XSuperKi11erX

New member
הווווווו מכבי פלסטין!!!!../images/Emo47.gif

מכבי פלסטין מכבי פלסטין מכבי פלסטין!!!!

Red Spirit

New member
חחח... מפה הם מתחילים

הערבים כמו אוהדי מכבי. מתחילים מקטן ונהיים הרבה. טוב כל אוהד מכבי היה פעם כמו הילד הקטן בתמונה.

מנהל שמשתף פעולה גועל נפש...

להגיד לך את האמת...מבלי לפגוע...חבל מאד שאתה כמנהל לא מתאחד איתנו בפרוייקט נגד האלימות...כי כל מנהלי הפורומים שמתעסקים בכדורגל התאחדו ומחוץ למגרש כולנו חברים...שפועלים ביחד... אבל לך משום מה זה לא מזיז ומאד חבל...כי בתור מנהל פורום במיוחד בתחום הספורט...אתה צריך להיות הראשון שאכפת לו נגד האלימות... אז לגולשים כאן כן אכפת ולך לא...אתה ממשיך להיות נגד מכבי ובלי קשר לזה שאני אוהד אותם...אני אוהב ספורט...ונגד האלימות לכן אנחנו מוציאים את הפרוייקט הזה...ושהתחלנו איתו...שלחתי לך מסר שתהייה יחד איתנו... ואפילו לא טרחת להגיב בכן או לא...אז גועל נפש שמנהל פורום שאמור לשמש דוגמא...עושה בדיוק להפך...

על האש

New member
מקסיקני

אני תומך במטרה נעלה זו,ומצדיע לכם על כך. לגביי המסר,סורי שלא חזרתי אליך,אם תגובה אבל את דעתי לגביי האלימות במגרשים אני שומר לעצמי (לא אני לא בעד העיניין,אם כך מסתבר ממה שאמרתי) ממש ההיפך. אבל כרגע האלימות שמטרידה אותי יותר,היא אלימות המשטרה (כי בא נתקלתי כבר וחוויתי אותה על בשרי) בניגוד לאלימות עליה את המדבר,למרותש אני מודע היטב לכך שהיא קיימת. קודם כתבתי דעה יותר רחבה על כך אך היא נמחקה בשרת של תפוז,ללא ששיחזרתי אותה וחבל... בכול אופן,מקווה שהמטרה תצא לפועל ובנוגע לתמונה,עם לתוכנית כמו היציע המרכזי בערוץ הספורט מותר לצחוק על ילד פלסטינאי במדיי מכבי ת"א,אז למה חל עליי איסור בנושא?!. אני לא ראיתי שאני היי פעם קראתי לאלימות במגרשים אני מגנה אותה בכול תוקף,אבל מודע לכך שכול מה שכבר נעשה בעבר ע"י גורמים שונים למגר אלימות מהמגרשים נתקל בכישלון חריף.,לכן אני חושב שגם כול מה שיעשה לא יעזור,למרות שאני תומך ברעיון אני לא רואה דרך לנטרל,אוהדים הבאים לפרוק תסכולם במגרשיי הכדורגל מצטער...

Red Spirit

New member
גם אני חוויתי מכות מהמשטרה

זו הייתה פשוט טראומה. מישהו הדליק אבוקה שורה מעליי והאיש פשוט ברח. באו 4 שוטרים ופשוט לקחו אותי,תוך כדי שהם דוחפים ומרביצים לי. אני צועק להם "אני יבוא אני יבוא רק אל תרביצו" אבל זה לא ממש הזיז להם. הם הציאו אותי מחוץ למגרש והמשיכו להכות אותי עם איזה מקל. שתבינו לא התנגדתי,פשוט הייתי בהיסטריה המילים היחידות שייצאו לי מהפה היו "זה לא אני אני נשבע,זה לא אני". אחרי שנרגעתי השאירו אותי רק עם שוטר אחד,כביכול הוא שמר עליי שאני לא אברח. פתאום בא אותו שוטר שהיכה אותי ואמר לי "בוא איתי" אז הלכתי אחריו. הגענו ליציע הוא אמר לי "זה לא אתה" והחזיר אותי ליציע. מהתחלה ידעתי שזה לא אני,אבל אם הם חושדים אז זכותם. שייקחו אותי לחקירה,אבל למה להרביץ??? ועד היום אני מחפש את השוטר במגרשים ואני לא מוצא אותו,ובאותו יום ארור כמובן שלא היה לו תג עם השם.

pentagon89

New member
ושוטרים עושים

הכי הרבהנ בלאגן.. למשל אוהד אילם נכה אחד הדליק זיקוק יומולדת..אחריי הפנדל בחיפה 2 שוטרים עלו עליו..הפילו אותו..הזיקוק נפל על המעיל של חבר שלי ושרף אותו..כמעט נדלק השיער של חבר שלי..סתם ככה לעשות בלאגן מזיקוק יומולדת קטן..

למעלה