אשקלון 02/01/07

• פותח הנושא odery
  • פורסם בתאריך

רני43

New member
ההופעה באשקלון

אחלה הופעה! מצמרר, מרגש,מלהיב,סוחף,הפקה מוזיקלית ענקית וכמובן עמיר בקולו המדהים הצליח להפתיע כל שיר מחדש. לדעתי היתה גם בחירה יפה מאוד של שירים ושילוב יפה בין חדשים לישנים (רק חבל שהוא לא שר את "יהללו"..) מי שלא היה הפסיד...! אומן בסדר גודל כזה אני בספק אם היה או יהיה אחד כזה.. נקווה שאבי ילך בדרכו, אהבתי את השירים שהוא שר בהופעה. נ.ב: גם שיר הוודקה ו"בחייאת" אחלה שירים נחמד לראות שיש בעמיר גם את הצד הזה.. וכמו כל דבר שהוא עושה גם השירים האלה מצויינים........!!!

RONYB10

New member
השיר בחייאת

עכשיו חזרתי מההופעה וזאת ההופעה הכי טובה שהייתי בה בתחילת ההופעה שעמיר מתחיל לשיר ממש עברו בי צמרמורות בכל הגוף והשיר בחייאת הוא אחד החזקים מישהו יודע אולי איך אפשר להשיג את השיר הזה? מסוף ההופעה הוא רק רץ לי בראש אני חייב לשמוע אותו שוב

אחח איזו הופעה...

כמו תמיד עמיר, אבי, נדב, דרור, ויקטור, איתן ואסף היו גדולים מהחיים. הקהל היה מדהים מפרגן ואוהב. בהזדמנות זאת אומר מזל טוב לקובי ועדי שתהיה המון המון הצלחה בהמשך דרככם.(ד"א אתם עדיין לא נשואים גם לא לפי ההלכה יש עוד כמה קריטריונים מלבד טבעת ועדים). אחרי חמש הופעות כל מה שארשום יהיה העתק מדויק אז בלי מלים ישר לתודות: בראש ובראשונה לאסף וליאור אטדגי שבזכותם בככל יכולתי לרקוד כמו בכל הופעה. לורד על הדרבון להגיע למרות כל הקשיים. (שוב סליחה ומחילה על פליטת הפה המיותרת). למושיקו1היחיד ששוב כמו מלאך החזיר אותי בשלום לי-ם. לחברתי הטובה שחסרה לי מאוד ריקודיי מוקדשים אך ורק לך. זהו עד כאן להפעם אם לא יהיו חידושים אז נתראה ככל הנראה בי-ם ב-29/3 למניינם.

שכחתי...

מישל אודה לך אם תשלח לי את התמונות במייל.(הוא מופיע בכרטיס האישי שלי). לגב' הנחמדה שזרקה את הצעיף האדום תודה רבה (באמת חיפשתי משהו לרקוד איתו). וזהו בינתיים אני די מחוק אבל הייתי חייב לכתוב בטרם אשכח אם אזכר אוסיף.

אנונמני

New member
חחחח זה אתה שרקד?

זה היה הכי מצחיק בארץ,איך כל הקהל צחק ומחא לך כפיים וכשעלית חזרה למקום שלך כולם הסתכלו רק עליך..סחתיין.!

מרוב התרגשות ועייפות...

שכחתי להודות לאיש והכובע שמוליק דניאל אז שמוליק תודה ולכל מי שעוד שכחתי אני מתנצל מראש מקווה שתבינו הייתי בהיי(ולא מחומרים אסורים אלא מעמיר ושות') ויש דברים שאני לא זוכר כ"כ עמכם הסליחה. שבת שלום

avishayk

New member
אין עליך מושיקו

קרעת אותי עם המושלמות בריקוד שלך. כל הכבוד! הופעה מעולה, אולם מהמם ואקוסטיקה מושלמת. שמחתי להכיר אנשים חדשים, ולראות ורד אחת חתיכה

מושיקווווווווווו

תודה על שאיפשרת לי לשמוע את "מורה לחיים" ואת "יגדל", בהזדמהות זו אודה גם ליפה בבנות שאיפשרה לי לשמוע את "בת מלך" ואת "געגוע" ולדעתי, בלי שתדעי יפה שלי, השארת לי הודעה במשיבון בבית של "עיניה", בקיצור, איפשרתם לי לשמוע חלק נכבד מההופעה, מההתלהבות של עמיר שהיה נשמע מאושר מתמיד וגרם אושר גם לנוכחים באשקלטאון וגם לי (אחרי ההופעה, ניקיתי את הבית ועשיתי קניות לשבת........עד 02:00 בלילה), אז תודה תודה ושוב תודה ו............מושיקו - כשאתה אומר חברתי הטובה אתה מתכוון אלי????
חחחחחחחחחחחח שבת שלום ובשורות טובות לכולם

גילי את יודעת טוב מאוד...

את יודעת טוב מאוד למי אני מתכוון כשאני אומר חברתי הטובה...

קסם שלא נגמר....

לדעתי עמיר כול בוקר צריך להוסיף ברכה "שהקול ניהיה בדברו" הבן אדם גאון בשיתוף של צוות נגנים מעולים וקהל תומך ואוהב יש כאן הרמוניה מושלמת, ישר כוח לאסף על הדאגה לקהל שלו גם על הכרטיסים וגם שדאג שעמיר יצא לחבק את כולם ,אין מילים. תודה לכולם הייתם גדולים ותודה מתוקה בשביל מי שתמיד דואגת ודואגת לפרגן אז תודה לך... תודה ענקית לך בורא עולם על כול המקומות שאליהם אני כן שייך. שבת שלום לכם אנשים טובים.

yauluhim

New member
מדהים

זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את עמיר בהופעה וזה היה יותר מדהים ממה שציפיתי. ההתרגשות וההתפעמות הייתה כל כך גדולה שהרגשתי כאילו אני שומע את השירים בפעם הראשונה :) הוא יוצר בחסד ואני מרחם על כך מי שבגלל דעות קדומות כדוגמת "איכס! אבל הוא שר מזרחית!" נמנע ממנו לשמוע יצירות אומנות אחת-אחת. מצד שני זה יותר טוב בשבילנו כי לנו "נשאר יותר" מעמיר :) לסיכום- ההופעה הכי טובה של אומן כלשהו שיצא לי לראות (מכל הארבעה P-: ) ואני מקווה שיצא לי לראות אותו שוב ובקרוב.

למעלה