אני אהבתי בגלל שזה לא מצחיק וממוחזר ממוחזר כמו לימור הממחזרת
L limors2 Well-known member 20/11/06 #91 אני אהבתי בגלל שזה לא מצחיק וממוחזר ממוחזר כמו לימור הממחזרת
T tkuihehr New member 20/11/06 #100 וגם כי כל מה שהדר אומרת נחמד בעיקר בגלל שהיא מתפקעת מצחוק אחרי הבדיחות שלה, ולפעמים זה מה שמצחיק באמת....
וגם כי כל מה שהדר אומרת נחמד בעיקר בגלל שהיא מתפקעת מצחוק אחרי הבדיחות שלה, ולפעמים זה מה שמצחיק באמת....
T tkuihehr New member 20/11/06 #76 ../images/Emo44.gif* תפוז נו, תהיו קטנוניים, אז לא כתבתי מקף ,אז מה?
L limors2 Well-known member 20/11/06 #50 הרבה זמן לא היה אוונסנס בסינגלס,לא? מעניין מתי הם יתחילו להשמיע את לית'יום
T tkuihehr New member 20/11/06 #72 סוף השעה הראשונה ../images/Emo133.gif החלשות בשרשור בדקות האחרונות. מישהו נשאר לשעה השניה?
L limors2 Well-known member 20/11/06 #77 ../images/Emo3.gif בהתחשב בעובדה שרוה השרשור זה אתה ואני? אני מקווה שאתה!
T tkuihehr New member 20/11/06 #95 ובכלל התכוונתי לראות טלוויזיה יש מיליונר עם אחת מטומטמת, ויש יאיר לפיד שמארח את ראש עיריית שדרות, והוא מפחיד
ובכלל התכוונתי לראות טלוויזיה יש מיליונר עם אחת מטומטמת, ויש יאיר לפיד שמארח את ראש עיריית שדרות, והוא מפחיד
T tkuihehr New member 20/11/06 #107 אני פה וגם סטיבי דה טיוי, <פשוט הטלוויזיה והמחשב והטלפון והרדיו כולם במרחק של מטר, אז אני נשאר כאן, ועושה את כל הדברים יחד>
אני פה וגם סטיבי דה טיוי, <פשוט הטלוויזיה והמחשב והטלפון והרדיו כולם במרחק של מטר, אז אני נשאר כאן, ועושה את כל הדברים יחד>