ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif

למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח לא מכירה דרך אחרת ,רק את דרך הלב כל מילה כל מצב כל לחץ קטן נלקח לו הישר לשם ובלילות שקטים הדימיון לוקח אותי למחוזות רחוקים לפעמים זה עוזר לשכוח את כל ארבעת החדרים חלומות על חופים בטוחים חיבוקים אוהבים דימיונות על חיים אחרים .. למה לי לקחת ללב - יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח יש לי חברים שעוזרים לשכוח שנותנים לי כוח אז למה זה לא עוזר לי לשמוח .. חברים טובים ככל שיהיו לא מעלימים פחדים לא מעלימים לילות קרים וארוכים .. הם עוזרים קצת .. לשכוח תן לצעוק, תן ללמוד, תן לצחוק ותן לשמוע. תן לחיות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח. פשוט לאהוב לצעוק ..את אותה צעקה שכלואה וחתומה לא במילים ולא במכתב . לצעוק מעומק הנשמה את כל מה שנקבר ללמוד את דרך האושר ולא את נתיב הדמעה לצחוק ללא מעצור פשוט לצחוק על העולם ותן לסלוח .. ולאהוב את מה שיש גם אם זה מעט ובקושי ממלא את הלב זה מה שרציתי לכתוב - לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. מהתחלה ....... *מילות השיר : שלום חנוך ואריק איינשטיין * תודה לך חברה שלי שהחזרת לי ..אותי

פעם ראשונה שלי...

רציתי רק להגיד שלפעמים צריך לזכור את המילים: "כי כך ברא אותך הטבע עם קצת דמיון ומחשבה חופשית אז תן לזה לגדול מההתחלה בבקשה... אל תנסה להלחם בזה אל תנסה להשתנות כי זה תמיד יבוא מההתחלה פתאום.." יש ימים שפשוט צריך לעזוב, להניח ללב לנשמה, לנוח !

אין כמו

חברת נפש , חברה שתהיה לך שם לכל מקרה לכל מצב בבכי בצחוק בצחוקים באושר בסתם להיות .. ואיזה יופי שאת יכולה לאמר תודה מעל דפי הפורום . אני מקווה שהיא ראתה את זה . ... ( ועוד אני שמחה שהיא עזרה לך לפתוח עיניים לתקופה יותר יפה!)

King of pain

New member
... ../images/Emo168.gif ...

" ... לילה של כוכבים קרובים - לך הם מאירים , לילה של כוכבים טובים - לך הם זוהרים , בואי כבר ילדה שלי , בחוץ זוהר הטל , בואי כבר רכה אלי , נפל כוכב , חבל . השחר מתקלח במקלחת של צבעים , פרפר נושק לפרח , וזה נעים , נעים , נעים . לילה של אגדות טובות - לך הם יספרו , לילה של אהבות קטנות - לך הם ישמרו , בואי כבר ילדה שלי , בחוץ זוהר הטל , בואי כבר ילדה שלי , נפל כוכב , חבל . השחר מתקלח במקלחת של צבעים , למעלה שט ירח , וזה נעים , נעים , נעים , השחר מתקלח במקלחת של צבעים , פרפר נושק ירח , וזה נעים , נעים , נעים . לילה של כוכבים קרובים , נעים ... " ( א. אינשטיין ) הלוואי והייתי יודע לעזור לך לשכוח ... לשמוח ... אבל אם תצעקי - אני מבטיח לשמוע ... שבת שלום ...
...

שיריה

New member
../images/Emo23.gif

המילים של השיר ששמת, מנגנות לי כאן... "כשביקשתי למצוא את הסוד, זה שגם לך מחכה עוד... " והלוואי והייתי יודעת ללמד אותך את דרך האושר, שדרכו תמצאי את אותו הסוד. ויש מיליון משפטים שמלמדים... משפטים שלפעמים נדמה שהם הפכו לסיסמאות בנאליות כאלה... אבל אני חושבת שעמוק בתוכך נמצאת התשובה לשאלה איך את מוצאת את האושר שלך, ויותר מזה האושר עצמו נמצאת בתוכך. את בטח מכירה את האלכימאי... ואת הסיפור החסידי על האיש שהלך לחפש אוצר מתחת לגשר רחוק ממנו... וגילה שהאוצר נמצא מתחת לתנור בביתו שלו. יקירתי... רק להתרכז בכל כוחך לרצות... להוציא אותו מן המקום העמוק הזה החוצה...

למעלה