סופ"שארון

SheWillBeLoved

New member
חח, זה השתמע קצת מההודעה שלך.. ../images/Emo3.gif

לא הגיל, התקופה הזו של הבי"ס..

בטח שזה השתמע, כי אני באמת שונאת את ביה"ס ../images/Emo6.gif

מה שלא אמרתי זה שאני מעדיפה לסיים. ולא, אני באמת לא אתגעגע ללימודים. למה שמסביב, דווקא כן.

SheWillBeLoved

New member
אממ

התכוונתי למסגרת הכללית שגוזלת 12 שנים מחייך, לאו דווקא ללמידה וכו'.. בכללי, למסגרת. היא הרבה יותר קלה מזו הצבאית למשל.. לזה התכוונתי, ואני עדיין בדיעה שאת צריכה ללמוד להנות ממה שנשאר לך (הבנתי שרק שנה אחת?) - גם אם לא קל. :)

אה, זה אולי

כלומר, אני בטוח אעדיף את זה על הצבא. לא באמת לא קל לי, סתם מעצבן ומכוער XD קשה לי להנות מזה כשזה עושה לי כ"כ רע, אבל זה לא מפריע לי להנות מדברים אחרים אז זה בסדר. :)

bachner1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סרט מרגש ומצוין.

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifסרט נחמד../images/Emo102.gif,הפתיחה מאוד משעשעת../images/Emo13.gif

yael627

New member
../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Song Of Our Homeland- Isobel Cooper והמון של טריסטניה.. אלבום/אמן השבוע: טריסטניה
דבר טוב שקרה השבוע: כנראה העמודה הזאת תישאר ריקה עד הבחינה הפסיכומטרית
דבר רע שקרה השבוע: פסיכומטרי והחזרה לשיעורי אנגלית עם המורה הכי נוראית בעולם... ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לא להספיק שום דבר מכל מה שצריך לעשות;; אתר השבוע: גם העמודה הזאת תישאר ריקה
מאכל השבוע: שוקולד עם אגוזים *__* התחדשות השבוע: - ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: פלאמבר
תגלית מגניבה מהשבוע: דובים הם בעצם אנשים שעירים מהמזרח
ציטוט השבוע: - |123| XD - הסטופר של מישהו התחיל לצפצף באמצע השיעור ואז מישהו צעק "זה הקוצב לב!"
תמונת השבוע: - לתלמידים מאיתנו - איך הייתה החזרה ללימודים? נמנמ נחמד? קצת עצוב שאין מתמוות כי המורה ממש חמוד ואני מתגעגעת אליו :{

למרות שאת מתגעגעת למורה למתמוות,

את לא מאושרת לחלוטין בצורה פסיכוטית שסיימת עם זה ויש לך איזה מיליון שעות פחות השנה?

yael627

New member
בטח שאני מאושרת ../images/Emo9.gif

אני לא לומדת יום שישי בזכות זה... אבל המורה כזה חמודי אז אני בכל זאת מתגעגעת.. מה גם שהוא היה איתנו משהו כמו 5 שנים

yael627

New member
אהא ^^

והוא כזה פשוש
ליומהולדת הבאנו לו בלונים וורודים והוא קשר אותם למזוודה שלו... זה היה כזה מצחיק XD

../images/Emo6.gif

הלוואי שהייתי עם המורה שלי מכיתה ט' :( הוא כזה חמוד ומורה ממש טוב. איתו אולי אפילו הייתי נשארת ב5 יחידות (ונכשלת או משהו
)

Brombit

New member
אני לא פוחדת ../images/Emo115.gif

מה הלך שם? ולא, לא איכפת לי שבכלל לא הייתי בועידה הזו
אני בצבא

CoralP

New member
וטוב שכךXDDD../images/Emo203.gif

אימואיות משולשת מתפרצת לפנות בוקר...XD

למעלה