Mooa-Numi

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo150.gif../images/Emo151.gif../images/Emo153.gif

שרשור לפורים
שימו פה כל מה שבא לכם שקשור לפורים! תמונות, תחפושת, ברכות, דוליות, הגיגים, חיפושונות, סיפורים, שירים, תעלומות, זיכרונות, ועלילות! חובה להגיב
(מי שלא מגיבה-לא שווה! מי שלא מגיב- סתם חרא [באמת אל מצאתי חרוז] אוהבת אותכם-נשממות!
מיכל

BliNky

New member
חיחיחי

או קיי יש לי רעיון מגניב(או שלא...) אחרי שתפתחו את התמונות מפורים כל אחת תשים תתמונה שלה מחופשת... ואני מוסיפה סתם משהו...
מיכל

Mooa-Numi

New member
באותו נושא...

ואגב-אתם יכולות לשים כל מה שבא לכם! אם נגיד אתם רואות איזה בובה ואומרות-וואי זה מה זה מזכיר בובה שיש לי-אתם יכולות לשים!

לא ממש קשור לפורים

אתן מכירות את מחזיקי המפתחות של הדוליז וכל מיני דברים דומים?

Karamela

New member
כיפיל´ה...

פעם אחת היתה ילדה בשם כיפה אדומה, אמא שלה ביקשה ממנה להביא לסבתא שלה מאכלים בסל פיקניק (איזה כיף לה!) בגלל שהיא חולה. אמא של כיפה אדומה אמרה לה לא ללכת ו/או לרדת משולי הדרך כי זה מסוכן. (אווו.........). כיפה אדומה (נקצר את זה לכיפיל´ה) הלכה ופגשה בזאב הגדול והמפחיד (כן בטח...) והוא אמר לה: "כיפיל´ה, איך קוראים לך? ואז כיפיל´ה אמרה לו: "הרגע אמרת ת´שם שלי!!!" אז הזאב ענה לה: "אופס... נכון!!! לאן את הולכת?" אז היא אמרה לו: אני הולכת להביא לסבתא החולה שלי סל פיקניק עם הרבה אוכל (איזה כיף לי!!!) בגלל שהיא חולה." והוא אמר: "אולי תקטפי לה גם פרחים יפים? יש פה בצד הדרך..." כיפיל´ה שלנו נזכרה במה שאמא שלה אמרה לה אבל חשבה לעצמה: "מי שם על אמא שלי? זה במילא סתם סיפור דפוק..." וככה כיפיל´ה שלנו ירדה מהדרך וקטפה פרחים לסבתא החולה שלה בלי להרגיש בסכנה... ואז הזאב הגדול (והלא מפחיד...) הלך לבית של סבתא של כיפיל´ה וטרף אותה. (אווו...............). ואז הזאב הגדול לקח ת´בגדים של סבתא ושם אותם עליו. ואז כיפיל´ה דפקה על הדלת של הבית של סבתא שלה ונכנסה. (איזו ילדה חוצפנית! נכנסת לבתים של אחרים מבלי לבקש רשות... בכל זאת הזאב היה שם ובערך לא סבתא שלה...) ואז היא ראתה את הסבתא הגדולה שלה במיטה עם פרצוף מכוער, אבל פחות ממה שהיה לה קודם... אז כיפיל´ה שאלה את הזאב: איך נהיית יותר יפה? תגלי לי ת´סוד... (אבל זה כבר לסיפור אחר...) בקיצר, אחרי שהזאב גילה לה ת´סוד, היא שאלה אותו: "איך זה שהאזניים שלך גדולות כל כך?" והזאב ענה: "שמתי מכשיר שמיעה כדי שאני אוכל לשמוע אותך יותר טוב." וכיפיל´ה שאלה: "איך זה שהעיינים שלך יותר גדולות?" והזאב ענה: "סתם.... כדי שאני אוכל לראות אותך יותר טוב..." וכיפיל´ה שאלה: "איך זה שיש לך פה יותר גדול?" אז הזאב ענה:"כדי שאוכל לטרוף אותך יותר טוב!!!" וכיפיל´ה שלנו נבהלה מאוד ורצה מסביב לשולחן המרובע וצעקה: "הצילו הצילו!!! סבתא רוצה לטרוף אותי!!!" הזאב לא הבין למה היא קוראת לו סבתא והוא אמר לה: "זה אני הזאב הגדול והמפחיד!!!" ואז כיפיל´ה נעצרה וחשבה לה (וגם זה לסיפור אחר...) והזאב בנתיים הספיק לאכול אותה. הצייד הטוב והמכוער בא והציל את סבתא ואת כיפיל´ה (ועוד פעם... גם זה לסיפור אחר...) והם שתו 15,000,000 כוסות יין והשתכרו עד מאוד ויצאו מבית סבתא מאוד שתויים ומאושרים וחייכו כל הדרך הביתה... הסוף... מקווה שנהנתם...
המשך יבוא...
כרמלה

Mooa-Numi

New member
זה הכל?

אתם לא מבינים שמשרשורים שלי אסור להתעלם?! ודרך אגב-חזרתי למסורת של "דולי בכל הודעה"

Diva Star

New member
חתיכת סתומה...../images/Emo6.gif

שעה וחצי אחרי זה את נזכרת
יש לי בעיה עם תפוזזז... אנ´לא רואה חצי מהתמונות שמפרסמים כאן...:( ואאאאאא

אני גם עשיתי!!!!!!!!../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif

אני מצרפת דולי שהכנתי והיא פשוט קופי של התחפושת שלי התחפשתי לסנובית עם 2 חברות שלי אבל הדולי יצאה קצת שמנה עם היד כי היתה לי בעיה שם אז עשיתי שינויים....... ואגב mooa-numi או מנהלת האתר איך שתרצי, כמה דברים: א) רעיון טוב של צירוף דולי לכל הודעה אבל לא רואים אותן!!! הן עושות איקס אדום כזה... ב) אני חייבת לציין שלמרות שאני לא כותבת הרבה אני לא שולטת בעצמי ונכנסת לפורום כמעט כל יום לחפש דברים חדשים.. ג) מה פירוש השם שלך? (Mooa-Numi)?????????? ממני *בנימה פורימית* (שופינג)עדן(שופינג)

Mooa-Numi

New member
בעיקרון גם אני לא רואה את הדולי

נראה לי בעיה עם התמונה 2. תודה על המחמאות
3. וול... באמת שאלה טובה...

Diva Star

New member
מיכלוש אולי תנסי לצרף תמונות ש...

כן עובדות
בלה.. *מצטרפת למנהג של מיכלוש...* ומתחילה עם דוליות שאני הכנתי...

אודין

New member
שלום עדן!

עשיתי דיווה לאור ובגדים לדיווה של גאיה. בואי נחלק את הרשימה של הבנות בשביל שיהיה סדר: (
- שלי.
- שלך. בלי סימן- לא הוחלט.)
- עדן שקד
- גאיה אמילי ירדן
- רותם ענבר
- מעין .ק. מעין .ע.
- שרון דניאל
- אור

למעלה