יקירתי2:

אם הסיכה משמשת למה שאני חושבת שהיא משמשת (לא ליופי), אז תחזירי אותה למקום ותשלחי לי איזה הודעה. נדבר. עוד לא יצא לי ממש העונג להכיר אותך, ואני אשמח להזדמנות.

יקירתי:

שמעת פעם על המשפט "כשאין לך משהו נחמד להגיד- סתום ת'פה ושב בשקט!"?? "לגת פגע מש'ו במוח"?????? ככה את מנסה לגרום לה להישאר? אם 'חברה' שלי היתה אומרת לי דבר כזה הייתי מראה לה יפה מאוד איפה נמצאת הרגל שלי, וכמה יכאב לה לקבל שפיץ בתחת. הודעת צומי??? שקלת פעם את העובדה שאולי היא כתבה מתוך רגשות אמיתיים וכואבים ולא מתוך נסיון לעורר הדים? שאולי (אולי????!!!!?????) באמת נאמרו דברים שאינם במקום, נשלחו הודעות פוגעניות וחס ושלום, הן פגעו במטרה? אפילו אם לא במחשבה תחילה, כמו שאני בטוחה שההודעה שלך לא כוונה לפגוע. אולי אם כל אחד יחשוב למשך כמה שניות לפני שהוא לוחץ על 'שלח' ויקרא את מה שכתב, נמנע ממצבים כאלה בעתיד. גם לתת-רמה יש גבול.

kokain1

New member
"יקירתי"

מה נפל עליך?! מתי בפעם האחרונה אסור לתת דעות?! כולא דעה שלי, את לא חייבת להישתתף בא.

kokain1

New member
נמ נמ..

אני לא זוכרת ששאלתי אותך מה חסר לי. אז את התלונות תשמרי למיש'ו אחר. יומטוב.

EleVaTioN

New member
באמת היה קצת לא במקום../images/Emo129.gif

לכי תדעי מה באמת קורה מעבר למסך.. צומי או לא צומי, אפחד פה לא צריך להרגיש ככה כולם רוצים וצריכים לפעמים צומי, שומדבר לא פסול בזה..קורה תגובה כמו שלך יכולה נורא לפגוע ולכן אני מבקשת ממך, ומכולם לחשוב פעמיים לפני ששולחים הודעה ופשוט לנסות לא להגיב ככה. אני לא רוצה שכאלה דברים יגרמו לחברי פורום לעזוב או לכל מיני מתחים בין חברי הפורום

midnight dragon

New member
אממ..../images/Emo15.gif

באמת שאין לי מושג על מה את מדברת.. ואני רואה שאני גם לא היחידה.. אבל אני בטוחה שתוכלי לפתור את זה.. וכולנו רוצים שתישארי, אף אחד לא מתרחק ממך..

../images/Emo79.gif גת...

אממ...אני דיי חדשה פה [גלי, נעימאוד] אבל שמתי
שגם הוותיקים לא מבינים מה בדיוק קרה, אז אולי תסבירי? ו...בלי סיכות ובלי שטויות
אם באלך לדבר-131212046 זה האיי סי שלי, אני אשמח להכיר אותך

black spot

New member
סורי שלא.....

הגבתי פשוט לא ידעתי מה להגיד כי אני לא מבינה מה קרה..... Talk to me, and tell me" About you, and I'll try To understand the things you've done, and the things you've been through yeah". (story of my life-good charlotte)

גת...../images/Emo95.gif

רשמתי לך משהו ארוך... אני לא יודעת אים כדאי לשלוח את זה לכאן בכדי שכולם יקראו... אז אני מעדיפה לשלוח לך את זה אחר כך לאיסי ואים תחליטי להעלות את זה אז באמת שהיה לך אחלה... את כבר יודעת מה אני חושבת על זה לא?? אז אני שוב חוזרת ואומרת זה לא הפעם הראשונה שזה קורא תחשבי לפני שאת אומרת טוב
אני
אותך מאוד... ואת יודעת את זה....{אני מקווה
}

33emily33

New member
../images/Emo10.gif

רוצה
??????? ואם בא לך לדבר ולהכיר..... אז האיי סי קיו שלי: 272564325

למעלה