אזהרה חמורה !!!

../images/Emo15.gifאזהרה חמורה !!!

בעניין הצ´אט החדש, צ´אט מצלמות ... הצ´אט הזה עובד על עקרון שהמשתמשים בכניסה הראשונית מתקינים תוכנת צ´אט מיוחדת... ובכן רבותיי, עכשיו עבדתי חצי שעה כדי לנטרל וירוס במחשב שלי בגלל התוכנה המיוחדת הזו ... לא להתקרב לצ´אט החדש !!! התוכנה עושה וירוסים למחשב ... מי שכבר התקין מוזמן להוריד את התוכנה ( unistall ) ... setting/my computer --- control panel - - - add / remoove programs ופשוט להעיף את התוכנה הזו... אני אישית לא מתקרבת יותר לצ´אט החדש ... ביי ...

שאלה:

הצ´אט החדש זה זה בצבעים ירוק אדום?? כי אם אני לוחצת על "צ´אט דוסון קריק" זה פותח לי את הצ´אט בצבעים כחול כתום וזה נראה לי צ´אט משוכלל כזה.. אבל אני לא מצליחה להכנס אליו כי הוא כותב לי למעלה: שם משתמש לא חוקי ואם אני כותבת תשם בשורת שיחה זה גם לא נכנס לי ושם דבר בצ´ט הזה לא עובד לי!! ואין לי את ההודעה הזאת שדיברת עליה קרין.. ולצ´אט בצבעים ירוק אדום אני בכלל לא יכולה להכנס..

LillipooT

New member
הצ´אט ../images/Emo60.gif

הצ´אט החדש הוא צ´ט המצלמות והוא באמת בצבעים כחול - כתום. וקרין.. אולי כדאי שתכתבי את ההודעה גם בפורום משוב.. כדי שיוכלו לתקן את זה

../images/Emo15.gifאכן כתבתי להם ...../images/Emo98.gif

כתבתי הודעה למנהל הצ´אט נראה לי דקל קוראים לו... אמרתי לו שהתוכנה עושה וירוסים למחשב ... בתגובה הוא נתן לי את השם של התוכנה והזמין אותי למחוק אותה ! נו, טוב לפחות הם עונים מהר על הודעות... אני לא מתקרבת לצ´אט החדש יותר... מי שרוצה אני יהיה בצ´אט הישן.. צ´אט פרימיטיבי אמנם, אבל לפחות אין סיכוי שיהיו לי וירוסים במחשב... ביי ...

מתן ב

New member
אבל איזה שם להסיר מהרשימה?

אחרי ההתקנה לא רשום איך קוראים לתוכנה... איזו תוכנה אני אמורה להסיר?

../images/Emo15.gifזאת בדיוק הבעיה...

אחרי שהם נתנו לי את השם של התוכנה גיליתי שזו לא רק תוכנה אחת שמותקנת למשתמשים במחשב אלא אוסף של תוכנות זבל של הצ´אט החדש ... כל מיני new net וכאלה... אני מציעה שתיגש ל- controll panel ופשוט כל תוכנה שנראית לך שם קשורה לצ´אט החדש להעיף החוצה מהמחשב ... זה מה שאני עשיתי !!! ביי ...

Dawson girl

New member
מה????????

קרין, אתמול הורדתי אותה ואמרת לי שזה בטוח! תגידי לי מהר את שם התוכנה כדי שאני אמחק אותה!!! אבא שלי יהרוג אותי אם יהיה עוד וירוס! אני מפחדת......

../images/Emo15.gifלא להלחץ אנשים ...../images/Emo98.gif

פשוט תמחקו כל תוכנה שנראית לכם קשורה לצ´אט ... זה מה שאני עשיתי ... ביי ...

לא ממש....

א- תוודאו שיש לכם אנטי ווירוס, ב- קרינוש אחותי איך את יודעת שהצ´אט הוא גורם הווירוס?... טוף זה כל מה שהיה לי להגיג תודה!

../images/Emo15.gifאז ככה...

התוכנה הזו היא תוכנה חינמית של חברה לא מוכרת... התוכנה הזו גרמה לי לוירוס במחשב ... המחשב שלח לי הודעה שהיה כתוב בה שהוירוס הוא מהתקנה של תוכנת צ´אט במחשב והיה השם של התוכנה !!! תעשו מה שאתם רוצים , אני גם עם אנטי וירוס לא מתקרבת לשם... ביי ...

הבנתוששששששש

טוב אם ככה אז: א נ ש י ם מה אתם עשיין עושים פה?! לכו תמחקו את התוכנה! בהצלחה! ושלא יהיה לכם ווירוסים...

tank girl

New member
../images/Emo121.gifתודה על האזהרה אבל.........

אני מאוד מודה לך על האזהרה, אבל אני קראתי אותה קצת יותר מדי מאוחר, כי אתמול נכנס לי וירוס, אבל מזל שקלטתי אותו מהר,ונטרלתי!!! תודה בכל זאת!!!

למעלה