סקר מהיר

limors2

Well-known member
וואו. הרבה מאד../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

Ch3nf3l

New member
למה?!

אני רואה פרק... מקסימום 2 ביום. אני לא רוצה לסיים סדרה כזאת כל כך מהר. כי אז אני יודע שלא יהיה לי מה לעשות.

ReiN

New member
4 וחצי עונות בשבוע וקצת

היה לי המון המון זמן פנוי.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

רק עכשיו ראיתי את זה. אני תומך, שיהיה ברור.

שלטון

New member
ראסמי שרה כוסית על

אין ספק שאחת השוות ביותר בתעשיה לדעתי לפחות

pake

New member
פרק 417../images/Emo58.gif

פרק 417 הוא מהפרקים הכי טובים לדעתי של הסדרה. ההתחלה כשJD נותן לחברה שלו לנצח בArm wrsetle ואח''כ טורק מנצח את קרלה בשניה ואומר לה בכעס: Did you see carla? did you see what happens when you mess with the warrior. בקטע הזה פשוט בכיתי מצחוק.וגם אהבתי כשJD אומר שסיטקום זה חשוב כדי שאנשים יהנו פעם בשבוע ויכלו לברוח מהצרות של החיים. פרק מצויין......ועכשיו נראה לי שהתכוונתי לפרק שונה לחלוטין
(אבל פרק טוב)

Ch3nf3l

New member
בינתיים ראיתי 3 וחצי עונות.

+ מה ששודר מעונה 5. קשה לי להחליט, כיוון שעוד לא ראיתי עונה 4... עונה 5 דווקא מצחיקה אותי, למרות שזה הומור יותר מטורף ולא כל כך מזכיר לי את סקראבס. עונה 1 הייתה נהדרת. גם 2... נראה לי שאת 2 הכי אהבתי, לא בטוח. בכל מקרה, ראיתי עכשיו את 3.14 - My Screw Up. פרק...
המוות של בן לא הפתיע אותי, כיוון שמתישהו כשזה שודר בארץ קראתי שיש מוות באחד הפרקים. לא ידעתי באיזו עונה, אבל כשראיתי דמויות מעונה ראשונה גם בעונה 5... ואז ראיתי שלבן יש לוקמיה, ישר הגעתי למסקנה. ואז כשראיתי שהפרק הזה נחשב לאחד הטובים ביותר, וראיתי שבן חוזר אליו... עשיתי 1+1 והבנתי. אבל הם באמת הפתיעו אותי בכל הקטע שהוא בעצם בדימיון של ד"ר קוקס. ממש לא ראיתי את זה בא.

למעלה