papashdon

New member
OMG@#$% מופע פסנתר בירושלים~!!@#$

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייי

ady18

Well-known member
השאלות שלי

1)איך את מסכמת עד עכשיו את מופעי הפסנתר ואיך החוויה בהם היא שונה מהופעה רגילה? 2)על מה נכתב השיר התמונה מטושטשת? 3)יהיה שיתוף פעולה בעתיד בינך לבין איתי באלבום הקרוב,ובהופעות ? וממש אהבתי את השיר החדש אל תאמיני הוא ממש מרגש ומדהים

perrinat

New member
עוד על תמונה מטושטשת

הבנו שהוא יקרא באלבום של מירי (
) רק "תמונה"? (
) מה דעתך על הקיצור? (
)

תשובה

1. מופע הפסנתר הוא הרבה יותר אינטימי וחשוף, אני מרגישה שאחריות רבה מאוד מוטלת על כתפיי, כיוון שאין לי להקה שתעשה הרבה "רעש וצלצולים"... אני מאוד נהנית ממנו גם בגלל הגיוון והשוני שלו ממה שעשיתי עד עכשיו ומהתקליט. 2. השיר תמונה מטושטשת נכתב על שברונות הלב הלא מעטים שאנחנו חוטפים במהלך החיים, מילדות ועד בגרות. 3. איתי בטוח יבוא להתארח באחת ההופעות הקרובות ואולי יכתוב עוד שיר לתקליט הבא, עוד לא בטוח. תודה על המחמאות.

ady18

Well-known member
ועוד שאלה

יהיו עוד הופעות משותפות שלך ושל אריק ?

אני רוצה מאוד לדעת ושואלת ../images/Emo9.gif

עד עכשיו עשית את הקאברים לשירים הבאים: איך קוראים לאהבה שלי- יהודה פוליקר מבט עינייך- אחינועם ניני נגד הרוח- שלום חנוך אבא שלי- עם גידיגוב קודם כל סליחה אם שכחתי קאבר לשיר עברי שביצעת
איזה מן הקאברים את הכי אוהבת
הכי נוגע בך
הכי מרגש אותך
אם היתה לך אפשרות- איזה קאבר היית רוצה לשיר
איזה שיר היית שרה
ישראלי הכוונה
שיתפת את גולשי האינטרנט וקשת במתכון למאפינס בננות
האם את יכולה לשתף את גולשי בפורום במתכון נוסף וטעים

hilali1

New member
היה גם את - לא פעם בקיץ ואת אולי

מהערב של יפה ירקוני
וגם את מה אברך

תשובה

יש כל כך הרבה שירים מדהימים בעברית והייתי רוצה לשיר את כולם... בהופעה הקרובה נבצע את "לוליטה" של אתי אנקרי. באופן כללי אני אוהבת כל כמה זמן להחליף קאבר ובמופע פסנתר זה אפשרי וקל. אני אשמח לתת לכם מתכון. אני אצרף תכף משהו.

perrinat

New member
בתחתית חלון "הוספת הודעה"

יש לך רובריקה של צירוף קובץ.

למעלה