סופ"שארון

../images/Emo146.gifסופ"שארון../images/Emo146.gif

סוף השבוע הגיע שוב! :) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: לתלמידים מאיתנו - איך הייתה החזרה ללימודים? (קישור למדגישארון בסוף ההודעה)
סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו בשבוע החולף נייטוויש אוונסנס טים ברטון ערפדים אופנה אלטרנטיבית פסנתר ופסנתרנים סרטים מצוירים ודיסני (מצוירים ודיסני
) צמחונות וטבעונות פירסינג וקעקועים זיהוי שירים עשרת הפעילים(7) Amir Noy (9) SheWillBeLoved (14) It Snow In Hell (15) Endogenisis (16) מגרש השוודים (35) Brombit (39) bachner1 (44) yael627 (57) CoralP (144) אטומיק בייגל דברים מעניינים שקרו פה השבוע התפקדות ספטמבר שרשור מילון מונחים חדש שיהיה סופ"ש קסום ושבוע טוב לאחריו!

Amir Noy

New member
השבוע הראשון ללימודים הוא המתיש מכולם../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לאונרד כהן - I'M YOUR MAN אלבום/אמן השבוע: לאונרד כהן, מאוריציו פוליני,אן-סופי מות'ר דבר טוב שקרה השבוע: אמא עשתה לי מנוי לפילהרמונית
דבר רע שקרה השבוע: סיפור ספורט
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: לעבור בשלום איזה מיון בצבא >_> אתר השבוע: YNET מאכל השבוע: טונה
התחדשות השבוע: מנוי לפילהרמונית+דיסקים:הקונצ'רטו של ברהמס לפסנתר,הריקוויאם הגרמני של ברהמס
ספר השבוע: אתגר קרת - צינורות סרט/סדרת השבוע: - תגלית מגניבה מהשבוע: אני מאגניב
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: - לתלמידים מאיתנו - איך הייתה החזרה ללימודים? סבירה

תתחדש על המנוי D:

מה מתיש בשבוע הראשון? כלומר, מעבר לבחירת צבעי המחברות לכל מקצוע והכנת שערים. :{ עכשיו *זה* מתיש.

Amir Noy

New member
שאת אחרי חופש כ"כ ארוך לא זוכרת מזה ללמוד

בכלל
כמה שיש לי פחות מקצועות - ככה התיק כבד יותר XD

Amir Noy

New member
ספרים, מחברות עבות כדי להכניס אליהן יותר את

כל החומר ולא לחפש אותו בכל מיני מחברות שחלקן אני מגלה רק בסדר שאני עושה בחדר בחופש הגדולXD נהיה כבד יותר לשנים קודמות (או שאני פשוט לא זוכר איך היה אז
)

Learn To Fly

New member
יאללה בא לי

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: המון של פיית' נו מור, Franz Ferdinand - Can't Stop Feeling אלבום/אמן השבוע: פיית' נו מור, כ"כ דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של פיית' נו מור, עברנו את ה1.9 בלי שהייתי צריכה לקום לבצפר D: עשיתי דרכון והחלפתי תמונה בת"ז, קוקה המליטה דבר רע שקרה השבוע: כמה דברים לא נעימים בהופעה של פיית' ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: יומולדת, סושי, ואיכס לא בא לי לעבוד אתר השבוע: לאסט אפאם מאכל השבוע: דונטקנואו התחדשות השבוע: חולצה אדירה של פיית' מההופעה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: טרו בלאד 2, האנגאובר (בפעם המליון) תגלית מגניבה מהשבוע: אני מערבבת קלפים כמו איזה מהמרת כבדה ורק השבוע שמתי לב לזה
ציטוט השבוע: (רק אותי זה מצחיק XD) מדברים על כל הפרסומות של הילדים שיש בזמן האחרון מישהי: "פעם סקס היה מוכר" מישהו: "היום ילדים זה מוכר" אני: "תכף יהיו פרסומות של ילדים עושים סקס, זה הכי ימכור" שניהם מסתכלים עליי ככה Oo במשך שעה תמונת השבוע: החולצה שלי D: לתלמידים מאיתנו - איך הייתה החזרה ללימודים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ד"א, מישהו יודע איך מוחקים תמונות מהאלבום בפרופיל של תפוז?

המממ

אלבום/אמן השבוע: Lidia Kopania ו-Natalia Barbu, שהן שתי זמרות שהשתתפו באירוויזיון (הראשונה מפולין, 2009 והשניה ממולדובה, 2007). בימים האחרונים פשוט שמעתי שירים שלהן וזה נחמד. ++ פופ סלאבי, יה מאן. /m\
דבר טוב שקרה השבוע: עוד היה קצת חופש. עברתי תאוריה. גיליתי שהחליפו לכיתה שלי מורה לתנ"ך.
דבר רע שקרה השבוע: הממ משהו רע, משהו רע... קרה השבוע משהו רע? אה, כן. בי"ס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אמא של העולם המכוער הזה. בא לי למות בערך בגלל שחזרתי לביה"ס, בגלל כ"כ הרבה דברים. >_>
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: עוד בי"ס, איכס. ~מדלגת אל מעבר לגג~ ביום ראשון אני ונקבות הביודע שלי אמורות להגיש את החיים בערך של הביודע (כלומר תופעה, מאמר שקשור לתופעה, שאלת מחקר ראשונה ומדידה ראשונית של התופעה) ואין לנו מושגגגגגגגגג מה לעשות, איך לעשות ומתי לעזאזל. המורה פשוט אמרה לנו אתמול לבוא עם כל זה מוכן ליום ראשון. לפחות יהיה לי באפי חדש בטח בשבוע הקרוב.
מאכל השבוע: בורקס סוגשל פטריות שאבא שלי הכין היום. ועוגיות כעכ (או איך שלא כותבים, זה טוניסאי ולכן ערבי כזה) שאמא שלי הכינה היום.
התחדשות השבוע: תחושות אובדניות.
(סתם, לא באמת. אבל בי"ס)
סרט/סדרת השבוע: אני אמורה לראות מחר UP. סדרות - או.סי, טופ מודל... נראה לי שזהו
תגלית מגניבה מהשבוע: האגף החדש, בו נתקעה השכבה שלי, זה המקום הכי גרוע בתולדות בתי הספר ביקום בערך. אבל זו לא תגלית מגניבה, סתם מכוערת.
ציטוט השבוע: צד חיובי בלימודים? לפחות כנראה יהיו לי ציטוטים.
מורה לתנ"ך: ביהדות לא שואלים אותך האם אתה מאמין באלוהים או לא, שואלים אותך האם אתה... ילד: לימון.
מורה לאיזו ילדה: תעשי לי טובה. הילדה: ~מלטפת אותה~
לתלמידים מאיתנו - איך הייתה החזרה ללימודים? חרא, מזעזעת, נוראית, מחרידה, מדכאת ומכוערת.
הודגש באמצעות מדגישארון

yael627

New member
הציטוטים ../images/Emo6.gif

ומה שאת צריכה להגיש בביולוגיה זה הביוטופ? ואל תתייאשי כל כך מהלימודים.. שנה אחרונה

ביודע, לא ביוטופ

זה סוגשל שונה. זה לא כל הביודע עדיין מן הסתם, אבל זו התחלה שאין לנו מושג איך לגשת אליה. :{ זה מייאש בכל מקרה.
ודווקא זה שזה הסוף לאו דווקא מעודד

CoralP

New member
הביודע זה צמחים../images/Emo203.gif

והביוטופ זה חיות? ואגב, כל אחד בוחר מה בא לו או שהמורה בוחר אם זה ביודע או ביוטופ?

לא קשור

בביוטופ חוקרים בית גידול, יכול להיות או של חיות או של צמחים. שניהם יצורים חיים הרי. ביודע זה קצת שונה כי חוקרים תופעה שאפשר לצפות בה בלי כלי עזר ומחקר וכאלה. יש שלוש שאלות מחקר בנוגע לתופעה שבודקים במעבדה או בשטח וכאלה. אני חושבת שפעם עשו גם וגם והחל מהשנה שעברה רק ביודע. אני לא ממש בטוחה.

באמן השבוע

הכוונה ששמעתי כמה מהשירים של הזמרות האלה בימים האחרונים, לא שזה כל מה ששמעתי XD רציתי רק להבהיר. P: וגם אתמול בלילה שמעתי קצת איימי וויינהאוס ו...אללי, אהבתי. האו.סי, הטופ מודל, איימי וויינהאוס ופופ סלאבי לסוגיו... אני מִדרדרת מוסרית.
הממ בא לי סימס
~נעלמת~

SheWillBeLoved

New member
חחח

אויש, את מגזימה, זה רק בי"ס, וזה רק לימודים, וזה ייגמר, לא צריך לקחת את זה ככה. את עוד תתגעגעי.
את עוד עם הגישה של ה"ממש לא, בחיים לא!", אבל אני אומרת לך מניסיון, עם כמה שזו תקופה קשה ומעיקה, היא נהדרת. באמת.
ומזל טוב על התיאוריה!

לא אמרתי שאני רוצה לסיים או משהו

אני שונאת את איך שזה כרגע, וכנראה אשנא גם את מה שיבוא אח"כ. P: לא יודעת אם אתגעגע או אחשוב שזה היה נהדר (מבחינת ביה"ס לפחות, מבחינת כל השאר דווקא כן :) ) אבל אני גם לא כזה "שיואו הגיל הזה זה גהנום"

למעלה