דברים קטנים...

בJדJה

New member
שלי BTHE../images/Emo99.gif

ואני יכולה לשים את כל השיר אבל חתכתי אותו לחלק שאני רוצה P:

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחח חזק../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

איזה מאגניב
זה השיר עצמו או רק המנגינה כמו מין רינגטון כזה

Nittle Grasper

New member
זה הצלצול בביצפר?../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif

איזה מגניב, אצלנו יש מנגינות אידיוטיות שנקטעות באמצע

ICדרוש

New member
../images/Emo221.gifאצלנו הכי מעפן...../images/Emo4.gif

בדיוק היום שמולנו מערכת צילצולים חדשה, כי הישנה שיגעה לנו ת'מוח (מה שנשאר ממנו בביצפר המסריחולי שלנו) ולא עבר יום וכבר זה התקלקל...זה היה קטוע ואני אצטט את חברה שלי "זה נשמע כמו שמחק טטריס" אפילו המורה נשפכה שהיא אמרה את זה!

LeRanch

New member
איזה מגניב!!

אצלנו זה פעמון כמו בסדרות טלוויזיה שעושה טררררררררררררררררררר בלתי נסבל כזה..

s a r a y 1

New member
חח כיף לך..

אצלי יש צלצול של בית הבובות..פתאום שנדמה שהשחר..

בJדJה

New member
קלי בכלל לא מכירה את נינט../images/Emo12.gif

אתמול ראיתי גיא פינס וראיינו את קלי על הזכייה שלה בגראמי ואמרו לה שנינט זכתה באמריקן איידול אצלנו בכוכב נולד והיא אמרה "אה באמת מזל טוב שיהיה לה בהצלחה"(בערך P:)נמ אם היא הייתה אמורה לעשות איתה דואט היא לפחות הייתה צריכה לדעת תשם שלה לא?

חברים עזרה דחוף!

באיזה תאריך מגיעה המלכה לארץ? איפה היא תופיע ובאיזה תאריכים? כמה כסף יעלה כל כרטיס? זה דחוף חברים. פליזז

ליטול B

New member
טוב אני לא סגורה על הפרטים אז הנה

באיזה תאריך מגיעה המלכה לארץ? היא תגיע ב23.3 לארץ טוב ככה הבנתי איפה היא תופיע ובאיזה תאריכים?היא תופיע בהאנגר 11 ת"א ב26-27.3 תקנו אותי אם אני טועה כמה כסף יעלה כל כרטיס? בינתיים ידוע שכרטיס עולה 69 שקל והנחות ללקוחות אורנג'

תודה על המידע

ולחכם בתגובה הראשונה. אז... שב בשקט ועדיף שלא תגיב אם אתה לא רוצה לענות. אל תשלח אותי לחפש כי את זה אני יודע לבד.. תענה לעינין בפעם הבאה

ליטול B

New member
אממ עד הילה כי אני../images/Emo46.gif

וחוץ זה נכון כי כל הפורום עם שרשרורים בקשר למידע וכל יום נכנסים הרבה ילדים ושואלים את זה שבכל שרשור יש על זה מידע אז אנחנו לא כותבים סתם שרשורים כדי שאחרי זה ישאלו עוד פעם שאלות בסדר?!
אז מקווה שתהיה פעם נוספת שתהיה בפורום ותכתוב אבל פעם הבאה שים
בסדר?

למעלה