בואו לצ´אט הישן !!!

אוףף הצ´אט עדיין עושה לי בעיות!!

כותב לי עדיין ששם משתמש לא חוקי! ואני לא מצליחה להכנסס!! דרך אגב, זה רק אצלי או שרק פורום דוסון קריק עולה ממש לאט ולפעמים אני לוחצת שבעים פעם על איפה שכתוב תכתובת וזה עדיין לא מעלה לי את כל הפורום וגם מתי שאני כותבת תגובה או משהו לוקח שעה עד שזה מעלה לי את הפורום! ופורומים אחרים עולים לי מהר!

../images/Emo15.gifדנווווש !!!../images/Emo98.gif

מה המצב ? במקרה אחר הייתי אומרת לך לפרסם הודעה בתפוז משוב ... או בפורום של תפוז צ´אט... אבל הסיכוי שתקבלי מהם תשובה שווה לסיכוי שאני אי פעם יצליח לרקוד בלט קלאסי... או לסיכוי שאני באמת יהיה נשואה לג´יימס ואן דר ביק... והמהירות שהפורום עולה... אולי זה קשור למהירות הגלישה ( ספק האינטרנט שלך... ) במקרה כזה תרימי טלפון למוקד תמיכה טכנית של חברת האינטרנט והם יסבירו לך מה לעשות כדי שהגלישה שלך תהייה יותר מהירה... הדבר הזה היה גם אצלי והם סידרו לי את זה ... ביי ...

LillipooT

New member
דנה מאמי... ../images/Emo55.gif

דבר ראשון, קורה לפעמים שהפורום לא עולה ממש.. קורה בכל פורום מדי פעם. דבר שני.. השם שלך לא חוקי בגלל שיש בו אותיות "גדולות" באנגלית.. ואז השם שלך נחשב לא חוקי. תנסי לשנות את השם
:)

תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

בקשר למה שקרין כתבה- קודם כל הכל בסדר חוצמזה שמחר חוזרים ללימודים.. מה איתך? לא נראה לי שהבעיה קשורה לספק האינטרנט שלי, כי כל הפורומים האחרים עולים יותר מהר.. ולי- גם ניסיתי לכתוב שם משתמש אחר בשורת שיחה בצ´אט אבל זה גם לא עבד ואני אוהבת את השם הזה אני לא רוצה לשנות אותו רק כדי שאני יוכל להכנס לצ´אט..

ניצול שרשור!!!../images/Emo105.gif

עוד שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יא! איזה כיף!! ופייסי בלי חולצה!!! יאמי! תהנו אנשים!!

ניצול שרשור נוסף!! תיכנסו!../images/Emo105.gif

טוב,אז אולי זה לא קשור רק(!!) לדוסון קריק אבל זה בהחלט גם קשור! תיכנסו ללינק שלמטה ותצביעו מי לדעתכם הזוג הכי יםה של WB אני כמובן הצבעתי פייסי וג´ואי.

למעלה