טופיק עצבני ...

../images/Emo15.gif טופיק עצבני ... ../images/Emo46.gif

החלטתי גם אני לנסות את זה ... הפעם ח´ברה ... אני יודעת שזה לא יהיה קל ... הפרק הכי מעצבן של דוסון קריק ... הפרק שעלה לכם על העצבים ... הפרק שגרם לכם לרצות לעשן קופסת סיגריות שלמה !!! ( ולפני שטל מתחילה ...אמרתי לרצות לא לעשות ... ) אני חושבת שהפרק הכי מעצבן היה " the longest day " או כמו שאני קוראת לו: " 20 דרכים לענות את דוסון ... " כל סצנה נפתחת " אם יכולתי לעשות את הדברים אחרת " ... והכל סביב עניין פשוט: להגיד לדוסון ישר בפרצוף כמה שזה נורא שפייסי וג´ואי ביחד ... זה זכה כזה פרק שנמשך ונמשך ... תורכם ... ביי ...

../images/Emo105.gifהפרק שהכי עצבן אותי היה...

כן,כן גם לי יש פרק הכי מעצבן,זה לא אומר שלא אהבתי אותו,בכלל לא אבל אני חייבת להודות שזה ממש עיצבן!!! the longest day!!!! האמת שבפעם הראשונה שזה התחיל שוב חשבתי שיש לי תקלה בטלויזיה (חח) אבל אח"כ הבנתי שלא.... אוי זה היה פשוט מעצבן!! אבל עדיך זה היה פרק יפה.... (שאני אגיד אחרת..)

הפרק הכי מעצבן...

וואי זה מאוד קשה. חשבתי וחיפשתי ולא מצאתי פרק כזה. אני דווקא אהבתי את THE LONGEST DAY למרות שאם רואים אותו כמה פעמים אז הוא מתחיל לשעמם בקטעים שהוא חוזר על עצמו. את כל הפרקים בדוסון קריק אהבתי ואף אחד לא עצבן אותי אבל אם תתחילו טופיק של הפרק הכי עצוב אז פה יהיו הרבה מתמודדים...

LillipooT

New member
מממממ.. ../images/Emo60.gif

לא הייתי פה איזה 24 שעות! מצטערת לא יכולתי :) אז אני יגיב דבר דבר... דבר ראשון..מממ.. גם אני אהבתי דווקא את הפרק הזה! וראיתי אותו דווקא שוב לא מזמן .. וזה כזה פרק עצוב !! פרק מעצבן אפשר לומר אולי הנשף? שכולם נפרדים אחד מהשני... מממ.. אם אני אזכר בעוד .. אני יגיד!

למעלה