ולא הזנחתם את ההודעה שלי...
שנית היה חשוב לכם לשתף פעולה ולהציע רעיונות, גם אם חלקכן לומדות לבגרויות ולא תוכלו להגיש כתבות...
אני רוצה לאחל בהצלחה לכל מי שעושה בגרויות ( נמש - אני משגיחה בבגרות בהסטוריה ובלשון...), וכמו שנמש אמרה הללימודים הרבה יותר חשובים...
תחרשו לכם יקירותיי, מי שתספיק להגיש - אני אשמח...
ואהמ...היא באמת לא בכיתה יא'...

LillipooT

New member
וול... ../images/Emo60.gif

האמת שממש אין לי מושג על מה לכתוב..... אני בטח אכתוב משהו שיסכם את העונה השישית.. ממ כן!

קרינוש...הצעה קטנה...../images/Emo105.gif

אולי תכתבי בקצרה מזה העיתון שגם החדשים (ויש פה כמה..) יבינו ויוכלו להשתתף!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעיתון פורום - Dawsons Dremers

עיתון הפורום - מהו ?
כל חודש אנחנו ( חברי הפורום והמנהלת ) מוציאים עיתון ( כמו ידיעות אחרונות...
)עם כתבות שכל אחד מחברי הפורום מכין, כל עיתון עולה למאמרים.
מטרת העיתון
יצירתיות בעיקר של כל אחד מחברי הפורום, לתת לכל אחד הרגשה שהוא תורם בדרך המיוחדת שלו לפורום, וגם מן הסתם כיף להכין משהו מקורי משלך.
שם העיתון
Dawsons Dremers - במקום דוסון קריק דרימרס ( ארוך מדי ).
נושא לעיתון
בוחרים ביחד נושא, או שמחליטים שכל אחד עושה על איזה נושא שהוא רוצה.
מועד הגשת הכתבות
כעיקרון כל 10 לחודש, אבל משתנה בהתאם ללוח זמנים של רוב חברי הפורום. כלומר בגלל שלמשל עכשיו זאת תקופת בחינות בגרות ומתכונות, משתדלים להכין כתבות עד ל-10 לחודש. שוב אם התאריך לא נוח למישהו מוזמן לשרשר הצעה לתאריך מתחת להודעה שקשורה לעיתון.
תזכורות/מסרים/מסנג'ר/אייסיקיו/יונת דואר/איתותי עשן
ממש ממש לא. יש הודעה מסודרת על מועד הגשת הכתבות, אין רדיפות ותזכורות לאנשים. מי שלא מגיש בזמן הכתבה שלו עוברת לעיתון הבא.
כתובת אי מייל למשלוח הכתבות
[email protected]
נושא לעיתון
בוחרים ביחד נושא, או שמחליטים שכל אחד עושה על איזה נושא שהוא רוצה.
לי, אני ממליצה להעלות את ההודעה הזו לטאגליינס לכל החדשים שמגיעים ורוצים להשתתף...

GaLi17

New member
תודה רבה...

על העידכון....נראה לי שאני מדברת בשם כל החדשים...

באמת תודה...

את באמת מדברת בשם כל החדשים... כי אני ממש ממש לא הבנתי מזה העיתון הזה...
אני אשתדל לכתוב משהו..... מה ו-קרין-את אחראית על העיתון?

LillipooT

New member
אוי מצוין! ../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אני אוסיף את זה לטאגליינס ולשאלות הנפוצות!

למעלה