אשקלון 02/01/07

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

AviHayun

New member
מספר דברים על אשקלון. וגם ל ODERY

1. תודה לאסף על שסידר לנו מקומות שבפעם הראשונה EVER באמת שמענו מוסיקה ולא התעסקנו בהוויות פניו של עמיר בניון (אבל זה לא מנע ממני לקנות כרטיסים בשורה ראשונה בירושלים הבנויה, במחיר מלא לכל הספקנים...) 2. בגלל שאסף סידר לנו מקומות טובים ואפילו טובים מאוד, כמעט והתעלפתי מהסאונד המדהים של ההופעה... 3. מושיקו - כל הכבוד על הריקודים. 4. משה "שלנו" - תודה רבה על המים... 5. מוקדש בעיקר ל-ODERY - אותן השוואות בין עמיר בניון ליהודה סעדו הן אלו שדאגו לכך שעמיר בניון תמיד נשאר על "סדר היום הציבורי" עוד בזמן כוכב נולד וגם לאחריו (כשעמיר גזר על עצמו שתיקה וניתוק מהתקשורת). אני חושב שעלינו להיות מעט אסירי תודה לכך שיש יהודה סעדו, לא בגלל שהמוזיקה שלו דומה או מזכירה את עמיר בניון. אלא בגלל שכך (לצערנו הרב וגם לשמחתנו) אמן זוכה שיכירו ויוקירו אותו. הרי ברגע שיהודה סעדו יוציא אלבום, הרי שהוא ימכור ביום אחד משהו כמו אלבום פלטינה ועל ידי הזכרת שמו של עמיר בניון כל פעם שמדברים עליו תמיד הוא "ידאג", במודע או שלא במודע, להשאיר את עמיר בניון בכותרות. לראיה, התמונה ששמו באתר YNET הייתה תמונה של עמיר בניון, לא של סעדו. והאמיני לי, לא סתם אומרים שתמונה אחת שווה יותר מאלף מילים. סעדו קיבל כתבה שכולה "עוטפת" בניון והתמונה שמצאו לנכון לשים - היא של עמיר בניון. הכותרת - בניון, התוכן - בניון, והתמונה - בניון. מה אכפת לנו היתר?! שבוע טוב, אבי.

אשקלון..מדהים-

היה פשוט מדהים! אני מאוד נהנתי.. נראה לי שזאת הפעם הראשונה שממש חוויתי את ההופעה בכל רגע נתון. הסאונד היה מושלם..עמיר היה פשוט במיטבו והיה פשוט כיף. מושיקו- אני פשוט מקנאה בך.. הלוואי והייתה לי האפשרות ככה להשתחרר ולהתמסר לשירים בכל רמ"ח איבריי ושס"ה גידי.. אשרך- בזכותך אפשר קצת לטעום מן החוויה הזאת.. נדב ביטון המדהים- אין עליך איש טוב. תודה על הטרמפ ועל המתיקות, האיכפתיות והנשמה הטובה שזורחת ממך. הלוואי ולא יגמר לעולם..

חן חפץ 16

New member
ורד

אני חן אחות של משה מושיקו מה קורה את לא יודעת כמה שמעתי עלייך שאת מדהימה אז קבלי חיזוק להכל

למעלה