קשר

אסינקה 1

New member
../images/Emo142.gifקשר

בוקר טוב, נפגשתי לפני יומיים עם בחור שיש לי עמו קשר לא יציב שנה וחצי. הייתה ביננו הפסקה כ 3 חודשים, החלטתי לנתק את הקשר לאור אי היציבות ואולי אי אלו שקרים מצד הבחור. נתתי את כל כולי לקשר, אני פשוט מאוהבת בבחור. הפגישה האחרונה, שהייתה ביוזמתו, הייתה קסומה ומקסימה שוחחנו שיחות עמוקות מאד והתייעצתי עם הקלפים בשל חששותי מאי אמינותו לאור העבר- האם איקס היה כנה אתי בפגישה? אס המטות, התלוי, אס הגביעים, מלך החרבות, 10 גביעים וסיכום 5 מטבעות. אשמח לפרוש ולהמלצה לפריסה יותר ספציפית לגבי הקשר וסיכוייו בעתיד הקרוב. תודה רבה

צ ל י ל 8

New member
היי אסינקה ../images/Emo140.gif

שאלתך אינה נכונה ולא נין לענות עליה. אם את מעוניינת לדעת מה הפוטנציאל בינכם, אנא עשי פריסה קלטית ושאלי: מה פוטנציאל היחסים ביני ובין X ב-3 החודשים הקרובים?

אסינקה 1

New member
תודה ../images/Emo41.gif

הי, תודה!! חשבתי שלא תוכלי לענות עד הערב אז פניתי לטורנדו כי שמתי לב שהיא באונליין. אכן פרסתי קלטית כפי שהמלצת- 1 10 מטבעות 2 3 מטבעות 3 4 חרבות 4 8 מטות 5 10 גביעים 6 8 גביעים 7 הכוהנת הגדולה 8 אביר החרבות 9 מלכת המטבעות 10 אביר הגביעים הבחור גרוש עם ילדים, הקשר עם אשתו טוב אך אינו רגשי. הוא מאד מוחצן אך בתוכו זאב בודד. הוא מאד קשור אלי, אוהב אותי, אך מתחפר ונעלם. אני מאד מקבלת אותו איך שהוא, אבל נאכלת מבפנים. קצת רקע... תודה

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifהי אסינקה- הפרשנות שלי

שהמלצת- 1 10 מטבעות 2 3 מטבעות 3 4 חרבות 4 8 מטות 5 10 גביעים 6 8 גביעים 7 הכוהנת הגדולה 8 אביר החרבות 9 מלכת המטבעות 10 אביר הגביעים הפריסה כללה קלפים רבים מקבוצת המזלות המשתנים (דגים, קשת, בתולה) מה שמעיד על עצבנות וחוסר יציבות בקשר המדובר. אין כל ספק כי הקרבה הרגשית משחקת פה תפקיד חזק. יש לכם הרבה עונג להיות יחדיו (כשזה כבר קורה). אתם מבלים זמן רב בענין ובבילויים משותפים כך שמבחינה זו התקשורת נפלאה. (10 מטבעות) לצערי, הזמן הנוכחי מקשה על עליית רף נוכח הקושי לתת. (3 מטבעות) גם 10 מטבעות וגם 3 מטבעות מציגים זוגיות, אמנם מעט שונה- האחת ראוותנית ומעוררת והאחרת "בנאלית" ושגרתית- הקונטרסט הזה גורם לי לחוש שבמהלך המפגשים בינכם את חשה בתוך חלום מתוק ומסעיר ובהתרסקות "של יום האחרי" (כשהוא עוזב לאחר תקופה קצרה של "ביחד") את מרגישה כי הוא לא באמת איתך. במסגרת השגרה, את לא יכולה ממש לומר שיש לך חבר. את רוצה את הכל בזוגיות, את החלום ואת הקביעות והשגרה, על כל המשתמע מכך. את החלקים האחרונים את לא מקבלת וזה חורה לך וחסר. אני מאד מקווה שתפסת את הראש שלי. את מצויה במצב בו אינך יוזמת דבר (4 חרבות) וזאת מתוך החלטה שקולה. למרות הכל את מרגישה כי הקשר מתקדם ,הוא בתנועה וזאת למרות ההיעלמויות של הבחור (8 מטות) . את חשה כי רב הנסתר על הגלוי (הכוהנת הגדולה). אינך מסוגלת לרדת לעומק הענין ואני מציעה גם להימנע. יש פעמים בהם היחיד צריך לעשות את מסעו בעצמו. תגובותיך מעידות על כך שהחלטת להימנע מפעולה בעניינו וזאת בניגוד לאביר החרבות שהעיד על דינמיות יתר. אדבר על קלף זה באופן בו הסביבה רואה אותך. מדובר על שינוי של 180 מעלות והוא לטעמי הדבר הנכון עבורך. העתיד הצפוי לך מראה כי הקשר יתחדש אך שוב יתנתק אולי הפעם מצידך מה שבהחלט יכול להקל עליך במידת מה. אני רואה את זה כהמשך ישיר לגישתך היום כאומרת "כשתהיה מוכן - אני אהיה כאן." סביבתך, המכירה את הסיפור, מניחה כי את נוטה, או נטית לפחות, לרדוף אחר הבחור יתר על המידה. עשית מאמצים עילאיים על מנת לגרום לו להישאר. את חשה כי את תקועה, מתקשה לשבור את המסגרת הכובלת ולהשתחרר ממנה וזאת למרות אהבתך הגדולה אליו. (אביר החרבות) אביר הגביעים מעיד בסיכום על פוטנציאל רגשי שכדאי לממשו ואני גם סבורה כי הוא בעל פוטנציאל רק אני לא בטוחה שזה יקרה בשלושת החודשים הקרובים. בפריסה הופיעו שתי שמיניות ושתי עשיריות שמעידים על שינוי וגם על ידע חדש. אלו עתידים להתרחש בשלושת החודשים הקרובים. לטעמי יש דווקא מקום לאופטימיות רק צריך סבלנות. בהצלחה. נ.ב- מבקשת להבהיר כי אני באופן אישי לא מתה על הפריסה הקלטית לזוגיות או לכל שאלה העוסקת בשואל ובבן אדם נוסף. לטעמי הקלטית יכולה להתייחס לשואל בלבד והיא לא ממש נותנת מידע על מה שקורה בלב ובראש של האדם שהשאלה מתעסקת בו. זו דעתי.

אסינקה 1

New member
הודעה לטורנדו 1

הי, ראיתי שאת אונליין אז אם את פנויה אשמח מאד לשמוע דעתך, אהבתי את הפרשנויות שלך, אני יודעת שזו פריסת כן-לא אבל מקווה שניתן לתת כיוון. עשיתי בינתיים קלטית אבל אשמור אותה כשיהיה לכן זמן. תודה

צ ל י ל 8

New member
הפרוש שלי ../images/Emo26.gif

1. 10 מטבעות 2. 3 מטבעות 3. 4 חרבות 4. 8 מטות 5. 10 גביעים 6. 8 גביעים 7. הכוהנת הגדולה 8. אביר החרבות 9. מלכת המטבעות 10. אביר הגביעים קודם כל, אני לא רואה כ"כ אופטימיות ביחסים ביכם. נראה כי הקשר בינכם מבוסס בעיקרו על יחסים חומריים, ונראה כי חסר בינכם אמון והערכה (ואהבה). הקשר שלכם היה תקוע תקופה מסויימת, והיום הוא רק מהר מדיי. ייתכן שבזמן הקרוב משהו ישתנה ואת תרגישי אושר עילאי, אבל זה ישתנה במהרה ונראה כי הקשר בינכם ימוצה ותיאלצו לעזוב אחד את השני. אני חושבת שיש דברים אצלך שאת עדיין לא מספרת (ויש לי שאלה שאשאל בסוף הפרשנות). הבחור נראה כאחד שרותה לנוע קדימה מהר, פעלתן ולא מתחשב. את רוצה מיסוד של קשר, אבל זה לא הולך. הפוטנציאל בינכם הוא חיבה רבה, אבל לא יותר. ויש לי שאלה קצת אישית מהקלפים שאני רואה: בעצם אני אשלח לך במסר.

צ ל י ל 8

New member
היי שוב

אני לא רואה כ"כ פטנציאל טוב בקשר, אבל אם זה חשוב לך, את יכולה לעשות פריסת שאלה: מה עלי לעשות בכדי לקדם את הקשר הרונמטי עם X בחודשיים הבאים? 7 קלפים+קלף סיכום

אסינקה 1

New member
מכתב ../images/Emo85.gif

הי, ביומיים האחרונים אני מחזיקה אתי מכתב לא ארוך שכתבתי, אבל מאד ענייני ומציאותי שאני מעוניינת לתת לאיקס. מבחינתי זו הזדמנות לאמר לו כמה דברים שלא יכולתי עד היום משום שבפגישותינו הוא מאד תלוש והזוי. המכתב לדעתי יפה, רגיש אך ללא תובענות, עודף רגשנות ורוע. פשוט אמיתי מהלב. אני חשה שבאמצעותו אוכל לעשות "סגירה" ולגביו - או סגירה או שינוי 180 מעלות - ובעתיד הקרוב. אני מתכוונת להעביר לו אותו היום. קצת רועדות לי הידיים והייתי רוצה להתייעץ לגבי השפעת המסר במכתב עליו למרות שאתן לו אותו בכל מקרה... שאלתי- כיצד ישפיע מכתבי על איקס בימים הקרובים? כיצד (8 גביעים) ישפיע (10 מטבעות) מכתבי (3 מטות) על איס (אס המטות) בימים הקרובים (9 חרבות), סיכום - 10 גביעים. תודה ויום נפלא.

צ ל י ל 8

New member
ערב טובאסינקה ../images/Emo108.gif

כיצד (8 גביעים) ישפיע (10 מטבעות) מכתבי (3 מטות) על איס (אס המטות) בימים הקרובים (9 חרבות), סיכום - 10 גביעים. אני חושבת שמאוד כדאי לך לתת לו את המכתב המדובר, אם כי אולי לא בימים הקרובים. המכתב נותן פתח לעתיד ואני חושבת שבכל זאת יש בו כמה רמיזות מסויימות. אני חושבת שהמכתב ישפיע עליו רק לטובה, אפילו יעשה אותו מאושר, רק חכי עם זה עוד קצת, כנראה שהוא עדיין לא מוכן לקבל את זה עכשיו. תנסי לשאול שוב בעוד שבוע

blackcat2

New member
../images/Emo66.gifהי אסינקה

שתי העשיריות מעידות על שינוי. אני חושבת שבמכתבך את מבהירה לבחור כי את ממשיכה בדרכך לעת עתה. אינך באה עימו בדין וחשבון אלא מבהירה לו כי יש לך ענין בו ואת מקווה שהוא יצטרף אליך , למקום בו הפסקתם לכשיתעשת. יש סיכוי שהמכתב יעורר בו חרדה גדולה אולם תחושתי היא כי מדובר בהמשך ישיר לחרדה שממילא מעיקה עליו. אם הוא היה משתף את הסביבה במה שעובר עליו ניתן היה להניח כי הוא היה משכיל לראות את הדברים באופן פרופורציונאלי ועל כן באופן נינוח. דווקא מבור הביבים בו הוא מצוי אני רואה צמיחה בדמות אס המטות המעיד על התפתחות של יוזמה ונכונות שתתחיל מן התחתית. התאזרי בסבלנות. אני מאד בעד המכתב ואני , באופן אישי, לא הייתי ממתינה למועד אחר. בהצלחה.

למעלה