סקר פורים

GIRl Of LoVe11

New member
כה ראיתי

את מבינה בזה כול הכבוד.. לא סובלת את מאיטה...אני בכלל לא שמה לב אם היא נימצאת בהופעות או לא...היטא היצור הכי פחות בולט בלהקה.. אני אישית אל מבינה מה כולם רוצים מכרישטופר שיש אחת כמו מאיטה שפי מאה יותר גרועה ממנו

גילווש

New member
אני גם לא מבינה ../images/Emo4.gif

הם עשו מכריסטופר מישהו חסר כישרון.. כאילו שפונצו ומאיטה יותר טובים ממנו!!!!!

GIRl Of LoVe11

New member
עדיף את פונצו על פני מאיטה

כריסטופר יודע לשחק לפחות...ונכון שהוא מזייף בהופעות אבל בדיסקים הוא שר ממש יפה..ועדיףך אותו פי מאה על מישהי שרק התחילה לצערינו התחילה וכבר חשה... מי שם אותה ברישמת הנשים היפות ביותר?איפה אנהי?היו צריכים לשים אותה ברשימת הגברים היפים יותר וגם זה לא

גילווש

New member
אני כל כך מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

כריסטופר לא תמיד מזייף.. יש לו הרבה הופעות מעולות
ומאיטה לפי דעתי לא יפה בכלל!! אנהי מדהימה
היא הייתה צריכה להיות
רשימת הגברים היפים
בואנה את בין הבנות הכי מצחיקות שהכרתי!!

GIRl Of LoVe11

New member
תודה

כריטופר לדעתי..צריך ללמוד מעט ריקוד כי הוא רוקד מצחיק וחבל זה עושה ממנו צחוק..והאמ פיתוח קול..ולפתח ממש ממש ממש קצת משחק והוא יהיה ברמה ממש טובה.. לא כמו מאיטה שצריכה 21 אלףף שיעורים..בשירה אין על מה לדבר..ובריקוד?כמוש אמרתי יש כבר 3 בנים שרוקדים כדי למנוע הששפלות היא יכולה לעממוד מאחורי הוילון השחור כדי שלא יראו אותה.

גילווש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לעמוד מאחורי הוילון
וואוו את מזה יודעת לשפר מצבי רוח
ומאיה אלך שיעורי שירה לא יעזרו לה כי היא שרה כמו גבר.. ומשחק אם לא לומדים מגיל צעיר כבר אין טעם ללמוד.. לדוגמא: את לומדת שיעורי משחק נכון?? ואני בטוחה שבעוד כמה שנים את תשחקי לצד יודה לוי באיזו טלנובלה או משהו כזה

GIRl Of LoVe11

New member
תודה חח

לפחות כריטופר לא שר כמו נקבה וניראה כמו נקבה מיאטה לא רק ניראת גבר אלא גם חייזר ואמן שאני ישחק ליד יהודה...

מאמי../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

כמו שאני לא אוהבת שמלכלכים פה על אנהי, אז אני לא חושבת שזה נחמד שמלכלכים על שחקנים אחרים..

Ass Of An Angel

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

GIRl Of LoVe11

New member
שלום

נכון השיר? בי בי?< אז קיצר קלטי משהו הבן מתחיל..מופיעה לי בחלום יד ביד לכול מקום כן אוהב אותך עד השמיים רק רוצה ממך תשובה או שניים את כול היום עם חברות אני כבר לא יודע מה לעשות.. בי בי לא אומרת בי בי לא נישארת אני לא לא מסוגל ולא רוצה אחרת(אנה) הבת עונה.ץ. בוא לפה תידע מראש לא תידע עוד עקומה כמוני שעושה כאת כול השוני יש לי טעם(באמת יש)תמשיך לבד...אומנם לבד אבל מאשורתץ..(בנתיים לבד) נו לא אומר משהו?!! ונחשי מי גילה את השיר?נוםע XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ass Of An Angel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תצפי שאני אתחבר אני הולכת

GIRl Of LoVe11

New member
אהאה

תודה תודה.. אני חייבת לספר לך שמהו באובטובס תיקרעי ממנו אנס אמרה שאני פשוט קרעתי אותה עם זה..*גאווה* איך ירדנו על אנה אז אדון נועם אומר לי אנה חברה שלי להזכירך.. חחחחח לא משנהה תתחברי אני אל יכולה לספר לך פה לדקה תתתחברי..אין ליכ וח במחשבהה שנייה באוטבוס..או שפוט את רוצה להיות שוב זאת שלא יודעת כלום?

למעלה