ואווווווו!!!

westlife rules

New member
פרק אהוב ומשעשע לחלוטין..../images/Emo23.gif

למה אודרי אמרה מספר כזה גדול, אם הוא לא נכון? היא יכלה למצוא מספר קטן יותר מ57 ומ 27.... הגזמה קצת... ג´ואי מתאהב בצ´ארלי המקסים והנשמה... איזה חמוד!
ו............מה עוד? קליף הזה חבר של גראמס, מוזר קצת לא??

ד י י ז י

New member
היה פרק ממש יפה!!

זה פרק דוסוני!!! מזמן לא היה כאלה! כל ההתפלספויות של דוסון היו מעצבנות.. וצ´ארלי היה ממש מקסים!! מתוק לאללה!! בקטע שהוא אמר שהוא רוצה לקחת אותה לשירותים וכל זה , ואז היא הולכת , והוא כזה"פישלתי נכון?"

נכון! ( =

אודרי באמת די הגזימה.. וצ´ארלי היה כזה חמוד!!!!!!!!! ומה הקטע של ג´ואי?? היא לא מבינה שצוחקים איתה?? וצ´אלי היה ממש חתיך!

נכון! ( =

אודרי באמת די הגזימה.. וצ´ארלי היה כזה חמוד!!!!!!!!! ומה הקטע של ג´ואי?? היא לא מבינה שצוחקים איתה?? וצ´אלי היה ממש חתיך!

איזה פרק יפה!

היה פרק ממש יפה ומרגש. ראיתם את הפרומו? איזה מסכן פייסי... :( הוא היה כל כך חמוד ומסכן כשהוא בא להביא לה פרחים וראה אותה מתנשקת עם חבר שלה לשעבר. איך אפשר לעשות את זה לפייסי?! הוא כל כך חמוד!!!

Gloria_Nathan

New member
אההם אההם...בקשר לפרק הבא...

אם כמה שאני חולה על פייסי (ועוד יותר חולה על לראות אותו עצוב ומלנכולי) תראו איזה מצב יש לו (ממה שאני מבינה מהפורמו): אודרי רוצה להיות חברה שלו במלוא מובן המילה, הוא לא רוצה ואודרי מתחילה להתהות על מה יקרה בניהם אפילו לפני שהחבר שלה (הדיי חתיך אני חייבת לציין) לשעבר מגיע. אבל, הנה הhighschool sweetheart שלה מגיע ובטח אומר "אודרי אני שלך- קחי אותי" או משהו כזה. מה היא אמורה לעשות? פייסי אמר לה שהוא לא רוצה להיות איתה, החבר שלה שהיה לה כ"כ טוב איתו אומר לה שהוא כן רוצה אותה... מה אתם הייתן עושות?!?! אז היא נישקה אותו ולנו יוצא לראות את פייסי עצוב! יאייי!!!!!

וואו!! פרק מ-ה-מ-ם!!!../images/Emo105.gif

ווי!!! איזה פרק יפה!! אודרי ופייסי כל כך חמודים!! הוא מאוהב!! ואיזה מתוק הוא!!! פרק ממש ממש יפה!! הקסם הטוב של דוסון קריק לא הלך...(אף פעם לא חשבתי שכן)!!! סבתא והקליף הזה ממש חמודים!!! וגם דוסון ואיימי...לא יודעת הוא פשוט היה מלא תבונה!!! וזה רק אני או שהפרק היה ממש קצר (או שהזמן עובר מהר שנהנים!!) כל כך אהבתי!!!!!!!!!!!! גם המעברים שהיו מסצנה לסצנה היו יפים,כאילו מכונית עוברת כזה ועוברים לסצנה אחרת!!! (עוד מישו שם לב?) כל כך אהבתי את הפרק שאני ספייצ´לס!!!!! ג´ואי הייתה ממש מתוקה והחיוך שלה בסוף גרם גם לי לחייך (_נו..זה לא שלא חייכתי כל הפרק אבל החיוך גדל..) היא הייתה ממש גאה בדוסון וראו את זה עליה!! ואיזה מתוק פייסי איך שהוא כמעט עשה תאונה וירק את כל השתיה!! ממש איכפת לו ממנה...וראיתי את הפרומו!!! איזה רעה!!!!!!! איך היא יכולה לבגוד בבחר שלי ככה?? (זה לא ספויילר...אני לא יודעת..אבל בפרומו היא ניקשה את כריס ..אז...) אניווי פרק מהמם!! משגע!! מדהים!!! מוצלח!!! מה עוד??? לא יודעת... פשוט אהבתי!!!! לא יכולה לחכות לפרק הבא... דרך אגב... איך קוראים לפרק באנגלית..כי מצאתי שני שמות שונים ובעברית הם בכלל עשו משו אחר..... נתראה בצ´אט... בבי

galgal15

New member
ג´ואי לו הגזימה..

אני בטוח שצ´ארלי התכוון לזה ברצינות שהוא רוצה לקחת אותה לשרותים... אחרי הכל היא חתיכה לא נורמאלית!!

לאנה

New member
אמממממ.....

אין לי ספק שאם היא הייתה מסכימה הוא היה עושה את זה, אבל באותו רגע הוא צחק איתה.

heart breaker

New member
Help! אתם חייבים להגיב

לא ראיתי את הפרומו- סילי מי ולא הבנתי כלום ממכם... מה יהיה שבוע הבא???????????

LillipooT

New member
שבוע הבא..

יש את פרק ה-100 של דוסון קריק!! אז יהיה משהו מיוחד... אני יביא לכם תמונות בקרוב :))

שאלה

החבר לשעבר של אודרי הוא במקרה גוש הארטנט עם לא אז תסתכלו שהם ממש דומים!!

ללאנה

היה אותו במה שיקרה בפרק הבא אז עם זה לא גוש מישהי שיודעת פרטים על האיש יכולה להגיד?

../images/Emo15.gif ואווווווו!!! ../images/Emo98.gif

טוב סיכום הפרק וסולם ציונים: הבונבון של הפרק: דוסון - איזה צחוק מתגלגל יש לו והמבקרת סרטים ורוניקה ( שמישהו יזכיר לי מאיזה סדרה היא מוכרת לי ... )- הרומן החדש של דוסון לירי ? 10 - בסולם קרין השרלילית של הפרק : אודרי ( פעם שנייה ברציפות ... )- מזה המשחקים האלה עם פייסי ( מ- 57 גברים שהיא שככבה איתם היא ירדה ל- 27 גברים ואחרי נשיקה מרגשת עם פייסי ירדה ל - 5 גברים ... ) והתנוחה מהנשיונל ג´אוגרפיק ( חחחה... ) 4 - בסולם קרין אכזבת הפרק: ג´ואי - סוף סוף מתאפרת ( או שפעם ראשונה מצלמים אותה שהיא מתאפרת... נראה לי יותר סביר ... ) ומזה ההזלת ריר בקולנוע על צ´רלי כלב בולדוג מזיל פחות ריר ממנה !!! וחכו עד שהיא תעשה את הצעד הראשון , כלומר תתחיל עם צ´רלי ... 5 - בסולם קרין ( כי השיער שלה היה יפה היום ... חחחה ... ) המצחיק של הפרק: פייסי - התגלגלתי מצחוק בקטע במכונית ( " פייסי תעצור עכשיו ... " - אודרי בוידוי השקרי על ה- 27 גברים ) ועם המשקה שהוא ירק ( אודרי בוידוי על ה- 57 גברים ...חחחה ... ) והוא שעיר מאוד ברגליים ובכלל ממתי נהיו לו כאלה שרירים ???? 8 - בסולם קרין חלאת הפרק : צ´רלי - דואג לא לאכזב אותי ונשאר אותו חלקלק חסר עמוד שדרה ועלוב בכל פרק מחדש ... טיפוס הערס המצוי בקטע בקולנוע עם הרגליים על המושבים ( ואווו , זה ממש מדליק בחורות .... ) והקטע המגעיל שהוא עשה לג´ואי ( " בא לי לקחת אותך לשירותים ולעשות בך דברים לא כשרים ... " ) בא לי להקיא עליו ... לא עוזר ההתחנפות שלו בסוף ... טיפוס כזה היה חוטף ממני סטירה אחרי קטע כזה... איך היא לא נגעלת לשבת לידו ??? 2- בסולם קרין ( וגם זה הרבה ... ) טוב זהו , נגמר עוד פרק , היה פרק מקסים לדעתי ... מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא ... ביי ...

למעלה