../images/Emo9.gifהי אסינקה- הפרשנות שלי
שהמלצת- 1 10 מטבעות 2 3 מטבעות 3 4 חרבות 4 8 מטות 5 10 גביעים 6 8 גביעים 7 הכוהנת הגדולה 8 אביר החרבות 9 מלכת המטבעות 10 אביר הגביעים הפריסה כללה קלפים רבים מקבוצת המזלות המשתנים (דגים, קשת, בתולה) מה שמעיד על עצבנות וחוסר יציבות בקשר המדובר. אין כל ספק כי הקרבה הרגשית משחקת פה תפקיד חזק. יש לכם הרבה עונג להיות יחדיו (כשזה כבר קורה). אתם מבלים זמן רב בענין ובבילויים משותפים כך שמבחינה זו התקשורת נפלאה. (10 מטבעות) לצערי, הזמן הנוכחי מקשה על עליית רף נוכח הקושי לתת. (3 מטבעות) גם 10 מטבעות וגם 3 מטבעות מציגים זוגיות, אמנם מעט שונה- האחת ראוותנית ומעוררת והאחרת "בנאלית" ושגרתית- הקונטרסט הזה גורם לי לחוש שבמהלך המפגשים בינכם את חשה בתוך חלום מתוק ומסעיר ובהתרסקות "של יום האחרי" (כשהוא עוזב לאחר תקופה קצרה של "ביחד") את מרגישה כי הוא לא באמת איתך. במסגרת השגרה, את לא יכולה ממש לומר שיש לך חבר. את רוצה את הכל בזוגיות, את החלום ואת הקביעות והשגרה, על כל המשתמע מכך. את החלקים האחרונים את לא מקבלת וזה חורה לך וחסר. אני מאד מקווה שתפסת את הראש שלי. את מצויה במצב בו אינך יוזמת דבר (4 חרבות) וזאת מתוך החלטה שקולה. למרות הכל את מרגישה כי הקשר מתקדם ,הוא בתנועה וזאת למרות ההיעלמויות של הבחור (8 מטות) . את חשה כי רב הנסתר על הגלוי (הכוהנת הגדולה). אינך מסוגלת לרדת לעומק הענין ואני מציעה גם להימנע. יש פעמים בהם היחיד צריך לעשות את מסעו בעצמו. תגובותיך מעידות על כך שהחלטת להימנע מפעולה בעניינו וזאת בניגוד לאביר החרבות שהעיד על דינמיות יתר. אדבר על קלף זה באופן בו הסביבה רואה אותך. מדובר על שינוי של 180 מעלות והוא לטעמי הדבר הנכון עבורך. העתיד הצפוי לך מראה כי הקשר יתחדש אך שוב יתנתק אולי הפעם מצידך מה שבהחלט יכול להקל עליך במידת מה. אני רואה את זה כהמשך ישיר לגישתך היום כאומרת "כשתהיה מוכן - אני אהיה כאן." סביבתך, המכירה את הסיפור, מניחה כי את נוטה, או נטית לפחות, לרדוף אחר הבחור יתר על המידה. עשית מאמצים עילאיים על מנת לגרום לו להישאר. את חשה כי את תקועה, מתקשה לשבור את המסגרת הכובלת ולהשתחרר ממנה וזאת למרות אהבתך הגדולה אליו. (אביר החרבות) אביר הגביעים מעיד בסיכום על פוטנציאל רגשי שכדאי לממשו ואני גם סבורה כי הוא בעל פוטנציאל רק אני לא בטוחה שזה יקרה בשלושת החודשים הקרובים. בפריסה הופיעו שתי שמיניות ושתי עשיריות שמעידים על שינוי וגם על ידע חדש. אלו עתידים להתרחש בשלושת החודשים הקרובים. לטעמי יש דווקא מקום לאופטימיות רק צריך סבלנות. בהצלחה. נ.ב- מבקשת להבהיר כי אני באופן אישי לא מתה על הפריסה הקלטית לזוגיות או לכל שאלה העוסקת בשואל ובבן אדם נוסף. לטעמי הקלטית יכולה להתייחס לשואל בלבד והיא לא ממש נותנת מידע על מה שקורה בלב ובראש של האדם שהשאלה מתעסקת בו. זו דעתי.