בטח שאת באה. ותביאי בתיק. הא.
W West Doll New member 3/3/07 #23 אם אני באה זה יהיה מאוחר כזה../images/Emo3.gif אבל מה, לא צריך תחפושת ;[ אני מחופשת תמיד
L Lost Lullaby New member 3/3/07 #18 טוף, אני שם P: אבל אני לא באה מהבית אז אין לי תחפושת אני אקנה לי מחושים בעזריאלי או משו,למרות שיש לי מחושים הכי מגניבים בעולם בבית
טוף, אני שם P: אבל אני לא באה מהבית אז אין לי תחפושת אני אקנה לי מחושים בעזריאלי או משו,למרות שיש לי מחושים הכי מגניבים בעולם בבית
K Krishi New member 4/3/07 #46 עוד מעט X: צריכים להיות בת"א בעשר בשביל איזה משו ערה? [אנחנו לא באוטו בכל אופן ]
ס סקייטר גירל New member 3/3/07 #21 ../images/Emo31.gifהרוח שלי תהיי איתכם,תהנו../images/Emo9.gif הגר! תוודעי שיהיו מספיק תמונות סקסיות שלך,ברור?!
../images/Emo31.gifהרוח שלי תהיי איתכם,תהנו../images/Emo9.gif הגר! תוודעי שיהיו מספיק תמונות סקסיות שלך,ברור?!
T Torn Identity New member 3/3/07 #22 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif מחופש מאולתר. ^^ ../images/Emo3.gif
F frozen Blood New member 3/3/07 #27 ../images/Emo45.gif ורציתי לבוא עם חולצת ראפרים קשוחה ומגן דויד! ו.. ו... ומכנסיים על הרצפה! אבל אמא זרקה את החולצה:X אז נוותר על זה נבוא רגיל אולי אני אלבש חולצת ערסים
../images/Emo45.gif ורציתי לבוא עם חולצת ראפרים קשוחה ומגן דויד! ו.. ו... ומכנסיים על הרצפה! אבל אמא זרקה את החולצה:X אז נוותר על זה נבוא רגיל אולי אני אלבש חולצת ערסים
F frozen Blood New member 3/3/07 #28 נאמ. וכשרשמתי מכנסיים על הרצפה התכוונתי מכנסיים שנמצאים ממש נמוך>< כמה רוסי אני יכול להיות;[
K kittycatbone New member 4/3/07 #35 חח חמודילה, גם בלי זה אתה ערס ומה אתה צריך מגןדוד? ישלך כבר את השרשרת הערסית שלך שאתה איתה גמככה!
F FrecCo Active member 4/3/07 #31 עד מתי אתם שם? מישהו ישאר עד אזה 5? כי אני מסיים לעבוד אחה"צ ואני במילא בת"א ליד...יוג, אם אתה שם, אני בא
עד מתי אתם שם? מישהו ישאר עד אזה 5? כי אני מסיים לעבוד אחה"צ ואני במילא בת"א ליד...יוג, אם אתה שם, אני בא
E E v A n E s C e N c New member 4/3/07 #33 יאפ ../images/Emo45.gif אבל אני אהיה חצי מתה וחולה, ללא תחפושת, ודורשת המון חיבוקים ועידוד. תודה.