סכמ"ש!

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo15.gif סכמ"ש! ../images/Emo203.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - התחדשתי ב: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: - אני אגיע למפגש ביום ראשון? (סמנו
או
)
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

spongbob

New member
../images/Emo110.gif

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: לא זוכר ^^
- הדבר שהכי הצחיק אותי: ג'וק מעופף נכנס לכיתה וכולם ניסו להתנקש בו, ספרים, תיקים עטים וקלמרים עפו באוויר, היה מבדר!
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הצלחתי שיעורי בית קשים במחשבים
- הפדיחה השבועית שלי: הייתה, בטח שהייתה.. רק שאני לא זוכר
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:We are the people - sun empire
- הספר הכי טוב שקראתי: ... אבל מזכיר לי שאני צריך לקרוא ספר באנגלית...
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: WipeOut, פשוט גאוני!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: -
- התחדשתי ב: היום, שני ג'ינסים בלי-קופר (היה 2 ב400)
- הדבר שהכי הפתיע אותי: בוחן פתע במתמטיקה ימח שמה של המורה הזאת... נפלתי על 55... לפחות עברתי
- התאכזבתי בגלל: 55 במתמטיקה
- התעצבנתי בגלל: כנ"ל (מורה ז!Jה)
- בכיתי בגלל: מצחוק, ראה "הדבר שהכי הצחיק אותי"
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: -
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: -
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים!
- רציתי להגיד תודה ל: כנ"ל
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לעבוד חזק- לעשות כסף ולסיים את כל השעורי בית לחופש
- אני אגיע למפגש ביום ראשון?
מצטער חברים, נתראה בחנוכה
סיו, מצטער על הכותרת... פשוט אין לי מה לרשום

מ י ל ר

New member
סכמ"ש?

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: הכול היה כיף, חוץ מראשום ושלישי שעבדתי! - הדבר שהכי הצחיק אותי: :( - הרגשתי טוב עם עצמי כי: חופש! - הפדיחה השבועית שלי: אין לי, אני לא טועה לעולם. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Still Alive (Mirror’s Edge Theme Song) - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: האוס עונה 7 פרק 1 ! ! ! - הדבר הכי טעים שאכלתי: קציצות פרסה של אמא! - התחדשתי ב: שום דבר חדש, מאז הטלוויזה שקניתי לפני שבועיים (32 אינץ') - הדבר שהכי הפתיע אותי: ממ, סבתא? אמא? דודה? הכול קשור ביחד? (והמבין יבין) - התאכזבתי בגלל:ממ - התעצבנתי בגלל: חפירות של אמא - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הסברתי ללקוח משהו בטלפון והוא הבין וזהו. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ישו, כי הוא הלך על המים! - רציתי להגיד תודה ל: עידן, על העזרה עם הבנדיט, שבן 35 כבר. השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול, שעשיתי CPQ ועליתי 4 רמות חח, ואז עליתי עם הקוסם! - באיזו רמה אני היום: 129 עם הקוסם / 25 עם הבנדיט הפצוע - כמה רמות עליתי: 1 בקוסם / 5 עם הבנדיט (שאני מקווה שלא ימאס לי ממנו כול כך מהר) - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא זכור לי - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: סקלס.. עדיין בשלוש מכות בליזז :/ - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: היה נחמד, הלכתי לסקלס עם קשת 144 ו-DK 127 (אם אני לא טועה ברמות) והיה נחמד מאוד, אז עליתי רמה. - קניתי: 6 מגילות של ספיד לנעליים - מכרתי: מגילה פונטציאל, אבל לא הסגולה, אלה הצהובה... זאת של הכוכבים. מגילה של ספיד לנעליים, כי יש רק 5 סלוטים (אגב רק 3 עבדו ויש לי 6 ספיד) מגילה של STAFF 60%, מסתבר שהמחיר של המגילות עלה, ומכרתי אותה ב-1.5 מיל עגילים אדומים (רוז?) זה של רמה 80 או 90, הפרח האדום, מכרתי איזה 3 או 4, וכול אחד ב-800K, חוטפים אותם! - מצאתי: הרבה זבל, מגילה שמכרתי, מלא דרופים בלי פונטציאל, מלא אובראולים כחולים של קוסמים 98 בלי פונטציאל. תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: להה, לא יודע, זה מתחיל להיות קשה לעלות עם הקוסם רמה בסקלס, מתחיל להיות לא כיף שם, חבל שאי אשפר עוד גלאופרה :( יון, מתי אתה בא לעזור לי שם?? יון, נו, תיהיה כבר רמה 120!!!!! המשיח לא יבוא אז יאללה! - אסיים את הקווסטים: איכס קווסטים - אתחדש ב: מתי שיהיה לי NX, אני רוצה לקנות קוביות ולשים על הזאקום, בתקווה שיהיה לי בסופו של דבר 6% אינט או משהו כזה. כי פתאום מזאקום בין החזקים זה ניהיה סתם, ראיתי כובע רמה 20 של קוסמים עם פונטציאל 3% אינט, ברמה שלי זה יהיה יותר מה-15 אינט שיש בזאקום, וזה לא תקין, אז אני רוצה לשחק עם הפונטציאל של הזאקום! (אה, שמתי מגילה של 90% סגולה על הזאקום, איך קפץ לי הלב!, לבסוף קיבלתי 50 דאף ו-25 מג'יק דאף) לסיום FMA 2009 זה בין האנימות הכי טובות שראיתי בחיים שלי. סתם נזכרתי בזה עכשיו.

Guid

New member
המבין הבין... /tapuzforum/images/Emo6.gif

זה באמת אחד הדברים החזקים ביותר שקרו לי... /tapuzforum/images/Emo6.gif

לבנדר א

New member
קיץ... אל תלך...

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: אין אחד שstand out, אני מניחה.
- הדבר שהכי הצחיק אותי: "תביאו לי גבר... וטרמפולינה!"
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: כי ככה.
למרות שהיה יום אחד שחלמתי שאני עושה כל מני דברים לא נחמדים והתעוררתי עם הרגשה ממש מגעילה.
- הפדיחה השבועית שלי: להנתק לניר באמצע שיחה... סליחה נירוש!
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: כאילו, אני לא מבינה, למי שחשב על השאלה הזו באופן תמידי מתנגן איזשהו שיר בראש?
- הספר הכי טוב שקראתי: כמעט מסיימת את "ילדת הגבעות".
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: אני חושבת שהגביע מגיע לסרט של סקס והעיר הגדולה, לא בגלל עומקים חבויים, פשוט כי הוא היה ממש כיף.
(אם כי רשמתי לעצמי לחפש בהזדמנות מאמר על המסרים הפמיניסטיים בסרט השני והאם האופן בו הם מועברים הוא רציני או מזלזל, מה שאני ממש לא בטוחה לגביו.) ותשעת הפרימיירים של השבוע גם שווים הזכרה, למרות שעוד לא צפיתי בכולם. גאד, חיכיתי לשבוע הזה כל הפאקינג קיץ!
- הדבר הכי טעים שאכלתי: מין ביצת עין עם בצל ורוטב פסטו.
- התחדשתי ב: די כלום.
- הדבר שהכי הפתיע אותי: ניהלתי שיחת טלפון ארוכה עם חברה, וזה לא משהו שאני עושה בדרך כלל אז אפשר לומר שהפתעתי את עצמי.
- התאכזבתי בגלל: לא מצאתי מישהו שיש לו נעליים מסוימות להשאיל לי למשהו.
- התעצבנתי בגלל: כתוביות לא מסונכרות$%$%#%#%! אמא שלהן, בחיי.
- בכיתי בגלל: בסרט Stranger than Fiction, לקראת הסוף.
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: no-one is up to the challenge of being you except for you, but you are up to even more - you are up to the challenge of becoming a better version of yourself, and living a better version of your life.
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: אני מצליחה לזכור מלא חלומות לאחרונה, עם פרטים יותר ויותר מדויקים, וזה ממש נחמד.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: שתי חברות לא מהפורום.
- רציתי להגיד תודה ל: בריאן קוגמן?
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אייקוןאייקוןאייקוןאייקוןאייקון! D:
- אני אגיע למפגש ביום ראשון? (סמנו או )
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: Winter is coming, bitches! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo209.gifאחלה שבוע! D:

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שני ^^ - הדבר שהכי הצחיק אותי: כמו תמיד, הצחוקים בחדרועם חברות.. לא משהו ספציפי , היו פשוט יותר מדי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עברתי לאומנות פלסטית השבוע, ובשיעור שעברתי אליו התחלנו לעשות פורטרטים, אבל בתרגילים. לדוגמה, התרגל הראשון היה לצייר ביד החשה, ויצא לי דווקא טוב והחמיאו לי
- הפדיחה השבועית שלי: לא זוכרת - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Wheatus - Teenage Dirtbag חברה חפרה לי על זה במשך יום שלם >_>" - הספר הכי טוב שקראתי: ~ - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: לא יצא לי לראות הרבה חוץ מוייפאאוט - הדבר הכי טעים שאכלתי: קרמבו *_____________*
- התחדשתי ב: נאדה - הדבר שהכי הפתיע אותי: מוזיאון תל אביב? XD - התאכזבתי בגלל: ~ - התעצבנתי בגלל: שותפה לחדר
- בכיתי בגלל: ~ - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: ~ - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: שהלכנו עם כל המגמה למוזיאון תל אביב, וממש התרשמתי
הייתי בתערוכה של דוד להשאפל , ושל לארי אברמסון. הסתובבתי עם חברה גם בתערוכות הקבועות, וראינו ציורי רנסנס
אין על אומנות קלאסית *-* וראינו גם אוסף מיניאטורות מדהים! כאילו מין חלונות קטנים מוארים כאלה בחדר חשוך, ובכל אחד מהם יש חדר עם דברים מיניאטוריים בסגנונות עיצוב שונים (ויקטוריאני, איטלקי...) - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברות
- רציתי להגיד תודה ל: גם, חברות ^^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אני אשלים את התיק עבודות - אני אגיע למפגש ביום ראשון? (סמנו או )
לצערי
אבל בחנוכה רוב הסיכויים שאצליח להגיע השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול, בלי שום ספק
הצטרפתי לאחלה גילד ועליתי 2 רמות - באיזו רמה אני היום: 52 - כמה רמות עליתי: מאז שהגעתי הביתה? 4 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא עשיתי כלכך... אבל עם הקוסמת I/L שלי אני נמצאת בטירת הפטריות -__- - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: רומבוטים DD: אחלה אקספי - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: אתמול בCPQ2 באתי לשם עם ראש הגילדה (שהיא אותה רמה כמוני) ומצאנו אחלה אנשים לעשות קבוצות עשינו נצחונות בתורות,לכל קבוצה כל פעם 500 CP ולא היו סקאמרים ושומדבר
והיה פשוט כיף - מכרתי: עם הבלייז מגן לקוסמים, ולא זוכרת כבר... - קניתי: מכנסיים, ושיקויים ועוד שטויות... - מצאתי: קיבלתי ממישו קטרה ללבל50 חינם XD כאילו הוא ניסה למכור לי אותה, אמרתי לו שאני לא צריכה והוא פשוט "אוף נו, פשוט קחי את זה וזהו -.-" אז קיבלתי אחלה קטרה עם פוטנציאל בחינם
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 55 - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: סקילים חדשים - שונות:אשיג הרבה נקודות קרנבל XD לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: כנסו לדוויאנט שלי P: וזאת מנדלה שעשיתי, ספירלה האיכות של הסריקה לא משו \:

yonVata

New member
סכמ"ש בסימן חג שמח! ../images/Emo9.gif

שבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: אחרי סדרתי את הביטוח לרכב!
- הדבר שהכי הצחיק אותי:נראה לי שגלית
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הבאתי דברים מהבית למרכז, ועכשיו המחשב שלי אית
- הפדיחה השבועית שלי: וואו לא זוכר, מישהו?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: ההופעה האקוסטית של פו-פייטרז - חיפשתי משהו שקט לבוקר - וזה הדבר הראשון שמצאתי
- הספר הכי טוב שקראתי: גוף שני יחיד - זה היחיד שקראתי, הוא דוקא נחמד
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: איש משפחה עם ואל
- הדבר הכי טעים שאכלתי: על האש לכבוד ביומולדת של אחותי
- התחדשתי ב: MW 20 וגם בג'נסיס 30
- הדבר שהכי הפתיע אותי: הפסיקו את ההאקים של HT בלי פאצ'
- התאכזבתי בגלל: לא זכורות לי אכזבות מטורפות
- התעצבנתי בגלל: שכמעט גנבו אותי בביטוח!
- בכיתי בגלל: לא להגזים הא?...
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "תראה..."
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: נסעתי מרמת-גן לרמת הגולן ובחזרה ברכב, זה גם הדבר הכי מתיש שעשיתי עד כה באזרחות
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: ואל, גלית, ונעמה על העזרה להשאר ער בעבודה!
- רציתי להגיד תודה ל: גלית על העזרה עם הביטוח!!!!
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שבוע חופש, אני לא מתלונן
- אני אגיע למפגש ביום ראשון? (סמנו
או
)
- באיזו שעה אתם מגיעים? השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: שחקתי רק ברביעי... אז רביעי...
- באיזו רמה אני היום: 116 ו50%, בתוכנית לעלות היום ל117!
- כמה רמות עליתי: 50%
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא היה משהו כזה...
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אני הרגתי רק גלפורה, הרגו בשבילי את הסקלה
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: ליאור, וגם עם גלית בסקלה
- מכרתי: שטויות בכסף נכבד!
- קניתי: MW20 וגנסיס 30, דיר באלק הם לא יעבדו - עלה לי ים כסף!
, אה, וגם ביגוד קבוע, ציוד לחיה, וצבע לעיינים
- מצאתי: שטויות תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: בעיקרון אני לא עובד, אני מאוד מקווה שאצליח להתקרב כמה שיותר ל120!
- אסיים את הקווסטים: נהה...
- אתחדש ב: *מגלגל עיינים*
- שונות: הרמות האחרונות מתישות!
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: מי שלא בא למפגש - חבל!

deisy

New member
לא רוצה לבאס

אבל אתמול שוב היו האקים על HT
אבל עשיתי סיבוב ב FM והמחירים נשארו אותו דבר... אישית, במקומך גם אני הייתי קונה..

yonVata

New member
כן, ראיתי היום...

2 דק' אחרי שנכנסתי הרגו אותו כבר ב2 ערוצים...
בכלמקרה כבר קניתי אז זה לא משנה, עכשיו רק נשאר להגיע ל120...

yonVata

New member
עליתי היום 30% בשעתיים ../images/Emo178.gif

נראה לי שזה דיי מסביר למה אני מחכה
מה? דאבל בסופ"ש?

yonVata

New member
אנלא יודע עדין מה קורה איתנו...

יש מצב... תהיי איתי בקשר

deisy

New member
האמת

גם אני לא יודעת מה קורה איתי
אבל אם כן.. אז אודיע לך!

deisy

New member
../images/Emo204.gif חג שמח לכולם ../images/Emo204.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: מחר?
- הדבר שהכי הצחיק אותי: צ'טערת, לא היה שבוע מצחיק במיוחד
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: הנדסתי בכביש בלי להתבלבל
- הפדיחה השבועית שלי: היו מליון
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: זהו תוהו וווהו הכי יפה בעולם, זהו תוהו ווהו הכי מושלם שקיים
- הספר הכי טוב שקראתי: קוראת את "קורא המחשבות" - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: פרסי ג'קסון וגנב הברק! - הדבר הכי טעים שאכלתי: שום דבר מיוחד שזכור לי, די אכלתי יותר מידי כלום
- התחדשתי ב: LCD 42" - הדבר שהכי הפתיע אותי: הפתעה מאליהו הנביא! - התאכזבתי בגלל: דברים - התעצבנתי בגלל: אותם דברים - בכיתי בגלל: אותם דברים - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: זהו תוהו ווהו הכי מושלם שקיים..
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: הבן שלי התקבל למכללה
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: הילדים שלי, בעיקר הקטנה
ויון - רציתי להגיד תודה ל: יון
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שהתוהו ווהו ישקוט... - אני אגיע למפגש ביום ראשון? (סמנו או )
יש סיכוי, רק תנו קצת יותר פרטים... השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: רביעי, היחיד ששיחקתי - באיזו רמה אני היום: 168 עדיין.. - כמה רמות עליתי:
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: יון - מכרתי: דווקא לא רע, חזרתי לחנות שלי.. - קניתי: ספר ביגבנד שנכשל
- מצאתי: שטויות לא מועילות תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:
- שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: חג שמח!

yonVata

New member
../images/Emo46.gif

היום הכי כיפי שלך היה יום ראשון! לא-נחמד-בעליל!~

deisy

New member
../images/Emo12.gif

נכון!!! משום מה היה נראה לי שעבר כבר מלא זמן וזה היה שייך לשבוע שעבר
ככה זה כשזה קורה אחת לשנתיים, זה דורש טיפול

Annnnnn15

New member
סכמ''ש ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

השבוע בחיים: התחלתי תוכנית גמילה פתאומית ממיץ בהוראת אמא שלי
- היום הכי כיפי היה: אתמול
- הדבר שהכי הצחיק אותי: אנשים מסטולים >< - הפדיחה השבועית שלי: היו המון ועכשיו פתאום כולן ברחו לי מהראש !
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: When I Look At You-The Davis Girls בהשראת בת אל
- הספר הכי טוב שקראתי: מולד הירח 3: - הדבר הכי טעים שאכלתי: פסטה מוקרמת
- התחדשתי ב: נאדה - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: חברים :) - רציתי להגיד תודה ל: אני עדיין חושבת על זה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: מפגש!
- אני אגיע למפגש ביום ראשון? רוב הסיכויים שכן
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שלישי D: - באיזו רמה אני היום: 102 - כמה רמות עליתי: הפסקתי לספור >< - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקווסטים של keol במגטיה, הפארטי קווסט של החייזרים
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: אלייזה המתוקה
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: היו המון עם כל מיני חברים והיה ממש כיף
- מכרתי: מגילות - מצאתי: מלא פלומפרים עם פוטנציאל -.- תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 110! סתם על מי אני עובדת, 105 -_______- - אסיים את הקווסטים: בtample of time - אתחדש ב: שרביט! יאללה שיהיה לכולם סופשבוע מעולה !

למעלה