Hannibal Lekter

New member
../images/Emo148.gif

שלום לכולם: יש לי שאלה אדם ללא ניסיון במאגייה וכישוף שמתנסה במאגייה שחורה על מנת לפגוע במישהו או לכפות את רצונו עליו האם הדבר יכול לחזור עליו בחזרה ולגרום נזק לאדם "המכשף" אשמח לקבל תגובות כי זה חשוב לי מאוד תודה

BRANEWEN

New member
...

תראה, יכול מאוד שמאחר ואין לך נסיון בנושא אז, הכישוף עצמו לא יפעל לך, אבל גם אם הוא לא יפעל זה לא יגרום להיעלמות של האנגריה ששלחת ליקום, במידה והכישוף כן יפעל, חוק השילוש עצמו כן ישפיע עליך, החוק למעשה אומר שכל אנרגיה שאתה שולח ליקום (בין אם היא טובה או רעה) תמיד תחזור אלייך בדרך זו או אחרת, כמובן שברב הדתות הפגאניות יש אמונה בכך שהחוק משפיע בעוצמה גדולה פי 3,או פי 9 וכך הלאה, אבל האנרגיה עצמה תמיד חוזרת, כמובן שחוק השילוש זה עניין של אמונה, יש הרבה מכשפים שלא מאמינים בחוק זה, ולכן שום דבר לא מונע מהם לעשות "מעשים רעים", אבל בגלל שאני אישית כן מאמינה, אני יכולה להגיד לך שלפי דעתי לא משנה אם תאמין או לא, לכל מעשה יש את התוצאה שלו, אני חושבת שאנרגיות לא יכולות להיעלם ככה סתם, וסביר להניח שהן יחזרו לשולח. לפי האמונה של חוק השילוש, האנרגיה לא מתבטאת אך ורק בכישוף, אלא בכל מעשה שאתה עושה ובכל אנרגיה שנשלחת על ידך ליקום, כמובן שזה פועל לשני הכיוונים, גם לטוב וגם לרע אם עשית "מעשה טוב" כניראה שתחזור אליך אנרגיה טובה. שלך אסתי.

GlitterDust

New member
Ripples in the pond

חוק השילוש קיים על הכל, גם אם אתה לא מנוסה (מה גם שאז לא בטוח שמה שהתכוונת לעשות באמת יקרה...) כשזורקים אבן לאגם יש השפעה על האגם, וככל שמתרחקים מהמקור (השנייה המיידית של הפגיעה) הגל גדל יותר ויותר. גם אם אתה לא יודע לזרוק אבנים.

BRANEWEN

New member
...

אמרת דברים נכונים אבל, כמה שחוק השילוש כבר הפך לדבר קבוע, זה עדיין נישאר בגדר של אמונה בלבד, יש אנשים שלא מאמינים בחוק השילוש כלל. אמנם כל הוויקאנים וכל הפגאנים מאמינים בחוק זה, אבל אנשים שעוסקים בכישוף למטרות שהן לא יותר משיפור איכות החיים (מבחינה כלכלית, חיי אהבה וכו') לרב לא מאמינים בחוק זה, ויש כאלו האומרים שהם מקדישים את החיים שלהם לעיסוק במאגיה "שחורה" ועד עכשיו לא קרה להם אפילו לא דבר רע אחד, כך שזה עדיין נכלל תחת ההגדרה של אמונה. שלך אסתי.

רק הבהרה קטנה

אני מסכים שמי שאין לא ידע במאגיה, ביצוע כישוף שחור לא תועיל לו (אלא אם כן הוא שייך לאחוז קטן מאוד של האוכלוסיה שכל מיני גורמים משפיעים על הכשרון שלהם בתחום) בקשר לכלל ההחזרה - זה לא משהו שצריך להאמין בו. זה דבר שקורה בלי קשר של אמונה. האמונה כי הדבר חוזר פי שלוש (או תשע, שזה כבר מוגזם לדעתי) הוא אמונה, אך חזרה תמיד תהיה. זה כמו לא להאמין בחוק השלישי של ניוטון. רק ברמות גבוהות ביותר ניתן אולי להתעלם מכלל ההחזרה (כנראה באותה הרמה בה יוכל המאג להתעלם מהחוק השלישי של ניוטון אם לא גבוהה ממנה
)

BRANEWEN

New member
...

תראה, במידה מסויימת אתה צודק, סביר להניח שאפילו בכל המידות, אבל החוק השלישי של ניוטון זו חוק פיסיקאלי ועובדה מדעית, שאין מה להתווכח לגביה, אבל בין אם האנרגיה חוזרת או לא, יהיו תמיד אנשים שיגידו שבחיים לא חזרה אליהם שום אנרגיה לא משנה כמה אנרגיות הם שלחו ליקום, אני מדברת על כך, שברגע שאדם לא מאמין בחוק זה, אז נניח והוא עושה פעולה "רעה" כלשהי, ואחרי זמן מה קורה לו משהו "רע", הוא בחיים לא יחשוב שיש לזה קשר כלשהו שלחוק השילוש מהסיבה הפשוטה שהוא לא מאמין בו, אז הוא לא יכול להגיד "כן חוק ההחזר פעל עלייי", אבל ברגע שאדם כן מאמין בחוק זה, ועושה בדיוק את מה שעשה הבן אדם הלא מאמין, הוא ישר ידע שהסיבה שנישלחה אליו אנרגיה רעה זה בגלל עצם קיומו של חוק השילוש, ולגבי אנשים שלא מאמינים בחוק השלישי של ניוטון אלו אנשים בעלי קו מחשבה מאוד יחודי
. שלך אסתי.

ולגבי החוק של ניוטון

במשך אלפי שנים לא ידעו (או סתם לא הבחינו, אך היו יוצאים מן הכלל) שקיים "כח משיכה". הם לא התחילו להתעופף באויר סתם פתאום... זה שלא מודעים לכלל מסויים, לא אומר שהוא לא עובד בכל מקרה. אני עדיין מצפה לראות אנשים שעוברים דרך קירות

BRANEWEN

New member
...

כמובן שלא, אבל החברה של פעם יחסית לחברה של היום הייתה מאוד פרמיטיבית והתקשתה לקבל דעות או אמונות שנגדו את הידע שהיה לה באותה תקופה, עד היום אני יכולה לימצוא לך אנשים שלא מאמינים או לא מסכימים עם תורת הקוונטים, ואפילו לעיתים מאוד מאוד רחוקות אתה תימצא אנשים שלא מאמינים ולא מסכימים עם תורת היחסות, אבל אנשים כאלו הם לרב או צרי אופקים בצורה מדהימה, או פשוט פנאטים, חוץ מזה אני בטוחה ויודעת שרב האנשים עליהם אנחנו מדברים מודעים טוב מאוד לקיומו של חוק השילוש אבל עדיין לא מאמינים בו. ובשבילי אנשים שעוברים דרך קירות זה כבר פלא מדעי, אני עד לפני כמה ימים הייתי בטוחה שהעולם שטוח
. שלך אסתי.

זה קצת אוף-טופיק, אבל יש הרבה אנשים

שלא מאמינים בתורת היחסות. בימינו כבר יודעים שחלק (אני לא יודע בדיוק כמה) ממנה לא נכון (ושהפיסיקאים שבפורום יעידו. אני? אני בכלל לומד אמנות...). חוץ מזה, ככל תאוריה מדעית שעדיין לא הוכחה, היא רק תאוריה מדעית שעדיין לא הוכחה. כלומר, עפ"י הראייה המדעית, שאין בה מקום לאמונה, אין להתייחס אליה כאמת מוחלטת.

L e s t a t

New member
תראה

תיאוריית המפץ הגדול היא תיאוריה מדעית שמתייחסים אליה כאל עובדה. אבל רק בגלל שהיא עוד בגדר תיאוריה לא אומר שהיא סתם טעות שמישהו המציא כי לא בא לו להאמין בתנ"ך או במיתולוגיה - את התיאוריות האלה לא סתם הפריכו, יש להן בסיס ועל אחת כמה וכמה אם מתייחסים אליהן כאל עובדה מדעית. אבל אני לא מאמין בתיאוריית המפץ הגדול, יש לי אמונה אחרת.

BRANEWEN

New member
...

כמובן שלא כל תיאורייה היא נכונה ב100% כי כמו שטל אמר, אם התיאורייה הייתה נכונה ב100% היא לא הייתה נישארת בגדר תיאורייה, אבל תורת היחסות היא תורה, שבינתיים אף אחד לא מצא משהו שיעיד על כך שהיא לא נכונה לגמרי, אמנם חלק ממנה הוכח כלא מדוייק, אבל אף אדם עוד לא קם והוכיח שהיא שגויה, היו הרבה אנשים שפיתחו תיאוריית אחרות בנושא, או לא הסכימו איתה, אבל עוד אף אחד לא פיתח תיאורייה שנוגדת אותה לחלוטין. שלך אסתי.

מקלל

New member
את צודקת חוץ מדבר אחד...

התיגמול פי שלוש לא עובד אל אלה שאין להם עיניין בנושא גם אם הם לומדים אבל רק מתחילים זה לא יעזור להם (חבר שלי אני מלמד אותו ואני מאז ששמעתי על מאגיה ניסיתי ו..... ישר הצלחתי בלי כישלון אחד אבל הוא בפעם הראשונה שהצליח היתה כשאימנתי אותו על כישוף אהבה וזה לא חזר........ אז אל תעלבי אבל יש לך עוד המון טעויות ...רק מי שמאמין יכול לקבל עליו כישוף............ אז אנא רק תשימי קצת צומת לב לעיניין וזהו !!!!!Q!!!) שלך שי נ.ב הייתי רוצה להתכתב איתך באימייל על מנת לשמוע ולהחליף כשפים ולחשים!!!!! אנא צרי איתי קשר שלך שי

BRANEWEN

New member
אוקיי...

התיגמול פי שלוש, עובד כל פעם שאנרגיה נישלחת ליקום! אתה לא חייב להיות "מכשף רשמי" בשביל שחוק השילוש יפעל עלייך, גם אצל המכשפים שהם כן ברמה רצינית וגם אצל המכשפים שהם ברמה פחות גבוהה החוק אומר שלא רק כל כישוף שאתה עושה יחזור אליך, אלא לכל מעשה שאתה עושה יש את התוצאות שלו!! לכל אנרגיה שנישלחת ליקום יש את ההחזר שלה!! ואל תידאג., ממך אני לא נעלבת.., אתה בא לפה ואומר הרבה שטויות ומציג את עצמך בתור מכשף ותיק שאומר שרמה גבוהה זה "כישופים גדולים", אני בכלל לא יודעת למה אני מנסה ליכתוב לך את זה כי אני יודעת שבמילא לא תתן לזה שום ייחס רציני! וכבר שלחתי לך מסר אישי.., תבדוק אותו. אסתי.

L e s t a t

New member
חוק השילוש הוא חוק וויקאני

שאומץ על ידי נאו-פגנים ומכשפים רבים, אבל לא על ידי כולם.

חוק החזרה הוא לא בדיוק אמונה

חוק החזרה נובע מתוך אמונה אחרת, העומדת בבסיס המאגיה. זוהי האמונה כי "כל הדברים קשורים". לפיכך, המכשף עצמו קשור למושא כישופו ולכן ההשפעה על מושא כישופו משפיעה עליו בחזרה.

למעלה