אוקיי, העניין הוא כזה. נמאס לי שאני לא מבין את החתימה של יובלנקו בסוף כל הודעה! אז כל מי שיש לו ניחושים, או שיודע מה זה לעזאזל "גם אני כתבתי בסקויה של יובל" , הגיע לשירשור הנכון. יובל, בלי רמזים!
מתקופת המקרא : "וייתן לו 12 ראשי ובקר ו 13 בסקוייה" הבסקוייה הוא כמובן פרי עתיק שהתפתח לפסיפלורה של ימנו. בימנו נהוג לקחת את הפסיפלורה הראשונה מהבציר, ולשים את שמה בסקוייה - "ותקחו לכם כל בסקוייה ראשונה מהקיץ ועד החורף ואותה תשימו ליומן", ולכתוב עליה כל מיני דברים אידיוטיים. כנראה שיובל שלנו מנהל שדה פסיפלורות, או איכשהו השיג את הפסיפלורה ראשונה מהבציר, והוא עשה ממנה בסקוייה וכתב עליה.
שכשנולדת הרופא זרק אותך באוויר פעמיים, ותפס אותך רק פעם אחת? סתם.. נו, יש סיכוי שאתה יודע על מה אתה מדבר, או שזה ניחוש? כי... איך אני אנסח את זה... נו, זה נשמע די
זהתפתח אצלי ואצל בת דודה שלי....זהולך ככה: במקום להגיד את ה- חחחחח הזה, אומרים מילה שלא חייבת ליות קשורה או משו.... וחוזרים על האות האחרונה הרבה פעמים. לדוגמה: שניצללללללללללללל!! וככה אפשר לגוון, כלפם כל אחד יכול מילה אחרת, זיכוליות נחמדוש
אתה יודע, ההצלחה עלתה לך לראש. נהיית ממוסחר... אתה לא כמו באלבום הראשון... זה מעצבן... מאז שהיית ברדיו, אתה כבר לא אותו פולי שאני מכיר. מעריצות, מסיבות, סמים, גבינה בולגרית... נהיית: פולי להמונים!!!