סיכום שבועי

תמרוש5

New member
:)

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?lisa loed-stay תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שמש נצחית בראש צלול סרט מעולה
בילוי השבוע שלכם? ללמו דלמבחן במתמטיקה
מאכל השבוע שלכם?ספגטי(?) סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?טלנובלה בע"מ
פאדיחת השבוע שלכם? לא זכורה לי אחת.. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עוד לא
יום ראשון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יום ראשון (אם תהיה שביתה) משפט השבוע שלכם?להתאבד זה לא בריא וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם

השבוע שלי:

שיר השבוע שלכם (של קרן)? "זאת שבמקומי" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? השירים של "השיר שלנו 3"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סוף סוף האחראית שלי בעבודה קצת יותר נחמדה חח סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "אות משמיים" בדיוידי מומלץ, וגם "סיילנט היל"
בילוי השבוע שלכם? יהיה היום, הערב חח, הופעה של אוהד חיטמן!! מאכל השבוע שלכם? "יופלה" בטעם מוקה
ואוזני המן
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? השיר שלנו 4 ואי אר פאדיחת השבוע שלכם? נפל לי בעבודה המעדנים ליד המנהל של הסופר חחחח קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עוד לא.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פורים
משפט השבוע שלכם? "יש לך אקטימל של 'טרה'"
(משפט ששמעתי מלקוחות פעמיים השבוע) וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. המממ לא יודעת, מי שרוצה שיקח
חח (כל השבוע אני רואה שוקו... חח דיי נמאס לי מזה
סופ"ש רגוע ונעים לכולם

מיכל כKן

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?זאת שבמקומי שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?אממ הרבה..כל מיני :p טוב נתפשר על כל הציפורים של הראל סקעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ארררר
http://img228.imageshack.us/img228/7084/img0410xq2.jpg עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ הדיסק של קרן פלס..לא נראה לי שאתם מכירים..סתאאםם נו.. בילוי השבוע שלכם?אאאאאמממ בדיקה אצל הרופאה
מאכל השבוע שלכם? מרק תייייימני סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?השמינייה
פאדיחת השבוע שלכם?באתי לקפוץ על אחותי במדרגות לייד הבית וכמעט נפלתי
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אאאממממ פורים משפט השבוע שלכם? ואללה אין..חח אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לקרן שתרגיש טוב

Nimrod121

New member
הסיכומון שלי.

שיר השבוע שלכם (של קרן)? השבוע אהבתי הרבה מאוד שירים של קרן. הראשון בהם הוא "זאת שבמקומי", המדהים שדי התחברתי אליו השבוע. אליו מתווספים גם "מבול" וכל השירים שקרן כתבה והלחינה לאלבומה של מירי מסיקה ("שלום לאמונות", "אם זאת האהבה שלך", "ילדה שהתבגרה" ו"בנות"). לדעתי השירים הללו מדהימים בצורה בה הם כתובים ומולחנים. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Avril Lavigne- When You're Gone. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום החדש של מירי מסיקה, "שלום לאמונות". בילוי השבוע שלכם? פעולה ארוכה בתנועה וצפייה בסרט. מאכל השבוע שלכם? שוקולד. סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? הסרט "ג'וניור". פאדיחת השבוע שלכם? אין אחת כזו. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? בוודאי. קניתי אותו שלשום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה של מירי מסיקה בק.חיים. משפט השבוע שלכם? לא יודע. וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
אני נותן לכל חברי הפורום המקסים הזה שוקו ויחד עם זאת, אני אתן גם לקרן שוקו חם כדי שתבראי.

עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?"רכבת באירופה"
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?"ואת"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שביתה
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
בילוי השבוע שלכם?-
מאכל השבוע שלכם?-
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?- סיינפלד
פאדיחת השבוע שלכם?-
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?- מקווה ששבוע הבא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- -שביתה
משפט השבוע שלכם?-
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.
- לקרן
,שתרגיש טוב
ולכל מי שזקוק לכוס שוקו חמה..מוזמן

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif [:

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מבול
על שפת הכינרת. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Wake Up - הילארי דאף. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט.. נערות החלומות. מדהים. בילוי השבוע שלכם? סרט עם הילה והדס :) מאכל השבוע שלכם? במבה... סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? עובדה, הש"ש.. תמרה זוכרת
. פאדיחת השבוע שלכם? סיפורים אצל חברות.. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? בקרוב מאוד.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פוגשים את רוני בהרצליה.. משפט השבוע שלכם? "אין אין אין כמו במבה.." וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לגברת 'הי זו קרן', שלא מרגישה טוב בזמן האחרון.

עונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)? כמו תמיד, מבול
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? שלום לאמונות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? התמונה של הסינגל " רכבת באירופה "
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? שביתה שהייתה ביום חמישי
בילוי השבוע שלכם? שופינג בשביתה
מאכל השבוע שלכם? מרק ירקות
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? עובדה - בגלל הכתבה על קרן
פאדיחת השבוע שלכם? אין
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עדיין לא... אבל בקרוב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? ההופעה של קרן ביום שבת אם יתנו לי ללכת... א-מ-ן
משפט השבוע שלכם? מקרן מור עד קרן שמש אין כמו קרן פלס
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אני נותנת שוקו לקרן עצמה שכתבה לנו היום... אבל רק אחרי שהיא תבריא כי חלב לא עושה טוב לגרון

עונה.

שיר השבוע שלכם (של קרן)? הו,קרן קרן,את כ"כ מדהימה. השבוע שוב שמעתי את הדיסק של קרן בלופים,שמעתי את כל השירים,לא היה אחד ספציפי ששמעתי יותר. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?ליתיום,של אוונסנס. שיר מדהים^^
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> לא,אין כזו. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-"מרחק נגיעה",הסדרה שעלתה לערוץ 2. מומלץ בחום! בילוי השבוע שלכם? האמממממממ,לא זכור לי על משהו מיוחד מאכל השבוע שלכם? נשנושים בטעם שמנת ובצל,זה ממכר!
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מרחק נגיעה,השיר שלנו. פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פוריםםםםםםםם
ואז גדנ"עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! יש למה לחכות. משפט השבוע שלכם? "הזמן הוא המורה הטוב ביותר. הצרה היא, שהוא הורג את כל התלמידים שלו"
That's it. קרןןןןןןןןן פלס

עינת3012

New member
עכשיו אני

שיר השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? מאמי (של מירי מסיקה או איתי... תחליטו אתם) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מירי מסיקהההההה בילוי השבוע שלכם?פסיכומטרי (בילוי משו משו) מאכל השבוע שלכם? מנמולאים של סבתא.... יאמי סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? בנות גילמור פאדיחת השבוע שלכם? לא עולה לראש קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? ברורררררררר. שיגעתי את צליל הייתי שם על הבוקר איך שנפתח החנות וחיכיתי עד שהדיסק יגיע לחנות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הצגה של הבי"ס שלי לשעבר משפט השבוע שלכם?

מור נוה

New member
עונה עונה עונה..

שיר השבוע שלכם (של קרן)? שיהיה לנו בית שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? יום אחרון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> יעל שרוני שחקנית שאני אוהבת. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין בילוי השבוע שלכם? חברות סוף סוף הלכנו ביחד למסעדה שרצינו לפני שנה מאכל השבוע שלכם? טבעות בצל סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? השיר שלנו והמסודרים (יעל
) פאדיחת השבוע שלכם? לא היתה למזלי. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?לא אבל בקרוב כן. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-פרוים נראה לי?!?! משפט השבוע שלכם? "כוח צריך גם כדי ליפול" וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולם.. מיוחדת אני אה?

LEEkm

New member
השיבה לפורום../images/Emo11.gif../images/Emo151.gif

סתם לא יוצא לי להיות הרבה על המחשב
אח, הגעגועים. שיר השבוע שלכם (של קרן)?'עוד יום'. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?'אל תתבישי' - איתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> ממש יש לי זמן לגלוש לי להנאתי ברשת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט 'משוואה עם נעלם'. מרתק. בילוי השבוע שלכם?מסיבת הפתעה לחבר שלי
מאכל השבוע שלכם?שניצל תירס
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?המממ, סקראבס, כרגיל >< פאדיחת השבוע שלכם?לא שלי, של חברים שלי >> הייתה מסיבה לחבר שלי והם התמזמזו על הספה, ופתאום ההורים שלו נכנסו הביתהXD קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?לא:-O בתכנון. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מסיבה לחברה הכי טובה שלי. משפט השבוע שלכם?'אל תתבישי,הייתי רוצה ללקק אותך' - איתייייי
לכולם

למעלה