לדיווה סטאר@ מה כתובת האתר שלך?
D Diva Star New member 27/2/02 #40 ../images/Emo13.gif www.geocities.com/dollycountry אני יודעת שאין בו עוד הרבה... אבל עוד בקושי התחלתי...
../images/Emo13.gif www.geocities.com/dollycountry אני יודעת שאין בו עוד הרבה... אבל עוד בקושי התחלתי...
T T i n k e r B e l l New member 28/2/02 #49 ואם אנחנו כבר מדברים על אתרים.. למישהי יש רעיון לשם של אתר (שהתחלתי לבנות לפני שהצטרפתי!!)? כל הרעיונות יתקבלו בברכה..
ואם אנחנו כבר מדברים על אתרים.. למישהי יש רעיון לשם של אתר (שהתחלתי לבנות לפני שהצטרפתי!!)? כל הרעיונות יתקבלו בברכה..
T T i n k e r B e l l New member 27/2/02 #44 ו...עוד אחת שעשיתי! השיער קצת עקום אבל.. לא נורא!~ טינק ב *למה אין אייקון של עגבניה?!*
M Mooa-Numi New member 27/2/02 #46 דבר אחרון וחשוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום זה היום האחרון להצביע לסקר (לאיזה דולי הייתם רוצים להתחפש ) כי מחר הוא יורדדדדד! אמרתי לכם שזה משו חד פעמי להצביע! ומהררר!
דבר אחרון וחשוב ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היום זה היום האחרון להצביע לסקר (לאיזה דולי הייתם רוצים להתחפש ) כי מחר הוא יורדדדדד! אמרתי לכם שזה משו חד פעמי להצביע! ומהררר!
D Diva Star New member 27/2/02 #47 מיכלוש..../images/Emo23.gif את מחזירה את הסקר הקודם או עושה חדש כי אם את עושה את הקודם אני רוצה לעדכן לך את כל הסוגים החדשים הנפוצים... בלה... ואם אז יש לי רעיון לסקר.. אני אכתוב לך במסנג´ר
מיכלוש..../images/Emo23.gif את מחזירה את הסקר הקודם או עושה חדש כי אם את עושה את הקודם אני רוצה לעדכן לך את כל הסוגים החדשים הנפוצים... בלה... ואם אז יש לי רעיון לסקר.. אני אכתוב לך במסנג´ר