סקר פורים

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifאז בואי אני יסביר לך..ותקראי לאט

כדי שתביני "הוא רק כישרון".?.. טוב כישרון זה הכל.. וללהקה יש תהילה והיא מצליחה בגלל השירים שלהם..את רוב השירים שר כריסטיאן ובגלל הכישרון (!) שלו ושל אנהי הלהקה מצליחה, כי השירים יפים!

את שוכחת דבר אחד החשוב

כל התהילה סביבים התחילה עם רבלדה הסידרה ולא הלהקה.כריסטיאן ממש לא הייתה דמות מרכזית כמו מיה.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifטוב מה את רוצה

בואי תגידי לי מה לכתוב וזהו..שוש

ש נ ש ן 15

New member
../images/Emo28.gifבונא איך את מחטטת לה בתשובות..

אחחחחחחחח איזה פופוצ'''''''ווווווווונים כריסטיאן וחבר שלו!!!!!!!!!!!

shiranydulce

New member
עונה

מי הכי אהוב עלייך?דולסה
את מי היית מוציא מההרכב?כריסטופר
למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?דולסה הכי מוערצת ומייצגת את הלהקה בצורה חיובית אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?כן עד מתי יצליחו ?מאיפה לי.. לא אכפת לי עד מתי כל עוד דולסה תהייה על המסכים,אני תומכת בה בהכל אם תיבחר לשיר,לשחק,לרקוד

sahar147

New member
../images/Emo94.gifנו נגידד...../images/Emo27.gif

מי הכי אהוב עלייך?פונצ'ו ודולסה
את מי היית מוציא מההרכב?אפחד
למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?לי
אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?אולי בלי עין הרע
עד מתי יצליחו?עד מתי שבא להם, לכל אחד יש יכולות אחרים והם יוכלו להמשיך ולהתפתח.

M e R a V 2

New member
עונה :] ../images/Emo27.gif

מי הכי אהוב עלייך
דולסה ופונצ'ו
את מי היית מוציא מההרכב
אף אחד ! כל אחד תורם משהו מעצמו ללהקה. למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה
דולסה
אתם חושבים שהשנה תהיה להם הצלחה כמו שנה שעברה
ברור :] עד מתי יצליחו
אני מקווה שעוד הרבה שנים טובות.

עונה

מי הכי אהוב עלייך?
מאיטה
את מי היית מוציא מההרכב?
כריסטופר למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?
דולסה גם בדמות שלה ברבלדה רוברטה וגם בכללי היא האש בהופעות והיא הכי אהודה שם מתים עלייה,אפילו התקשורת היא גם מוכשרת. אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?
כן בהחלט עד מתי יצליחו ?
עד שימאס להם לראות אחד את השני כל יום חח

../images/Emo66.gifעונהה

מRBD מי הכי אהוב עלייך?אנהי ופונצ'ו את מי היית מוציא מההרכב?כל אחד תורם להקה אבל עם נגיד להוציא מישהו אז כריסטופר למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?פונצ'ו אנהי דולסה אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה? כן מקווה מאד עד מתי יצליחו ? מקווה שתמיד מתה על התמונה הזאת

עונה ../images/Emo26.gif

מי הכי אהוב עלייך?אנהי ופונצ'ו[קצת יותר אנהי] את מי היית מוציא מההרכב?אפחד
כולם מוכשרים בדרך שלהם
למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?אנהי,כריסטיאן ודולסה
[לפי הסדר] אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?בטח למה לא
עד מתי יצליחו ?מקווה שלנצח

l0ren

New member
עונה

מי הכי אהוב עלייך?כריסטיאן את מי היית מוציא מההרכב?כריסטופר ומאיטה על הפנים,לפחות מאיטה יפה ומשתפרת אבל הוא ממש לא למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?דולזסה נראה לי הכי מוערצת ורב התהילה היא זוכה והיא וכריסטיאן הכי מוכשרים כאילו הם מסוג האנשים שלא צריכים להראות שהם שם,הנוכחות שלהם פשוט מספיקה,אנהי גם מוכשרת אבל היא כן מראה שהיא שם בצעקות ובשטיות היא מתאמצת לדעתי.אבל שלושתם הכי מוכשרים. אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?כן עד מתי יצליחו ?לא יודעת

פופי10

New member
עונה../images/Emo26.gif

מי הכי אהוב עלייך?כריסטופר,אנהי ודולסה. את מי היית מוציא מההרכב?אף אחד...כל אחד בדרך שלו תורם ללהקה.. למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?לא הייתי נותנת לאף אחד קרדיט...כולם תורמים בדרך שלהם. אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?כן.. עד מתי יצליחו ?עד שהלהקה תתפרק..(בסוף 2007..)

Asi soy yo

New member
עונהה..

מי הכי אהוב עלייך? בעיקר אנהי.. אבל גם דולסה ופונצ'ו את מי היית מוציא מההרכב? כריסטופר, הוא חתיך אבל הוא לא יודע לא לשיר ולא לרקוד למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה? אנהי ודולסה אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה? אני מקווה שכן.. עד מתי יצליחו ? אין לי מושג, אבל אני מקווה שנוכל לראות אותם עוד הרבה זמן..

GIRl Of LoVe11

New member
עונה

מי הכי אהוב עלייך?דולסה אנהי כריטופשר את מי היית מוציא מההרכב?מאיטה..יש כבר 3 גברים בלהקה לא צריך גם 4 למי היית נותן את כל הקרדיט לתהילה?דולסה אתם חושבים שהשנה תהייה להם הצלחה כמו שנה שעברה?אולי...אבל יש כאלה שתהיה להם בטוחל הצלחה עד מתי יצליחו ?גג שנתתיים

גילווש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"יש 3 גברים בלהקה לא צריך גם 4"

GIRl Of LoVe11

New member
../images/Emo6.gifשמחה שהצחקתי אותך

היא באמת לדעתי מזעזעת את הלהקה.... היא לא הכי מוסיפה משהו..לא יקרה כלום אם היא תעזוב..

למעלה