באג

• פותח הנושא E442
  • פורסם בתאריך

E442

New member
../images/Emo15.gif באג ../images/Emo15.gif

יש באג במשחק. בכל פעם שמבצעים חקר באדמה - חיפוש משאבים טבעיים , אותו השחקן מחליט עם כמה תורים הוא רוצה לחקור את האדמה. אך הבעיה היא , שנניח והיו לי 50 תורים וחקרתי את האדמה עם 20 תורים , אז נשארו לי 30 תורים , וברגע שאני עובר לעמוד הראשי , נעלם תור ומספר התורים קטן באחד. לטיפולך ערן. יום טוב לכולכם ולכל בית ישראל

vagz

New member
זה פשוט בלחיצה הראשונה אתה לא רואה

שיורד תור זה משאיר אותו מספר

E442

New member
אז זה מטעה ,

לכן צריך עדיין לשנות את הבאג הזה , כי יש פה טעות.

bendelac

New member
שים לב שכאשר אתה בונה מפעל

למשל מפעל יהלומים ב-50 תורים אז יורדים לך 51 תורים. זה אותו באג.

E442

New member
נכון - הבאג על אותו עיקרון.

הבאג קיים אך ורק ב-"חיפוש משאבים טבעיים" , לדעתי ... (תקנו אותי אם אני טועה...) אני כבר אשלח לערן מסר בנושא. ערן , לטיפולך.

emperor orko

New member
זה לא באג! זה לא מראה לכם פשוט את

זה שבזבזתם תור בפעם הראשונה, זה הכל! לא באג או שום דבר

E442

New member
נשלח מסר לערן בנושא.

המסר שנשלח : נושא : באג יש באג במשחק. בכל פעם שמבצעים חקר באדמה - חיפוש משאבים טבעיים , אותו השחקן מחליט עם כמה תורים הוא רוצה לחקור את האדמה. אך הבעיה היא , שנניח והיו לי 50 תורים וחקרתי את האדמה עם 20 תורים , אז נשארו לי 30 תורים , וברגע שאני עובר לעמוד הראשי , נעלם תור ומספר התורים קטן באחד - ונהיו לי 29 תורים במקום 30. אותו דבר קורה גם כשבונים מפעל יהלומים , נניח ובונים פעל יהלומים ב15 תורים - יורדים 16 תורים. לטיפולך. bendelac - הודעתי לערן גם על הבאג שאמרת שיש. לילה טוב לכל הפורום.

lidor500

New member
אתה טועה בניסוח..

הבאג אומר שעל החקר הראשון שלך זה לא מראה שבזבזת תור.. אבל אם אתה רואה שנהיה לך פתאום 29 במקום 30 תורים, זה אומר שעשית 21 מחקרים ולא 20.. אם אתה עושה רק 20 המספר העגול ישאר לך.. זה אומר אחד שלא מבזבז אף תור ועוד 19..

E442

New member
ודרך אגב ,

גם קורה לי תמיד שכאשר אני מתחיל לחפש משאבים טבעיים , ואני לוחץ בפעם הראשונה על "חקור אדמה" , לא קורה כלום , לא יורדים תורים , לא נוסף כסף (תקנו אותי אם אני טוועה לגבי כך שמתווסף כסף) , וזה מציע לבנות מפעל , ללא הורדת תור - ורק כאשר חוזרים לתפריט הראשי , יורד תור , ונוסף כסף. אני טועה , תקנו אותי. ערן - לטיפולך. יום טוב לכולכם.

E442

New member
אה וערן - אל תתעלם בבקשה !!!!!!!!!!

שלחתי לך הודעה היום וגם אתמול ומשום מה לא השבת במסר. ושוב , יום טוב לכם - כל חברי הפורום

gindis

New member
זה ידוע וזה לא באג!

אם פשוט לתחצו רענן זה יראה לכם את הכמות תורים האמיתית שיש לכם.

למעלה