סיכום שבועי

Inbar789

New member
אני עונה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? lately בביצוע של הראל סקעת
ביצוע ככ יפה! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "אל תגלה" של הרלן קובן
בילוי השבוע שלכם? השביתה אתמול
הייתי בעיר ^^ מאכל השבוע שלכם? וופל אמריקאי
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מרחק נגיעה
ועובדה עם קרן
פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור לי פאדיחה
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא, אין תקציב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פורים
משפט השבוע שלכם?

עדי C

New member
../images/Emo85.gifעונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי בהופעה מול תלמידי רימון
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? שירה מהדיסק החדש של מירי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק החדש של מירי
בילוי השבוע שלכם? רכבת ישראל
מאכל השבוע שלכם?הארוחת ילדים במקדונלד'ס
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? טופ מודל סיזן פינאלי... ניקול
פאדיחת השבוע שלכם?
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? כן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בלי עין הרע שקרן תרגיש טוב, ואז הופעה
משפט השבוע שלכם?
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. שוקו לכולם
עליי
. ותה לקרן! החלמה מהירה

Liquid Dreams

New member
אווווווווון דה ריייידיוווווD:

שיר השבוע שלכם (של קרן)? אין שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? כל מיניP: תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הממ... דיסק: A Fever You Can't Sweat Out של פאניק! אט דה דיסקו בילוי השבוע שלכם? נהריהD::::::::::: לכו לנהריה, כיף שם. מאכל השבוע שלכם? שניצל תירס? סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? איןP: פאדיחת השבוע שלכם? אע... לא זוכרת++ קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עוד לא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נה.. פורים. משפט השבוע שלכם? "כן תאכל טבעול, כי אם תאכל טבעול לא תבול!" [לנצח נצחים
] אני אתן כוס שוקו לרותם חברתי הטובה
ולמיכלי, השוקולד המריר, ולטל ליהיא ולמירב ולרייצ'ל ולכולםD:::::::

OpenYourEyes

New member
שניצל תירס?

זה לא משהו, תנסי "שניצל מן הצומח" בלי התירס (גם של טבעול)- הרבה יותר טעים.

shir828

New member
עונה../images/Emo185.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? פסק זמן
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? אין.. נראלי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני וקרן מההופעה בצוותא 25/1/07
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום התלמיד במועצה
בילוי השבוע שלכם? להפסיד ביצפר ולהיות במקום ביום התלמיד
והיום בערב ערב בנות עם הקבוצה שלי
מאכל השבוע שלכם? אוזני המן
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מועדון מסיבת הפיג'מות2 פאדיחת השבוע שלכם? אחותי היו"ר של הבית ספר השני(?) קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחנים
משפט השבוע שלכם? "לתת ללב לנוח, מהלחצים..." וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. מיכל, שתיהיה לך שתיה נעימה
למה? כי היא פתחה את השירשור

../images/Emo4.gifהשבוע שלי../images/Emo188.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מבול... שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? עכשיו אתה חוזר בחזרה של מירי מסיקה (חיכיתי לו המון זמן...) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מירי מסיקה סוףסוף יצא...
בילוי השבוע שלכם? שבוע ללא בילויים מאכל השבוע שלכם? דוריטוס חמוץ חריף.. מומלץ סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? השבוע נאלצתי לצפות כל יום בשידורי הכנסת, אז הנה משהו שאני רוצה להמליץ לכם לא לעשות
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? ברור... (ומי שבא להופעות שלה. תוכלו לקנות אותו גם שם
) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יש לי הקלטות
משפט השבוע שלכם? אני אצהיר בפניכם.. על האפשרות שלי (משרשורי לנדמרק). מי שאני זאת האפשרות של היותי תרומה ומנהיגות
ואני רוצה להוסיף משהו בנימה קצת יותר אישית, כי זה בכל זאת סיכום של אחד השבועות הכי קשים בחיים שלי. אז למרות שהיום אני רואה כבר את חצי הכוס המלאה ואני משדרת לעולם שהכל מצויין, כי כשמצהירים את זה, כך גם מרגישים. אבל עדיין, השבוע קיבלתי בשורה מאוד קשה לגבי אחד מחבריי הטובים ביותר ואני יודעת שהכלים שקיבלתי בלנדמרק עוזרים לי להתמודד עם זה, אבל זה עדיין קשה, אז רק רציתי לשתף אתכם
ולהודות למיכלי שמאוד עזרה לי במהלך השבוע להתמודד עם משהו שלא חלמתי אפילו בסיוטים שלי, שאני אי פעם אצטרך להתמודד איתו. וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. אני נותנת שוקו לכולם, אתם פורום מדהים

Rachel47

New member
אתמול קניתי את הדוריטוס הזה../images/Emo15.gif

נשמע לי מגניב (ולא היה את הדוריטוס שאני אוהבת) ואמרתי לעצמי..זה דוריטוס..זה..כולה חטיף משומר וסינתתי שכזה..כמה חריף זה כבר יכול להיות..חוצמזה רוטב חמוץ חריף זה נחמד.. אקיצר פתחתי שמתי חתיכה בפה ופאק זה חריף
|נשרף| הפתיעו בגדול..כאילו..ממש טעם אותנטי כזה..את מבינה למה אני מתכוונת
לכל מי שאוהב חריף מומלץ

חחח.. כן, נתתי למישהי בעבודה...

ידענו שיש לה בעיה עם חריף...חח.. וחיכינו לראות את התגובה, זה היה ממש מצחיק... המלצה.. למי שחריף מדי, אפשר לטבול בגבינה לבנה, מורידה מהחריפות וממש טעים
איזה דיון מעמיק

Rachel47

New member
אוקיי..דוריטוס..בגבינה לבנה../images/Emo15.gif

זה פשוט אחד הדברים
אז את אומרת שזה מוריד את החריפות
כי זה קצת הפריע לי.. אני אנסה.טנקס דיון מעמיק לחלוטין

הוווווו חמוץ חריף../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

הוא טוווווווב חברות שלי מתפלחות כל יום מהבי"ס קונות וחוזרות חחחחחחח אנחנו ממש ממש מכורות לזה
איטס טו גוד טו בי טרו

שבועע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מה שבאמת
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? שירה - מירי מסיקה ..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-95 במתמטיקה
בילוי השבוע שלכם? קניון ,ג'יראף, עם חברות
מאכל השבוע שלכם?עוף בלימון
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? מרחק נגיעה
טופ מודל
!! פאדיחת השבוע שלכם? אתמול יש כמה .
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? ברור
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פורים
משפט השבוע שלכם? "בונא יא חשה סלבבב "
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

ady18

Well-known member
השבוע שלי...

שיר השבוע שלכם (של קרן)?לא שמעתי השבוע שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?רוצה בנות,חוזר בחזרה,גוני לא שאני אור תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אריק לכו לראות בילוי השבוע שלכם?הופעה של אריק מאכל השבוע שלכם?פיצה עם פטריות סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?עובדה עם קרן פאדיחת השבוע שלכם? קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? כן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אולי הולכת לסרט משפט השבוע שלכם? וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

למעלה