סיכום שבועי

Dark chocolate

New member
../images/Emo149.gifסיכום שבועי

שיר השבוע שלכם (של קרן)? שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? מאכל השבוע שלכם? סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משפט השבוע שלכם? וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

BRANGELINA

New member
אני אני אני אני... בוא!

שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבול..
.(תמיד יהיה!) שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?ממי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-להפסיד שיעור אזרחות?...
בילוי השבוע שלכם?אין..
.כל השבוע הייתי בבצפר עד מאוחר..(מאוחר זה שבע בערב!!) מאכל השבוע שלכם?קינדר...
..חח... סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?הסרט מגדלי התאומים!!!סרט ממש יפה...(מומלץ!)
פאדיחת השבוע שלכם?כמעט הייתה!!!!!!בסוף לא ראו אותי בעובדה!!!!!!!
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא....
...שבוע הבא!!!!!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-טיול שנתי ולקנות את הדיסק של מירי!!!!
משפט השבוע שלכם?המורה לאנגלית:זה לא העת לצחוק!ואז ידיד שלי אומר:אבל אפילו אין לי עט!!חחח (כל השיעור רק צחקנו..)
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לככווווווווווווללללללללללללללללםםםםםםםםםם קבלו
ולא סתם
קבלו
קוקו!!!! (אה..מי שלא הבין את הכותרת זה ההוא מארץ נהדרת ...זה שיודע להגיד רק שלוש מילים וכל הזמן מגמגם...שחכתי איך קוראים לו....)

עדי XD

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? מבול
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? אהבה באור וצל- אריק ברמן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
בילוי השבוע שלכם? פגישה עם תמר (יושע) ושירה (קובנה) המתוקות
מאכל השבוע שלכם? פסטה עם קוטג'
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? בקושי יצא לי לראות טלווזיה השבוע.. פאדיחת השבוע שלכם? הסתובבנו כמה חברות בשכונה ופתאום איזה פרחה אחת צועקת לחברה שלי פרחה: "ילדה, בואי בואי" חברה שלי :"מה, מה קרה?" פרחה: "מה מה קרה?! *זורקת בקבוק* והבקבוק פגע לי במצח
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עוד לא
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לא משהו מיוחד משפט השבוע שלכם? "אאוצ'! כואב לי הגרון" וואו, לא הייתי פה די הרבה זמן.

OpenYourEyes

New member
אל תכעסי אבל

ממש צחקתי מהקטע של הפרחה והבקבוק
איכס, פרחות
פעם אני וחברים שלי עשינו מארב לפרחות ביום העצמאות וריסננו אותם בקצף עד שהם נראו כמו איש שלג או משהו

נעה 124

New member
עונה ../images/Emo148.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?-"רצה הביתה" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?- לא היה משהו מיוחד..... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ווטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של קרן.... כל השבוע חרשתי עליו בילוי השבוע שלכם?- לא היה לי זמן.. (עבודת שורשים....) מאכל השבוע שלכם?- שוקולד....
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?- "חברים" פאדיחת השבוע שלכם?- באופן מאוד מפתיע, לא הייתה קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא.... אבל נראה לי שאני עוד אקנה מתישהו... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פורים זה שבוע הבא? כי אם כן אז לפורים ואם לא אז אני לא יודעת משפט השבוע שלכם?- שאלה נחמדה..... "אולי מבחוץ את נראית תמימה, אבל מבפנים את כמו נחש!" (רבתי עם חברה שלי, היא קצת מוזרה....) וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..- כמו שכתבתי שבוע שעבר, אני לא מכירה פה אף אחד, אז אני אתן למי שאין לו בחילה מכל שאר השוקו שנתנו לו, או בקיצור- למי שרוצה!

אניי

שיר השבוע שלכם (של קרן)?מבול שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?You'll Never Walk Alone תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עלי-של מירי מסיקה בילוי השבוע שלכם?לא היה משהו מיוחד מאכל השבוע שלכם?כדורי בשר של אמא סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?24 עונה 6 פרק 10 פאדיחת השבוע שלכם?אין קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?כן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום משפט השבוע שלכם?הסקטוים לא יודעים לדבר
לכולם ובעיקר לקרן כדי שתבריא

MissPop

New member
עונה

שיר השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? i can't make you love me if you dont שמעתי אותו אתמול באמריקן איידול והוקסמתי מהשיר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נערות החלומות, מתה ללכת לראות את הסרט הזה... בילוי השבוע שלכם? אתמול הייתי עם חברות והיה ממש נחמד מאכל השבוע שלכם? שקשוקה של מקס ברנר יאם סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? אמריקן איידול, אלא מה? פאדיחת השבוע שלכם? לא חושבת שהיה משהו היסטרי השבוע קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו מיוחד משפט השבוע שלכם? וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. איריס מ
שוקו של ארומה. חחח....

Dark chocolate

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? רצה הביתה
שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? Justin Timberlake - What Goes Around
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- גמבה זה טעים
בילוי השבוע שלכם? לא חושבת שיש בילוי אחרי המבחן הזה במתמטיקה
אבל הגמד שלי חמוד
מאכל השבוע שלכם?דיאט נסטי אפרסק
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? טב"ע
פאדיחת השבוע שלכם? לא זכורה לי פאדיחה שעשיתי השבוע וזה די נדיר....
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? לא
אני אקנה שבוע הבא כנראה.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאימא תקנה את הדיסק של מירי
משפט השבוע שלכם? סקס, תפילין, ורוקנרול!!!!!!1111
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
לקרן כמובן, רפואה שלמה.
וכל מי שרוצה מוזמן לקחת, תהנו

mikmikonet

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? "מבול", לא יכולה להפסיק להקשיב לו שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? בעיקר "מאמי" של מירי מסיקה, אבל גם "הייתי נער" ו"הלהקה", מתוך המחזמר הלהקה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אני פשוט מאוהבת בתמונה הזאת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו ספציפי, אם כי ממש בא לי לקנות את הדיסק החדש של מירי. בילוי השבוע שלכם? טיול שנתי
מאכל השבוע שלכם? האמת שבעקבות הבחילות שהיו לי בטיול, אני לא רוצה אפילו להיזכר באוכל
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? פספסתי את מרחק נגיעה ונולד לרקוד בגלל הטיול
אבל התכנית על קרן ב"עובדה" פיצתה על כך
פאדיחת השבוע שלכם? אין ממש... קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? עוד לא, בתכנון. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- למידות רבות להסטוריה
משפט השבוע שלכם? "מיקי זה קיצור של מיכל?" "לא, זה קיצור של מיקרוב" וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..- למיכ, סתם בא לי לתת לך
חמד.

Dark chocolate

New member
../images/Emo99.gifמיקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo23.gif

שנים!!!!!!!!!!!!!!11 יא זבל למה את נוטשת?
ותודה

mikmikonet

New member
../images/Emo99.gif הנה, באתי

אני כבר לא יכולה מרוב האהבה
אז באתי!!! אהבה גם אלייך כמובן
מיכ תראי איך הקדשתי לך שוקו!

ג ב ש ו ש

New member
עונההה../images/Emo26.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?-זאת שבמקומי שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?-חצי רגל בחוץ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-כלום.. בילוי השבוע שלכם?-אתמול..בפאב נחמד מאכל השבוע שלכם?-פלאפל סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?-השיר שלנו פאדיחת השבוע שלכם?-
קניתם את הדיסק של מירי מסיקה? -אממ לא.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אממ שומדבר מיוחד.. משפט השבוע שלכם?-
וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו() למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולםםם

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)?"זאת שבמקומי" שיר השבוע שלכם (לא של קרן)?"נס" של אמיר פיי גוטמן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-למי שיש פלייסטיישן אני ממליצה על המשחק המבוסס על הסידרה 24.משחק חבל"ז. בילוי השבוע שלכם?חדר כושר מאכל השבוע שלכם?פסטרמה על גחלים.יאמי
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם?"מסודרים" פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?אממ עדיין לא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-עוד שבוע וחצי "הלהקה"
משפט השבוע שלכם?"אני יכול להגיד לך משהו?יש לך משהו מזה עצוב בעיניים"(אסי כהן ב"מסודרים"). וסתם בשביל שיהיה לכם טוב על הלב, אתם מוזמנים לתת שוקו(
) למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. לכולכם

papashdon

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם (של קרן)? 'רכבת באירופה'
. שיר השבוע שלכם (לא של קרן)? כל האלבום החדש של מירי
. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מירי
. בילוי השבוע שלכם? לא היה משהו... מאכל השבוע שלכם? מרק כופתאות
סרט\\\\\\\\תוכנית\\\\\\\\סדרת השבוע שלכם? הממ אולי..הישראלים?!? פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה
. קניתם את הדיסק של מירי מסיקה?דה!@#$%^ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משהו. משפט השבוע שלכם?"צבע'ו באימ."

למעלה