משחק חדש...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמשחק חדש...

ככה המשחק הולך... אני כותבת שני משפטים נכון ולא נכון אתם צריכים לנחש איזה משפט הוא לא נכון... קר סמית השחקן הכי מבוגר מבין כולם (ג'וש/קייטי/ג'יימס/מישל)/קייטי השתתפה בפרסומת לצ'יפס פרינגלס

אני יודעת!!../images/Emo105.gif

1. נכון 2.שקר..בלע! שתי משפטים שלי: 1.קייטי הולמס דובבה את אריאל בבת הים הקטנה 2. ג'וש דובב דמות בסימפסון

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני יודעת...

חב'רה נחמד שרק אני וטל משחקות... NOT |הראשון שקר, השני אמת... השחקנית ששיחקה את איב בעונה השלישית שיחקה בתיכון הלבבות השבורים/ג'ואי לבשה בפרק הראשון בעונה הרביעית חולצה כחולה עם פרחים קטנים בחלק התחתון...

מממ...../images/Emo105.gif

ראשון,שקר,שני אמת..אבל זה לא בדיוק פרחים..
1. פייסי נישק את ג'ואי בעונה הראשונה 2.דוסון וג'ן כמעט עשו את זה בעונה השלישית

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifקל מדי...

הראשון אמת,השני שקר... ג'ן לקחה איתה לניו יורק תיק חום/פייסי זכר שהשרשרת שג'ואי שמה בנשף היא של אמא שלה ( בנשף בעונה השלישית... )

drunky

New member
כאילו דה....

1- נכון (double date) 2- שקר וכזב!!! 1- דוסון שוכב עם איב מול כל בית הספר 2- ג'ק וג'ואי כמעט שוכבים כשהיא מציירת אותו בעירום

drunky

New member
כאילו דה...

1- נכון (double date) 2- שקר וכזב!!! 1- דוסון שוכב עם איב מול כל בית הספר 2- ג'ק וג'ואי כמעט שוכבים כשהיא מציירת אותו בעירום אך בסוף לא עושים זאת בגלל בעיות ביולוגיות...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחה...

ראשון שקר,שני אמת... גראהמס הציעה לקרוא ללילי רוז/הנרי חוסך כסף ( מתרומת דם )וקונה לג'ן שרשרת

אמת,שקר../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

1.דוסון מבקש מג'ן לעזור לג'ואי להתגבר עליו בתחילת עונה שלישית. 2.בעונה הראשונה דוסון אמר לג'ואי שהוא שכב עם ג'ן

Dawson girl

New member
שקר, אמת

משפטים: 1. פייסי שכב עם ג'ן בעונה השלישית 2. צ'ארלי שכב עם ג'ואי בעונה השלישית קל, אני יודעת. אבל אני לא במיטבי בימים אלו... נמש

אהמ...../images/Emo105.gif

אמת,שקר.. אבל טכנית פייסי וג'ן לא שכבו בעונה השלישית,כי... כי.. כי... הוא אהב את ג'ואי או שמא זכרוני (הלקוי
) מטעני?!:
1.הנשיקה הראשונה של ג'ואי הייתה עם דוסון 2. בפרק הראשון בעונה החמישית ג'ואי לבשה מכנס קצר

shiray

New member
שקר, אמת

ולגבי פייסי וג'ן את צודקת. הם ניסו אבל לא ממש הלך להם כי הם לא נמשכו אחד לשניה... 1. הנשיקה הראשונה של דוסון וג'ואי הייתה מול 3 עדים.... 2. בעונה השניה אנדי צובעת את השיער לשחור

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifשקר,אמת...

הנרי איים לחתוך וורידים אם ג'ן לא תתיחס אליו ברצינות ( עונה שלישית )/ג'ואי אמרה לדוסון שאחותה ילדה את תינוקה של רוזמרי

Dawson girl

New member
רגע!!

זה לא נכון, קריני... המשפט הראשון של שירה הוא אמת ("אמת או חובה", נשיקה ראשונה מול אבי, ג'ן ופייסי) והשני שקר (היא צבעה לבראון, על שם אחיה המת).... מצטערת... נמש

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאופס ?!?!?

טוב תמשיכו את המשחק משני המשפטים שלי...

למעלה