סקר מהיר

John Dorian

New member
../images/Emo149.gifסקר מהיר../images/Emo70.gif

מהי העונה הכי אהובה עליכם ולמה

John Dorian

New member
אני אתחיל גם

העונה הרביעית --שמגיעה השבוע
-- למה? הת'ר גרארהם
פשוט העונה הכי מצחיקה.

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

ממש אהבתי תדמות שלה

limors2

Well-known member
היא הייתה ככ שווה../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אחרי שהיא הסתפרה והלכה עם מלא שחור בעיניים
עונה 2-3, ראיתי אותם ביחד בטלעד אז אני לוזוכרת באיזה בדיוק....

Boran

New member
שלישית ורביעית ../images/Emo58.gif

גם הת'ר גרהאם, וגם הקטע שכל העונה (נראה לי שזה היה בשלישית) ג'יי די מנסה להשיג את אליוט, ואז בסוף כשהוא מצליח (כשכל הזמן טרה ריד אומרת לו שהוא רק רוצה מה שהוא לא יכול להשיג) הוא מגלה שטרה ריד צודקת באחד הפרקים הגדולים של הסדרה.

steelwater

New member
זה היה ממש מעצבן!

אני של-שך שונאת ומתעבת שעושים את זה בסדרות. אני חושבת ש-J.D ואליוט צריכים להיות ביחד! זה כאילו הזיווד של הסידהר והם יהיו ממש חמודים ביחד. בכל הסדרות יש את הזוג הזה שאתה מחכה שהם יהיו... למה להרוס ככה? זה כזה מטומתם! לא! הוא באמת מאוהב בה, זה לא שהוא רק רוצה את מה שהוא לא יכול להשיג. וזה כל-כך לא מתאים לדמות שלו. למה מה הוא כבר השיג? הוא מהלוזרים האלו... זה לא שכל הזמן הוא מצליח בדברים ואז עודב אחרי שהוא מצליח. זה לא הדמות שלו. שיחזרו להיות ביחד כבר אררר!
ל-ER המקרה הכי מעצבן שעשו את זה זה ב-ER! חוץ ממוניקה וצ'נדלר, אבי וקרטר הם הזוג הכי טוב בטלוויזיה אי פעם! שנים חיכנו שהם יהיו ביחד... ועד שסוף סוף זה קרה, אחרי המון זמן, הם הרסו את זה, וגם ממש מהר!

Angelus

New member
אני אישית הזדהתי איתו(חלקית).../images/Emo122.gif

נכון, גם אותי זה שיגע שזה קרה. (אבל) אף פעם לא קרה לך שחשבת שאת רוצה משהו, וכשקיבלת את זה בסופו של דבר, הבנת\הרגשת שאת לא רוצה את זה בכלל? מעין wake up call הזויה. בכל אופן, אני מאמין (בעצם, מקווה. לא ניתן לדעת) שהם ישובו להיות יחד בהמשך - ויתנו לנו קצת להנות מהשגעון שלהם כזוג. לא קיבלנו מספיק!

steelwater

New member
בעצם...

עכשיו שקראתי את זה, אני ממש מבינה את זה ומזדהה איתו! וואו, נזכרתי שאני ממש כזאת חחח. אני יכולה להיות מאוהבת במישהו הרבה זמן וברגע שזה מתקרב ללקרות פתאום נהיית לי בחילה ממנו, כמו סאות'פארק! שאחד הילדים מאוהב במישהי ותמיד שהוא לידה הוא מקיא חחח... ואז בתקווה אחרי כמה זמן זה עובר. לפעמים כן ולפעמים לא. אבל זה לא נראה יל הדמות שלי1 מתי עוד קרה בסדרה שזה היה ככה? זה כאילו הגיע משום מקום...

ShiRooSh4

New member
אני לא יכולה לבחור בין כל העונות..

כולן מעולות,אבל ה3 וה1 קצת יותר..

Angelus

New member
עונה שלישית.

כל העונה J.D רודף אחרי אליוט ומציק לחברים שלה, זה היסטרי! אנחנו מקבלים מנה נכבדת של פרי וג'ורדן, והשיא - פרק החתונה של טרק וקרלה.

Metalupyourass

New member
ראשונה...

ואני שונא את העונה הרביעי...הט'ר גראם שחקנית גרועה ולא מתאימה לקצב של סקראבס

limors2

Well-known member
הרביעית! ו../images/Emo58.gif 417../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

פרק 417 הוא פשוט מעולה
עם הסיטקום...... לא הצלחתי לבפסיק לצחוק כל הפרק
שרה ממש כוסית
והעונה הרביעית בכלל מעולה
נשארו לי ממנה רק 7 פרקים
מתי היא תצא כבר בוידיוי

limors2

Well-known member
ירד לי בחמישי,../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

ובשישישבת לא ממש ראיתי.... אז בערך 3-4 ימים. יפה לי

Angelus

New member
../images/Emo45.gifפששש..../images/Emo8.gif

מכובד. בהחלט מכובד - אך לצערי לא מספיק טוב.
אני צפיתי בעונות 1-4 בתוך 13 ימים. (*המפ* אפשר לומר שהיה לי (הרבה) זמן פנוי.
)

למעלה