dance diva
New member
אז נכון לא הייתי פה המון זמן אבל
בא לי שאלון
1. האם שמך מתחיל באות א'? לי 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? שמאל למעלה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חחחחח ברור וטוב שכך! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש , לא? 5. פעם רצת 1000 מטר? 1200-ואני לא מתכננת לחזור על זה יותר בחיים! 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? ממ...לא במיוחד 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אתמול שלשום משהו כזה 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? אמ....3 לפנות בוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? קצת בלוס אנג'לס ואז לחזור לארץ לרמת אפעל 10. מהו הסרט האחרון שראית? 50 דייטים ראשונים (אני חושבת) 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? בעעע לא! רק ויטמינצי'ק פטל! 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? חחח המון! 13. מה המצב? הכל טוב מה איתכם? 14. באיזה שמפו אתה חופף? ברגע זה ג'ונסון&ג'ונסון (של תינוקות) חיחי 15. נכון שהפורום שולט? בהחלט! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?--מה? עושים את זה? 17. בשר- בעד או נגד? בעד!!!! אחת ההנאות הגדולות של החיים! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? עברתי שם היום אבל ביקוקר ביקור נראה לי שאף פעם. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? כלום!-כדי לא לקנות כלום בבצפר 21. שיר ערש אהוב:? "ירח" של שלמה ארצי 22. סוג כלב אהוב:? גולדן רטריוור 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שנה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? יש- רחל על שם סבתא 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא הגעתי ל116 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? --ספרו לי עליו 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? אממ...חחחחחחחחחחחחחחח 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? "נגעה בשמיים" של משינה! 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? קציצות בשר ברוטב עגבניות של אמא 30. האם פעם שיחקת פיפא? אכן! כדורגל-שליטה...חחח 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני שבוע נחתכתי מסכין בכף יד-המון דם! 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? ממש ממש ממזמן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 800 בביסיטר שעשיתי 10 ימים כל יום 5 שעות 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? לא שברתי/נקעתי/סדקתי כלום בגוף--טפו טפו טפו 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? שנה שעברה בשיעור מתמטיקה ממש משעמם 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין שיר שהכי אהוב עלי ככה שזאת בעיה 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?-כן!! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? מממ...לא?! 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: ראשון לציון- כל חיי אני גרה כאן 41. גיל בספרות רומיות:
- 42.מתי ביקרת לאחרונה באילת? בחופש הגדול האחרון 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?42 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?20 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן!! זה היה מבאס ביותר 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ? טקילה עם מיץ אשכוליות וחמוציות 47. מהו המאפה האהוב עליך? בוקרס תפוחי אדמה של אמא 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מושכים...ברור!!! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא אבל פעם ראיתי ג'וק בבית אז פשוט הלכתי לחברה 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? באמצע 53. מהו הבילוי המועדף עליך? מסיבה או סתם צחוקים עם החברים הכי טובים 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 7 בערך 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כה כי הפלא שלי תמיד על השולחן היה נחמד היה נעים ועכשיו להתארגן--ולצאת ביוש
בא לי שאלון