../images/Emo15.gif ואווווווו!!! ../images/Emo98.gif
טוב סיכום הפרק וסולם ציונים: הבונבון של הפרק: דוסון - איזה צחוק מתגלגל יש לו והמבקרת סרטים ורוניקה ( שמישהו יזכיר לי מאיזה סדרה היא מוכרת לי ... )- הרומן החדש של דוסון לירי ? 10 - בסולם קרין השרלילית של הפרק : אודרי ( פעם שנייה ברציפות ... )- מזה המשחקים האלה עם פייסי ( מ- 57 גברים שהיא שככבה איתם היא ירדה ל- 27 גברים ואחרי נשיקה מרגשת עם פייסי ירדה ל - 5 גברים ... ) והתנוחה מהנשיונל ג´אוגרפיק ( חחחה... ) 4 - בסולם קרין אכזבת הפרק: ג´ואי - סוף סוף מתאפרת ( או שפעם ראשונה מצלמים אותה שהיא מתאפרת... נראה לי יותר סביר ... ) ומזה ההזלת ריר בקולנוע על צ´רלי כלב בולדוג מזיל פחות ריר ממנה !!! וחכו עד שהיא תעשה את הצעד הראשון , כלומר תתחיל עם צ´רלי ... 5 - בסולם קרין ( כי השיער שלה היה יפה היום ... חחחה ... ) המצחיק של הפרק: פייסי - התגלגלתי מצחוק בקטע במכונית ( " פייסי תעצור עכשיו ... " - אודרי בוידוי השקרי על ה- 27 גברים ) ועם המשקה שהוא ירק ( אודרי בוידוי על ה- 57 גברים ...חחחה ... ) והוא שעיר מאוד ברגליים ובכלל ממתי נהיו לו כאלה שרירים ???? 8 - בסולם קרין חלאת הפרק : צ´רלי - דואג לא לאכזב אותי ונשאר אותו חלקלק חסר עמוד שדרה ועלוב בכל פרק מחדש ... טיפוס הערס המצוי בקטע בקולנוע עם הרגליים על המושבים ( ואווו , זה ממש מדליק בחורות .... ) והקטע המגעיל שהוא עשה לג´ואי ( " בא לי לקחת אותך לשירותים ולעשות בך דברים לא כשרים ... " ) בא לי להקיא עליו ... לא עוזר ההתחנפות שלו בסוף ... טיפוס כזה היה חוטף ממני סטירה אחרי קטע כזה... איך היא לא נגעלת לשבת לידו ??? 2- בסולם קרין ( וגם זה הרבה ... ) טוב זהו , נגמר עוד פרק , היה פרק מקסים לדעתי ... מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא ... ביי ...