שאלון מענייןD::

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifשאלון מענייןD::

(גנוב מפורום השיר שלנו שגנב מהיהודים שגנב מפורום אריאל) יאללה,שוטו 1. האם שמך מתחיל באות א'? 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? 5. פעם רצת 1000 מטר? 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? 10. מהו הסרט האחרון שראית? 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? 13. מה המצב? 14. באיזה שמפו אתה חופף? 15. נכון שהפורום שולט? 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? 17. בשר- בעד או נגד? 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 21. שיר ערש אהוב:? 22. סוג כלב אהוב:? 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? 30. האם פעם שיחקת פיפא? 31. מתי דיממת לאחרונה? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? 40 מקום מגורים: 41. גיל בספרות רומיות: 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) 47. מהו המאפה האהוב עליך? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? 53. מהו הבילוי המועדף עליך? 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?

../images/Emo190.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'?כן 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?מאחורה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?לא יודעת 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?לא יודעת 5. פעם רצת 1000 מטר?ברור 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?:/ 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?04:00 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?לא החלטתי עדיין 10. מהו הסרט האחרון שראית?אמריקאן פסיכו ( אל תשאלו .. ראיתי 20 דק' ראשונות סגרתי ) 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?מה זה? 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?נמוכה חחח 13. מה המצב?יהיה טוב 14. באיזה שמפו אתה חופף?פאנטן 15. נכון שהפורום שולט? נכון 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?לא זוכרת 17. בשר- בעד או נגד?בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?אף פעם 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? אין !! חחחח 21. שיר ערש אהוב:? 22. סוג כלב אהוב:?דלמטי 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?לפני שנתיים 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?לא רוצה 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?מי זה ? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?אתמול ולא בכיתי 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?שום שיר 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?עוף ( ורק עוף !) 30. האם פעם שיחקת פיפא? מה זה ? 31. מתי דיממת לאחרונה?לא זוכרת 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?ממזמן !! 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?2000 שח + 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו?לא רוצה 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?לא ידעתי את זה לפני זה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:for the firs time you got me baby ... 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?כן 40 מקום מגורים:חיפה 41. גיל בספרות רומיות:אין לי במחשב 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?שנה שעברה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?לא קבלתי עדיין 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?אין לי כוח לזה 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?לא ! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)לא שתיתי 47. מהו המאפה האהוב עליך?הכל אני אוהבת ! 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?מאוד אפילו 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך.לא בא לי 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?חחח .. לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?לא 53. מהו הבילוי המועדף עליך?נחשו ! 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:ומה יצא? 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?אהא !

yaeltal12

New member
יאאא שאלון ארוך! איזה כיף..!

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהשיניים? 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?אממ... אני מקווה שלא... 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ושתי? לאלאלאלא זאת אישתו של המלך... וואי לא זוכרת.. שאלה מכשילה!@#@#%& 5. פעם רצת 1000 מטר? לא.. ואני לא מתכוונת לרוץ 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אממ שנה שנתיים? חודש בערך 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? לא ישנתי חחח 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בתל אביב 10. מהו הסרט האחרון שראית? וואללה לא זוכרת 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? עדיף ויטמינצ'יק פטל 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? אמממ 23 שעות מהיום. 13. מה המצב? הכל טוב מה איתך? 14. באיזה שמפו אתה חופף? head and sholders 15. נכון שהפורום שולט? ברור! סתכלו על החתימה שלי! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אני אוהבת חם 17. בשר- בעד או נגד? נגד! הצמחונות שליטה! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא! בשביל מה?! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אין לי מושג 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 20 ככה 21. שיר ערש אהוב:? נומי נומי... לא סתם יש שיר אחד באנגלית אבל אני לא יודעת איך קוראים לו 22. סוג כלב אהוב:? *חתול* 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בחופש הגדול שעבר 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אממ ליאת, ליאת, משהו בסגנון... האמת לא יודעת.. רק יעל מתאים לי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? בדיוק 120! וואי! 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי זה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? איכסה חלב! 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? hips don't lie חרוש משהו 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לא אוכלת! 30. האם פעם שיחקת פיפא? מה זה? 31. מתי דיממת לאחרונה? אממ ביום ראשון בניתוח! 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? חח לא יודעת 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? אין לי מושג! 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אממ וואלה לא יודעת.. תשאלו 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לא גיליתי.. מה באמת? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:i never wanna hear you say- i want it that way 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? מה?! 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא! איכס 40 מקום מגורים: גבעתיים 41. גיל בספרות רומיות: לאידעת 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? בחנוכה הזה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? כאילו שאני זוכרת 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 55! 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? הם הפסידו? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) לא שתיתי 47. מהו המאפה האהוב עליך? מאפה דיאטטי 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא.. רק חמודים 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא לי... חח 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא! אם זה היה קורה הייתי דופקת צרחה שהאפביאיי מאמריקה היו באים לעזור לי... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? תלוי בין מי ובאיזה מצב 53. מהו הבילוי המועדף עליך? אממ כל בילוי בקניון, ערב יומשישי, החברות הטובות 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: מה?! 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? פעם כן.. עכשיו כבר אין לי שעון... אחלה שאלון! אוהבת כאלה! טנקסס

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gifאני../images/Emo176.gif[השקעתי../images/Emo3.gif]

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? חחח צד ימין
3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חח אף פעם לא חשבתי על זה אבל עכשיו כשאני חושבת על זה אז כן
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? מאיפה אני יודעת
5. פעם רצת 1000 מטר? נראה לי שכן..בשיעור ספורט
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? חחח לא זוכרת אבל לא מזמן..
8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? חח לא יודעת
9. היכן תרצה לגור כשתגדל? ת"א
10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? חחח כן
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? הרבה..
13. מה המצב? הכל טוב מה איתך?
14. באיזה שמפו אתה חופף? הוואי
15. נכון שהפורום שולט? כן
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? חחח אף פעם
17. בשר- בעד או נגד? בעד
18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חח לא נראלי..
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני חודש ומשו ככה
20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 10 שקלים בדיוק
21. שיר ערש אהוב:? חח אין
22. סוג כלב אהוב:? אין
23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני 3 שנים
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? חחחחחחח
25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? נראלי שכן
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? ברור
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? אף שיר
29. איזה בשר אכלת לאחרונה? המבורגר-היום
30. האם פעם שיחקת פיפא? חחח לא חושבת..
31. מתי דיממת לאחרונה? היום
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? חחחח לפני הרבה זמן
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לוידעת חח
34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? חחחחחח משעמם לי
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? אפשר?
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: אין שיר אהוב עליי.. זה מתחלף כל שנייה
37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? מה זה לספח?
38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? בלחי
40 מקום מגורים: מודיעין
41. גיל בספרות רומיות: לא יודעת.. ואין לי ספרות רומיות במקלדת
42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנתיים.. ועוד חודש שוב סוף סוף
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 30 [עשיתי במחשבון
]
44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 255 [אני משועממת
]
45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) חחח תירוש
47. מהו המאפה האהוב עליך?
48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? ברור
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא חח מה אני ערסית
50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. אם אני אזכור בסוף
51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחחחחח לא
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא זה ולא זה
53. מהו הבילוי המועדף עליך? ים
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי סרגל [גנבו לי
]
55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? חחחחחחחח כן

עונה

. האם שמך מתחיל באות א'?לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?למטה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?כן חח 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו?שאלה טובה... 5. פעם רצת 1000 מטר?כן 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?מזמן 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?4 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?לא יודעת... 10. מהו הסרט האחרון שראית?רוקדים 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?כן 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?לא הרבה 13. מה המצב?אחלה 14. באיזה שמפו אתה חופף?כלמיני 15. נכון שהפורום שולט?כן! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?אף פעם 17. בשר- בעד או נגד?בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה?לא זוכרת 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 20 שקל 21. שיר ערש אהוב:?חח לא יודעת 22. סוג כלב אהוב:?פקינז 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?לפני שנה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?חיה... 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון?לא יודעת 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה?לא נשפך 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?basket case-green day 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?פרגית 30. האם פעם שיחקת פיפא? כן 31. מתי דיממת לאחרונה?היום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה?מזמן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?200 שקל 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אין לי מושג 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?לא גיליתי 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך:שיש אנשים קצת יותר חלשים...ליאונרדו! 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?לא יודעת 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?לא 40 מקום מגורים:שוהם 41. גיל בספרות רומיות:אין לי שמץ 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת?לפני שנה בערך 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?לא יודעת 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?אין לי כוח לחשב 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?מאוד!!! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)לא שתיתי. 47. מהו המאפה האהוב עליך?כל מאפה... 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית?לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון?לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם?אף אחד מהם 53. מהו הבילוי המועדף עליך?לרקוד 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:בערך 4.... 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?לפעמים...

ballet dancer

New member
אני עונהה

1.האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהשיניים הקדמיות למעלה.. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? שחושבים על זה... חחח כה 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? נראה לי ושתי.. (ב-ו-ש-ה עם זה לא נכון!!) 5. פעם רצת 1000 מטר? אין לי שמץ..חחח אבל נראה לי שכן.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? תזכירו לי מה זה...חחח 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? יווו אני חולת תחשציםםםם לפני כמה ימים! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? מאיפה לי?! 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אמממ.. לא חשבתי על זה אף-פעם לעומק.. 10. מהו הסרט האחרון שראית? איך להפטר מבחור ב-10 ימים 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? בעקרון כן.. אבל אני לא שותה את זה 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? חחחח בתדירות גבוהה 13. מה המצב? הכל טוב.. אצלך? 14. באיזה שמפו אתה חופף? אמממ הוואי של גברים..חחח 15. נכון שהפורום שולט? ב-י-ו-ת-ר 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? חחחח אף פעם.. 17. בשר- בעד או נגד? ברוררר שבעד!!! בא לכם שהפרות\תרנגלות ישתלטו על העולם?!!?!?!?!?!?!??!? 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חחחח כההה.. עשיתי את זה לפני 5 דקות..ממש נהנתי! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני שנה וחצי בערך.. מה הקשר?!?!? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? אממ..20 שקל?! 21. שיר ערש אהוב:? חחחח ברוסית.. 22. סוג כלב אהוב:? לברדור מעורב עם זאב!!! הכלבה שלי שולטת!! 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? אממ לפני שנה וקצת.. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אמממ.. אין לי.. אני ירצה.. מלאני! 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? משום מה.. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מה זה?! מי זה?! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחחח לפני כמה שנים נשפך לי.. והייתי גיבורה ולא בכיתי!! 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? חחחח נהרסו לי הרמקולים במחשב.. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? שניצל?! 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא.. סבלתי מספיק מלראות את אח שלי חוררש על זה.. 31. מתי דיממת לאחרונה? לא זוכרת.. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? מזמןןן 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 100 שקל! 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? יש לי שיטה להשתין עם הבגד גוף והגרביון בלי להוריד אותם!!!חחח זה משהו שלומדים עם השניםם..חחחח 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? מז'תומרת?!??? אפשר??? 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: זה לא השיר האהוב עליי .. זה השיר שתקוע לי עכשיו בראש "לא יכול להוריד ממך את העיניים..." 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אמממ..לא יודעת 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא.. חחח 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? אממ בפה..בטעות חחח 40 מקום מגורים: איזור השרון 41. גיל בספרות רומיות: מה הקשר?! 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני כמה שנים..- 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? לא יודעת מה התעודת זהות שלי...חחחח דברו עם אמא שלי! 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? למי יש כוח?!?! 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס תפוח אדמה 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מממשששש הם כל כך מחרמנים אותי!!! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא.. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. חבל.. לא בא לי! 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחח לא.. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? אני בעקרון מנהיגה שנסחפת בזרם של המנהיגים שנסחפו בזרם המנהיגות הזורמת.. הבנתם?! 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ל-ר-ק-ו-ד!!!! 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: זובי..חחח אני חיייבת ללכת לעשות שיעוריםםם 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לאא.. אני מהשואלים!

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifפרק נמק הסבר

איך מתשינים עם הבגדגוף והגרביון
דוגרייי כל הזמן יש לי פיפי רק אחרי שאני מתלבשת לבלט><"

Vitamin Chick

New member
יאא שאלון=)

. האם שמך מתחיל באות א'? אכן כן 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? צד שמאל למטה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? בהחלט וטוב שכך 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? אממ אממ איזרדכת או משו רגע רגע... משו עם ז וד זה בטוח! או שלא... שניה אממ לא זוכרת
5. פעם רצת 1000 מטר? 1200 הכי הרבה וזה היה קטלני 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? חחחחחחח למה לא? אם הידע פשוט יבוא לי... אני לא אתנגד 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? ממ בטח לא מזמן כל כך 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?למה אתם קוראים מוקדם? אם נגיד מתחילים את המוקדמות מ12 בלילה אז בטח 12 בלילה - קמתי והלכתי לישון בכל שעה אפשרית מסביב לשעון *חיים עמוסים ומוזרים* 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? קצת באנטליה לעבוד בצוות הבידוק של מלון טופקאפי, ואז לחזור לארץ לתל אביב ולהיות רופאה בבוקר ומורה למחול בערב 10. מהו הסרט האחרון שראית? בילי אליוט *מייקל הגדול כל כך סקסי* 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? או יאההה
12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? יותר מדי
13. מה המצב? נפלא 14. באיזה שמפו אתה חופף? כרגע הרבל אסנס פרוט פיוז'נס רגע באנגלית זה נשמע יותר טוב fruit fussions 15. נכון שהפורום שולט? לחלוטין 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר?
אנשים עושים את זה? 17. בשר- בעד או נגד? בעדדדד שרשרת המזון ככה נבראנו אין מה לעשות 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא היא תידבק לנעל וזה איכס 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? יום שבת, אני שם כל יום שבת, אחי גר שם 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 10 שקלים ועוד כמה שקלים וחצאי שקלים ועשרות אגורות *אבל יש על השולחן איזה 140 שקל שעומדים להכנס אליו ממש בקרוב* 21. שיר ערש אהוב:? goodnight של אוונסנס 22. סוג כלב אהוב:? הכלב של האש פאפיס *לא יודעת מה שם הסוג* 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? 12-19 לאפריל, היה מדהים לחלוטין, מצאתי את בעלי=) 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? משהו מגניב ועתיק כמו אליזבת' או כריסטין או מריה או שם אחר בסגנון 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? ללא ספק 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? אני מכירה רק את השם
27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? היום כשאכלתי קורנפלקס ולא ממש יחסתי לזה חשיבות 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? אף שיר אני הולכת ללמוד לתנך ברגע שאסיים 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? ממממ בשר שהיה בתוך קובה 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא אבוי כדורגל 31. מתי דיממת לאחרונה? ברגע זה אוי מחזור 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני כמה ימים האמת 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? הרווחתי אז איף מעבודה? ממ 500 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? הייתי בחו"ל בסביבות ה30 פעם ויש לי חור בבוהן. סתם זה לא חור זה פשוט שקע. וזה רק בצד אחד וזה כי היה שבר והוא לא התאחה טוב. פשוט החתיכת עצם בחרה לעצמה מיקום נחמד והחליטה להשתקע בו בלי שום קשר לאנטומיה
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? עכשיו
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: The Phantom of the Opera is now your mastermind 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? זו באמת שאלה שמדינת ישראל מתחבטת בה? אממ... לטרון זה של ערבים? אם כן אז עזבו אתכם מי צריך צרות 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? אין לי שמץ של מושג. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? כן 40 מקום מגורים: ראשל"צ הקטנה הוונאבי תל אביב ושממש ממש לא הולך לה 41. גיל בספרות רומיות: I VI השתדלתי שזה יהיה 16 הלך? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? אממ לפני שנה וכמה חודשים *חנוכה שנה שעברה* 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 25 וזה בטח אומר משו מגניב בנומרולוגיה 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? דייי קשה לי טוב רגע 123 אין לי כוח לבדוק אז נסמוך עלי שזה יצא טוב בפעם הראשונה חח 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כןןןן מה קורה להם 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) וודקה עם מיץ מנגו *זה היה אשכרה ככה ולא הפוך טוב שלא הטביעו אותי בוודקה* 47. מהו המאפה האהוב עליך? ממממ עוגת גבינה, קוראסונים למיניהם, פשטידות, סופלה שוקולד אם זה נחשב, אוףףף אני אוהבת מאפיםםםםםם 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? אממממ... הם חמודים וסקסיים אבל לא בפראיות חח 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. טוב נו בסדר אם אתם מתעקשים 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? חחח כןןןןןןןןןןןןןן והרגשתי כל כך ילדה קטנה ומטומטמת 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? ממ לפעמים זה ולפעמים זה, תלוי מה 53. מהו הבילוי המועדף עליך? או סתם ערב עם החברים פיצה סרט ובדיחות ביתי כזה או מסיבה כמו שצריך 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אתם לא רציניים טוב שניה 7 ס"מ אם הבנתי למה אתם מתכוונים 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כןן כל הזמן

עונה:)

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? אממ לא יודעת.. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? ברור!! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? מי זוכר??! 5. פעם רצת 1000 מטר? כה 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? כרגע לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אמממ שבוע שעבר?! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? תל אביב...מעל שינקין 10. מהו הסרט האחרון שראית? "רוקדים" 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא...רק פטל!!! 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כמעט כל הזמן 13. מה המצב? הכל מושלם!! 14. באיזה שמפו אתה חופף? כיף 15. נכון שהפורום שולט? הכי שולט בעולם!! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אמממ בגיל 8?! 17. בשר- בעד או נגד? הכי נגד!!!!!!!!!!צמחונים שולטים!! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? ממש לא!! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? וואי....אממ גרתי שם מספיק זמן...אולי לפני חודש... 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 26 ספור!! חחחח 21. שיר ערש אהוב:? אין 22. סוג כלב אהוב:? לא אוהבת כלבים 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שנתיים......:( 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה?לא רוצה שום שם אמצעי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?מאיפה אני יודעת??? אולי... 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? לא כלכך... 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא שותה חלב... 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? JUMP 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? לאחרונה זה גם לפני 3 שנים??! 30. האם פעם שיחקת פיפא? כהההההההה 31. מתי דיממת לאחרונה? היום בבוקר...נשרטתי 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? שנים...וואי 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 1800...בחופש 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אמממ אין לי כלכך 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? חחח שנה שעברה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: and i will always love you 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? אממ לא יודעת.... 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא...תגלו לי!!! 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא.. 40 מקום מגורים: שוהם 41. גיל בספרות רומיות: לא יודעת.. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנה וחצי...עצוב מאד :( 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 45 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 101 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן...לא יכולתי לישון כל הלילה עם האוהדים המטומטמים מתחת לחלון שלי שצרחו!! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)אממ לא זוכרת בדיוק...כנראה היה מזמן.... 47. מהו המאפה האהוב עליך? כל מיני...אבל משתלדת שלא לאכול!! 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאד!!! חבודים!!! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? ממש לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן!!!!! 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? אמממ לא מנהיגה... אבל כולם לפעמים נסחפים עם הזרם...אבל מנסה למתן את זה חחח 53. מהו הבילוי המועדף עליך? לצאת עם אנשים נחמדים...באמת שאלה מסובכת 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: לא בא לי..חחח 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? ברור!!!!!

mizid

New member
גמאני

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא. באות האחרונה... 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מאחורה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? כן! חשבתי שרק אני יודעת על זה! 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? פרצופלוחע אין לי מושג... 5. פעם רצת 1000 מטר? לא תודה 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? חלום חיי. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני שנה שיעמם לי מאוד! 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4? לא ישנתי... 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בשוהם! 10. מהו הסרט האחרון שראית? סטייל. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא, איכס:( 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל בוקר 13. מה המצב? סבבה 14. באיזה שמפו אתה חופף? כל הזמן מחליפה כדי שהשער לא יתרגל... 15. נכון שהפורום שולט? ברור! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? שמתי קרח! 17. בשר- בעד או נגד? בעד!:) 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? רק מפחד...:) 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני חצי שנה... 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 40 ש"ח 21. שיר ערש אהוב:? "בר כוכבא" 22. סוג כלב אהוב:? כלב-זאב 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בדצמבר. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? כינרת 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? בול 63. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? ממש לא! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? אופרה 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? שניצל 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? כרגע (הבנות יבינו) 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? בגיל 4 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 200 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני 1.73 ס"מ:) 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? היום! 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "אני רואה לך בעיניים" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לא 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בועט לאנשים מקומות סובלים? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? חתולה נחשבת? 40 מקום מגורים: שוהם 41. גיל בספרות רומיות: אין לי מושג 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? בחנוכה! בכנס מחול!! 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אין לי אבטיח 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 400,40,200 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? המון!! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)בריזר 47. מהו המאפה האהוב עליך? רוגלך 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? כן ,במיוחד הכתמים השחורים השקסים האלה! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא, אני מנשקת את אמא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. :) 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא...צרחתי עד שאבא בא והרג אותו... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? מנהיג 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ריקוד! 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 17 ס"מ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא, ההפך. לאב יו!

Loony Moony

New member
לולולו

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? שיניים קדמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? לאאאא 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש 5. פעם רצת 1000 מטר? כן, רצתי אפילו 4 קילומטר (20 דקות) 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא נראה לי 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? 2.4.2006 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 בבוקר 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בארץ 10. מהו הסרט האחרון שראית? הגבר המושלם או משו כזה... 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? לא יודעת 13. מה המצב? הכל סבבה 14. באיזה שמפו אתה חופף? קרמה 15. נכון שהפורום שולט? בארור 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? נבר אבר 17. בשר- בעד או נגד? בעד 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני 5 שנים? 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 60 ש"ח 21. שיר ערש אהוב:? נומי נומי 22. סוג כלב אהוב:? לברדור 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני שבועיים 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? לא רוצה שם אמצעי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מי זה??! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? יום שישי, ולא 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? שום שיר// 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? בולונייז 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? יום שבת? 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני כמה שבועות, שיעור הסתברות
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? כמה אלפים בבת מצווה... 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? הרגע סיימתי פנקס התרמה של 450 ש"ח 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? הממממ 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: לא יודעת.. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הממממ 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: תל אביב סיטי = TACT = טאקט? 41. גיל בספרות רומיות: הממ 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? לפני שנה 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 16 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 76 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) בירה לבנה 47. מהו המאפה האהוב עליך? הכל |שמנה| 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? מאוד |דוביכוסון| 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? תלוי מתי 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ריקוד, להיות עם חברות, צופים... 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: 6 וחצי ס"מ 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לפעמים

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifרק אל תאנסי אותה../images/Emo2.gif!!!11

שתחררי י'מלחיצהההה

דנה EF

New member
שאלון נפלא!

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא.. 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מצד ימין 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? דה!!! דה ליברמן.. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש.. האא לא חשבתם שאני אדע, אבל אני יודעת נה נה בננה!! 5. פעם רצת 1000 מטר? לא.. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? חלום ילדות ישן.. 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? אין לי מושג =] 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 00:00 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? אורלנדו, ניו יורק, הגליל.. 10. מהו הסרט האחרון שראית? מת לצעוק 4 (שליטה!!) 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? מכורה.. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל זמן שאפשר.. 13. מה המצב? לא רע אח'שלו.. 14. באיזה שמפו אתה חופף? או קרליין 10, או הרבל אסאנס 15. נכון שהפורום שולט? ברור! 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? לא מזמן.. 17. בשר- בעד או נגד? נגד.. אוכלת בכ"ז.. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא!!!! 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אין לי מוששג.. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? הוא בקומה למטה.. (אין לי כוח ללכת לבדוק) 21. שיר ערש אהוב:? קליפורניה של הדג נחש.. סתם.. 22. סוג כלב אהוב:? סנברנרד, ומרמנו.. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בדצמבר 2004 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין.. רוצה שי 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ120? כן 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? כן.. (לא!!!)מי זה? 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? עכשיו.. ואני כולי דמעות.. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?The real slim shady 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? בצהריים, שניצל.. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני יומיים בגלל זכוכית ברגל.. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לפני חצי שנה.. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? לא זוכרת.. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? עשו לי שלושה שוקים חשמליים בגיל 3 חודשים.. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? השנה! 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: קשה לי לבחור שיר אהוב.. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה?=\ 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא.. מה זה? 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? על הלחי, או אולי אמא.. 40 מקום מגורים: תל-מונד 41. גיל בספרות רומיות:?!?@!??@ 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? בגיל 9 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 53 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 2.5 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? ממש לא!! יאללה צ'סקא! 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) משהו שאח שלי נתן לי לטעום.. 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? הם עושים לי את זה.. 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא.. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. ואם ביום רביעי לא בא לי?! 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא.. טפו טפו טפו 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? נסחפת במיץ תפוזים.. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? קולנוע, באולינג.. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: איזה קו? 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? ועוד איך!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאאאאני../images/Emo9.gif

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא
השם משפחה כן
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? מהמאחורה של הפה בצד ימין. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? אולי
4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? זרש
5. פעם רצת 1000 מטר? כן, בכמה וכמה תחרויות ריצה. 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? שלשום 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 5 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בגבעתיים, איפה שכרגע. או בת"א. 10. מהו הסרט האחרון שראית? "ימים של אהבה", באוטובוס חזור מהטיול השנתי. בלעכס
ראיתי מצגות פאוור פוינט יותר טובות מהסרט הזה
11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? אע. ככה ככה. 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יומיים בערך
13. מה המצב? שרוף. 14. באיזה שמפו אתה חופף? לאדעת. משהו נגד קשרים. 15. נכון שהפורום שולט? כן
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? מעולם
17. בשר- בעד או נגד? נגד. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? איכ. לא
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? בליל הסדר. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 60 אגורות. 21. שיר ערש אהוב? "שיר לשירה" 22. סוג כלב אהוב? גולדן רטריוור:] 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? מעולם לא. 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין. מאיה. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? כן
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? איכ. לא. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לפני כמה שנים. לא. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? לא מנוגן. 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? כנפיים, שלשום. 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא
31. מתי דיממת לאחרונה? אתמול. בטיול.. שריטות וכדומה
32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? לא זוכרת
33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 102 ש"ח [מעבודה, לא ביומולדת או משו] 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? פרצו לי שלשום הבייתה
35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון?
36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: no, I don't cry on the outside anymore. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הייתי עונה אם הייתי מבינה את השאלה. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? בולמיות סובלות?
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא
40 מקום מגורים: גבעתיים:] 41. גיל בספרות רומיות: הלוואי והייתי יודעת לכתובו. 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? 15-17.12.05 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 33. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 260. 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? היה צפוי. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) לא שתיתי מעולם
47. מהו המאפה האהוב עליך? עוגיות חמאה. 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? לא
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא לי. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? כן
52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? מנהיגה. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ריקוד, שהייה בסטודיו
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כח. 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? כן

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif"לישון בלי חלוםםםםםםםםם"

1. האם שמך מתחיל באות א'?
2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? השיניים אחוריות. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? עברית בבקשה, ואז נדבר. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? אין לי מושג. 5. פעם רצת 1000 מטר?
, עם הפסקה באמצע
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?
7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? שנים טובות... 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 4 בבוקר. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בישראל
10. מהו הסרט האחרון שראית? אין לי מושג איך קוראים לו, אבל הוא על נשים שגרו ביפן בתקופת במלחמת העולם השנייה ורוכזו במחנה ריכוז לנשים זרות ביפן. סרט קשה, קשה שלא לבכות בו. 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים?
מזה? 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? כל יום בערך..
13. מה המצב? חרא של צב. 14. באיזה שמפו אתה חופף? כיף
15. נכון שהפורום שולט?
16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? בחיים לא. זה עובד? 17. בשר- בעד או נגד? נגד, כי זה לא טעים. בעד, כי זה בריא. 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף?
כןןןןן
19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? ןואוואואואאואוא 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 200 ראל. 21. שיר ערש אהוב:? "נומי נומי ילדתי" ? 22. סוג כלב אהוב:? אין. 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה?
24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אני רוצה שהוא יהיה מור והראשון יהיה מיקה. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?
26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? מזה כל הדברים האלה?!?! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא שותה חלב. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? גלגלצ [אביתר בנאי
] 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? המ... וואלה, לא זוכרת. 30. האם פעם שיחקת פיפא?
31. מתי דיממת לאחרונה? ברגעים אלו. מחזור זונה. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? היוםםםםםם
שיעמום שליטה. 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? בעבודה, 0. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אני זונה מקצועית. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? ברגעים אלו. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "אל תפחד מהפחד" 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לא. 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס?
39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?
40 מקום מגורים: ברזיללללללללללל 41. גיל בספרות רומיות: וואלה, אין לי מושג. המ.. רגע, לחשובלחשוב... חמש זה V ו10 זה X.. אז XV? 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? בגיל שלוש
43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? אם הייתי יודעת ת'ספרות תעודת זהות שלי זה היה עזור. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? אין לי כוח למת'! 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא?
46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!)בירה
47. מהו המאפה האהוב עליך? המ.. עוגה? 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?
49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? רק לפעמים. 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. לא בא לי. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא. 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? תפוז בתקופה שלי, בעיקר מנהיג. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? לישון
54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: - 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לאאא..

אני.. (עושה הפסקה מהחרישה להסטוריה)

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? אמצע למעלה 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? חס וחלילה.. 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? ממ... 5. פעם רצת 1000 מטר? לא נראה לי 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? מה זה חמת חלילים? (לא..) 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לבד? ממש מזמןןן.. 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 2 בלילה נראה לי.. 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? טוב לי כאן.. 10. מהו הסרט האחרון שראית? הדייט שלי לחתונה 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? לא זוכרת 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? די הרבה נראה לי. 13. מה המצב? אחלה 14. באיזה שמפו אתה חופף? פינוק 15. נכון שהפורום שולט? בהחלט 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? אף פעם.. 17. בשר- בעד או נגד? בעדדדדדדדדד!!! 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? למה לא? 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אין לי שמץ. 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 10 שקל, ש8 אני צריכה להחזיר למישהי. 21. שיר ערש אהוב:? חחח לא יודעת. 22. סוג כלב אהוב? מממ... 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? אוגוסט 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? יש.. 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? לא. 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? לא מזיז לי במיוחד. 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? לא בכיתי זה בטוח, אולי בפעם האחרונה שאכלתי קורנפלקס.. 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? הרשימת השמעה סגורה 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? דווקא?! אני מתה לבשר כבר כמה שעות.. בערב אני אוכל =] 30. האם פעם שיחקת פיפא? לא 31. מתי דיממת לאחרונה? ממ.. אתמול.. נחתכתי קצת. 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? ואוווו.... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? הרווחתי? לא יודעת.. 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? ממ.. אני רוקדת. 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? מזמן.. 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: בעיה קצת.. 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? לעשות מה? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא ממש 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: רחובות 41. גיל בספרות רומיות: לא יודעת 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? דצמבר 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 25. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא?223 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? צ'סקא היו טובים. 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) - לא שתיתי. 47. מהו המאפה האהוב עליך? שאלה מעניינת 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? הם חמודים! 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. אוקי 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? - לא, הלכתי לישון אצל אחותי..חח 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? לא זה ולא זה. 53. מהו הבילוי המועדף עליך? לישון, להיות עם חברים. 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית:7? 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? לא.. אני מאלה שכל הזמן בודקים לבד. וחזרה להסטוריה =] בלאט.

וואוו...

1. האם שמך מתחיל באות א'? לא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים? העליונות הקדמיות 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש? כן 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? המנה??? 5. פעם רצת 1000 מטר? חחחחחחח רק אני... בטח..... (בקיצור- לא) 6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים? לא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ? לפני שעתיים 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה? 6 9. היכן תרצה לגור כשתגדל? בתל אביב 10. מהו הסרט האחרון שראית? אין כמו בבית 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? מאודדד 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים? תדירות? זה אף פעם לא קרה 13. מה המצב? מה קורה??? 14. באיזה שמפו אתה חופף? פנטן פרו וי 15. נכון שהפורום שולט? בארוררררררררררררררררררר 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? בחיים לא עשיתי זאת 17. בשר- בעד או נגד? נטרלית 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? חחחח יכול להיות.. 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? אמממ.. אולי שנה שעברה 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? 30 אגורות... בדיוק 21. שיר ערש אהוב:? שיר לשירה 22. סוג כלב אהוב:? רועה גרמני 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? בחופש הגדול האחרון- עם הלהקה 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין ... אבל ציפרוט זה שם אמצעי מגניב 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120? ממש לא 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? את מייי?!?!?!?!??!?! 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? חחח כן... זה קרה לפני כמה חודשים... זה היה קטע מצחיק כזה אז מרוב צחוק בכיתי... 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך? הרמקולים שלי לא עובדים 29. איזה בשר אכלת לאחרונה? עוף 30. האם פעם שיחקת פיפא? כן 31. מתי דיממת לאחרונה? היום 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? אווו וווההה.... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת? 75 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? אין לי..:( 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? שנה שעברה 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: בוב הבנאי, נצליח לתקן??? 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? הא?? 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? לא 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין? לא 40 מקום מגורים: הלו הלו???? 41. גיל בספרות רומיות: 14 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? ביום כיפור האחרון 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל? 3 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? 6 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כן 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) תירוש 47. מהו המאפה האהוב עליך? בורקס 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך? חחחחח לא 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? ממש לא 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? המון 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? מנהיגה 53. מהו הבילוי המועדף עליך? ריקוד 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: אין לי כוח 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור? חחחחח לא

סתיף

New member
סוףסוף שאלווווןןן ארוך..חיחיחי

1. האם שמך מתחיל באות א'?לא ולא 2. מאיזה חלק בפה אתה מתחיל את מלאכת צחצוח השיניים?מממ מהקדימה.. 3. האם אתה חושב ששושן פורים הינו קונספירציה בכדי להעניק לתלמידים עוד יום חופש?חחחח כןןן שיהיו עווד כאללהההה 4. מהו שם של אישתו של המן הרשע יימח שמו? פחחחחח לא יודעעעת 5. פעם רצת 1000 מטר?כן..לצערי גם 1500
6. האם תרצה לדעת לנגן על חמת חלילים?פחחח לא ולא ולא ולא 7. מתי לאחרונה מילאת תשחץ?מממ לפני חודש בעיירך...במטוס... 8. מהי השעה הכי מוקדמת שקמת בה?ממממ 5 וחצי.... 9. היכן תרצה לגור כשתגדל?ניו יורק!!! ניו יורק!!! הבית האמיתי שלי... 10. מהו הסרט האחרון שראית?המסור...סרט מדהיייייייייייים 11. האם אתה אוהב ויטמינצ'יק ענבים? חיחי עליתם עליי... 12. באיזו תדירות אתה מהרהר עם עצמך על החיים?ממ בערך בכל הזדמנות שיש לי להיות לבד עם הפיצול שלי...
חיחיחי סתאאם 13. מה המצב? בקאנטים... 14. באיזה שמפו אתה חופף? האד אנד שולדרסססס 15. נכון שהפורום שולט? !! פורום מחול=שליטה.. 16. מתי לאחרונה שפכת תה מכוס לכוס כדי שיתקרר? וואייי לפני אולי 8 שנים 17. בשר- בעד או נגד? בעדדדד ברווור... 18. האם תדרוך על נמלה בשביל הכיף? לא...אני אעקוב אחריה... 19. מתי ביקרת לאחרונה בפתח תקווה? לפני חצי שנה אולי... 20. כמה כסף יש בארנקך ברגע זה ממש? שני שקלים וכמה אגורות... 21. שיר ערש אהוב:? מממ אחד השירים שאמא שרה... 22. סוג כלב אהוב:? לברדורררררררררררררררררררר 23. מתי ביקרת בח"ול פעם אחרונה? לפני חודשששששששששש 24. מהו שמך האמצעי? אם אין, איזה שם אמצעי תרצה? אין לי שם אמצעייי...אבל נראה לי שהייתי רוצה שם כזה פלצני...כמו... לואיז... 25. אם תחבר את הגיל של אביך עם הגיל של סבתך מצד אימך, תקבל יותר מ-120?ממממ לאא...כמעט כמעט כמעט 26. האם אתה אוהב את פלאטו שרון? חה חה חה חה לא כל כך...מסמפטת + 27. מתי לאחרונה נשפך לך החלב, והאם בכית על זה? האמת שלא... 28. איזה שיר מנוגן כרגע במחשב שלך?The Propaganda של Limp Bizkit 29. איזה בשר אכלת לאחרונה?כנף!!... 30. האם פעם שיחקת פיפא? מה יענו הכדורגל?!.. כן.. 31. מתי דיממת לאחרונה? לפני שבועע או פחות... 32. מתי שיחקת עץ או פלי לאחרונה? חיחיחי אף פעם לא שיחקתי... 33. מהו סכום הכסף הגדול ביותר שהרווחת?1280 שקל אחרי שבועיים של קריעת תחתתתתת 34. ספר לנו משהו על עצמך שיגרום לנו לפעור את פינו? לא ידעתי שאפשר לרשום Cos EMEC במחשבון... 35. מתי גילית לראשונה שאפשר לכתוב "Cos EMEC" במחשבון? לא גיליתי...אבל גיליתי שאפשר לכתוב את השם שלייייי כיין כייןןן 36. כתוב שורה מהשיר האהוב עליך: "כולם, עכשיו לשים את יד ימין על הפנים להסתכל עמוק האושר הוא בפנים לא להחזיק חזק קרוב אל החזה אתה חייב קצת לשחרר את הדבר שאתה הכי רוצה" -לא יכולתי לרשום רק שורה...רציתי את כל השיר אבל הסתפקתי בפזמון... 37. האם אתה חושב שעל מדינת ישראל לספח את הישוב לטרון לתחומה? מה שלא הורג אותך רק מחשל אותך...אז יאללללה 38. האם אתה יודע מהם ראשי התיבות בלמ"ס? מממממ לא.. 39. האם התנשקת אי-פעם עם אדם מאותו המין?בכוונה?! לא...בלי כוונה?! גם לא... 40 מקום מגורים:ראשוווווווווווווןןןןןן לציוןןןןןןןןןןןן 41. גיל בספרות רומיות: אנערף... 42. מתי ביקרת לאחרונה באילת? שנייייייייים שנייייייים שלא הייתי.... 43. אם תחבר את ספרות תעודת הזהות שלך, איזה מספר תקבל?37.. 44. הפוך את שמך למספר בגימטריה, חלק ב-2 , כמה יצא? יאלללללללללללללללללללללללללללללללה כאילו יש לי כוחחח 45. התבאסת מההפסד הכואב של מכבי מול צ'סקא? כןןן יאווו אכלנו אותה... 46. מהו המשקה האלכוהולי האחרון ששתית ?(לא כולל יין של קידוש!) מממ וודקה...אבל לא טהור...עם רדבול... 47. מהו המאפה האהוב עליך? קוראסאווןן 48. האם דובי קואלה נחשבים כמושכים בעיניך?פיכסה לא... 49. האם אתה מנשק את המזוזה כשאתה יוצא/נכנס מהבית? פעם..פעם הייתי מנשקת...עכשיו רק לפעמים... 50. הוסף תמונה שלך אם בא לך. אין לי כוחה...דמיינו אותי.. 51. האם קרה לך שחזרת הביתה מאוחר, ראית ג'וק בחדר שלך, אז סגרת את הדלת והלכת לישון בסלון? לא אבל קרה לי שבחושך בא לי זבוב ולא מצאתי אותו כי לסלק אותו אז הלכתי לישון אצל אחותי...בחיים לא בסלון שם יש הכי הרבה חרבג'וקים... 52. האם אתה מחשיב את עצמך כמנהיג או נסחף בזרם? גם וגם...תלוי מה בא לי... 53. מהו הבילוי המועדף עליך? מסיבה מפוצצת באיזה מועדון פצצתי... 54. קח סרגל ומדוד את הקו העליון שבכף-ידך הימנית: בשביל?! 55. האם אתה מאלה ששואלים אותם מתי נגמר השיעור?אני מאלה ששואלים אנשים אחרים... מה?!?! אין לי כוח לקנות שעון...או להסתכל בפלאפון... *תם ונשלם הטקס...וואיי שעה לקח ליייייי... :) -סתיו-

למעלה