דברים קטנים...

NOFAR77

New member
יש לי שאלה בקשר לכרטיס להופעה!

אם מישהו יודע כמה עולה כרטיס להופעה של קלי ואיפה אני יכולה לקנות את הכרטיס בבקשה שיגיד לי לפני שיפתחו את הקופות ב20 לחודש. (ידוע לי שאפשר להשיג כריטיסם מאורנג' אבל רציתי לברר אם יש עוד מקום ממנו אפשר לקנות כרטיסים) תודה!

Mrs Brightside

New member
באתי לשאול את זה..

אני חושבת שאמרו כאן[תמיר נראה לי
],שמחר
עזרה מישהו

timtamtum1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

מחר או יום ראשון, אני לא יודע עוד. ולא נראה לי שהולכים לשדר את זה, אבל יהיה וידאו

בשביל מה יש סיכום שבועי?../images/Emo4.gif

בשביל שתקראו אותו ותקבלו תשובות לשאלות שאולי נשאלו פה כבר 700 פעם!!! זה ממש מכעיס אותי, אני משקיעה בשבילכם. אז לפחות תכבדו את זה ותקראו-יכול להיות שמאחורי כל הזיוני שכל האלו באמת יהיה משו שאת לא יודעת.

אבל אי אפשר לנעוץ כבר את כל הפורום

עם טיפת צומת לב ופחות עצלנות אפשר להגיע לכל תשובה בלי טיפה של ספק

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo207.gif חמודי../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

לוידעת אם שמו את זה כבר אבל: Clarkson spent time chatting with Anastacia about a joint music project. “You’re so pretty," the sweet Texas singer gushed as the gals, both wearing black, talked about their respective Lasik surgeries and music making, giggling as they both said the song lyric, “Sisters, doing it for themselves” at the same time. “She’s adorable and we’re both big fans of each other’s music,” said Anastacia afterwards. “We have similar styles so it wouldn’t surprise anyone for us to do something together. And tonight we found out just how much alike we are. We were finishing each other’s sentences!” איזה חמודות שתיהן|
אני ממש אוהבת את אנסטסיה ופקרוייקט משותף של שתיהן יהיה מדהיייייייים

שאלה בקשר לDVD של קלי?

האם מישהו יודע בבקשה היכן ניתן להשיג את ה-DVD של קלי קלארקסון? אני חיפשתי בטוואר רקורדס בצליל ועוד מקומות לא היה להם . אם מישהו יודע בבקשה שיכתוב כאן בתודה מראש י ו ס י

למעלה