xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif

אתם אנשים כל כך מעצבנים. חוסר התחשבות פשוט. תינוקות. תתבגרו כבר [לא קשור למוזיקה]. תתבגרו. תבינו שהחיים זה לא משחק. תבינו שחיים יכולים ללכת לאיבוד. תבינו כבר. כי זה מעצבן. אז יאללה. לכו תתלהבו. תעשו חיים. תמשיכו להאמין שמוזיקה זה לא לברוח. ואל תשכחו לקחת אותי איתכם בדרך. כי גם אני מתלהבת, לא? לא? ברור שכן כאילו כזה. אפילו להתמודד מולי אי אפשר. תתלהבו עלי. תתלהבו. זה כיף לא? רק אל תשכחו לרשום "זה לא במטרה לפגוע" כי זה כן פוגע. זה כן. ואני, למה שאני ארד לכזו רמה? למה שגם אני אתחיל להגיד לכם עד כמה שתם לא בסדר בעיני. למה? למה לא בעצם? אני לא יודעת למה. אולי כי שללו את הזכות הזו ממני. אז רציתי להגיד תודה לכל מי שאמר לי עד כמה מתלהבת אני. עד כמה רדודה אני. תודה. אתם חושבים שהכל כל כך קל... יש דברים שאתם לא יודעים. הרבה. אז רציתי להגיד תודה. כן, סתם עוד טריגר חברתי. זה מה שאתם. אז אני לא רוצה להשאר. אבל אני לא רוצה לעזוב. לא. כאילו שאכפת פה באמת למישהו אם אני אוותר על הכל הלילה. כאילו שאכפת. העיקר לרדת עלי. העיקר להגיד לי עד כמה שאני לא בסדר. עד כמה שהחיים שלי רדודים. זה בסדר, אני יודעת לבד. אז תודה. תודה על כל הפגיעות האלה הקטנות. יש הרבה דברים שאתם לא יודעים. הרבה. ומצידי תגידו שאני לוקחת ללב כל שטות וזה בסדר. זה תמיד בסדר. כי זה נכון. אני באמת לוקחת ללב. וראיתי שלא מחבבים אותי פה. ואני לא רוצה לעזוב. אבל מה בנאדם תקוע במקום שהוא לא שייך? ואני יודעת שאני לא שייכת. אמרתם לי. אז זה בסדר. באמת. אז אני לא אכתוב פה יותר חוץ מהשירשור הזה. כי אני לא מתאימה. ואם אתם לא רוצים אותי. אז למה אני פה? אני לא צריכה להיות פה. אז כנראה שאני עוזבת.. אחרי הכל, אין לי מה לחפש כאן. מה כבר רציתי? לברוח? כנראה שזה לא המקום. אז שלום.

EleVaTioN

New member
תרשי לי לשאול....../images/Emo129.gif

מה?^?^??%$?@# לא שייכת? רדודה? פגיעות? שטו?
מי פוגע בך? מי אמר לך שאת לא שייכת לפה? לא הבנתי...הכל מהתחלה בבקשה! מה קרה פה?!$

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifיש הרבה דברים...

שאני מעדיפה לא להגיד. אני לא רוצה להיות שונה או משהו. לא צריכה את זה. זה לא חשוב עכשיו כל כך מי אמר לי מה... מה שקרה כבר קרה. אני את שלי החלטתי. אם אני לא מתאימה אין לי סיבה להשאר. ככל שמדברים איתי יותר שונאים אותי יותר. לא צריך לשקר. אני יודעת. ככל שמוצאים עלי יותר דברים מתרחקים ממני. אני לא צריכה את זה. לא רוצה את זה. ואולי זה סתם כי אני נפגעת מכל דבר. אולי זה בגלל שאני לא יודעת להבדיל בין אמת לסתם צחוק. אולי... זה לא הפורום הראשון שעושה לי את זה. אבל טוב. לשנות אני לא אוכל. אני רק אתאכזב כמו תמיד. אז אני אלך לי... כנראה...

EleVaTioN

New member
שמעי...../images/Emo129.gif

אני לא יודעת מי אמר לך מה אבל זה מוזר שאפחד פה לא יודע על מה את מדברת
אל תעזבי, אני לא מבינה מי אמר לך שאת לא שייכת וכל מיני שיט כזה. מה שכן אני בטוחה שלא אותו אדם קובע מי שייך לפה ומי לא אין פה סלקציות, לכולם מותר להיות פה כולם שייכים פה אני באמת אשמח לשמוע יותר על כל המקרה הזה מוזמנת לקפוץ אליי לאייסי: 136719292

גת אם יש לך ICQ תעלי מולי

אשמח לשמוע מה קרה הICQ239067303 . אם את צרכה משהו חופשי תכנסי

kokain1

New member
חעח מה זאת הודעת הצומי הזאת?!...

גת מצאה לעצמה זמן לעזוב.. אפחד לא פיספס מש'ו.. פשוט לגת פגע מש'ו במוח?! אני לא זוכרת שמיש'ו פעם אמר לך מש'ו רע?! רק זוכרת שאנחנו היינו חברים שלך ואנחנו עדיין חברים שלך! אין סיבה לעזוב ...

kokain1

New member
אין לי מושג.. ../images/Emo4.gif אבל..

אני אתן תשובה יותר מאוחר.. כרגע אין לי מושג מתי אני פנויה או מתי לא.

kokain1

New member
אופס.. היתכוונתי לירשום את זה ..

לתגובה של התאריכים..
טעות שלי XD

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif

תודה לך. אתמול מצאתי סיכה. הכל כבר בחוץ. אני רגועה. אני לא צריכה עוד להפגע. ובמיוחד לא מהערות שכאלה... עד הפעם הבאה...

Lee G1

New member
אמ...

אני לא יודעת מי פגע בך או מה... אבל גם אם את לוקחת ללב וכל זה באמת זה שטיות... גם אם נעלבת מכל מני דברים שאומרו לך ואנשים חושבים שזה לא פוגע אבל אם ניפגעת ממשהו מסיום אז זה הכי טוב פשוט להגיד באותו רגע ולסדר את מה שקרה מאשר לקחת את זה איתך ואולי אפילו לא להבין נכון... בקיצור אני ישמח אם תמודדי נגד מה שמפריע לך ולא תעזבי אבל גם אם תעזבי אני יבין .... אז זה החלטה שלך...

למעלה