סקר קטן

miss bobby

New member
אממ..

את השישי והרביעי. אני קוראת גם וגם. בגלל זה פעם הייתי בטלויזיה בגלל זה

הסדר:

(אני קורא בעברית) מהטוב ביותר לטובים פחות: 1) החמישי (כי הוא הכי ארוך; וגם יש בו הכי הרבה אקשן לדעתי.) 2) השישי 3) הרביעי 4) השלישי 5) הראשון 6) השני

החמישי.../images/Emo54.gif

אבל גם את השלישי אהבתי מאוד. את כל הספרים קראתי בעבריץ, ואת השישי קראתי באנגלית.

לפי הסדר:

שישי (כי הוא פשוט...הכי טוב.) חמישי רביעי שלישי ראשון שני. ואני קוראת בעברית, כי אני והאנגלית של הספםרים לא מסתדרים משו. אבל את השביעי אני מתכננת לקרוא באנגלית. אולי.

harar8

New member
השישי

כי הוא היה ממש מעניין ומותח. קראתי את הספרים בעברית

N o A 1 1

New member
../images/Emo13.gif

את השלישי והשישי את כולם בברית אבל גם חלקם באנגלית

את כולם בעברית, את השישי באנגלית

אבל קראתי אותו גם בעברית
ולשם שינוי, אין לי ספר אהוב כרגע
[זה משתנה עם הזמן
]

power 0f 3

New member
אין ספק בכלל...../images/Emo66.gif

הספר השלישי היה לדעתי פשוט חבל"ז, (כל הקוודיץ', סיריוס, וכ"ו) אבל חבר שלי פה משגע לי ת'שכל לכתתוב שלדעתו השני היה הרבה יות טוב כי הוא היה פשוט ספר אפל, ומותח... אחרי השני לדעתי הספר החמישי היה מצחיק בטרוף, אבל מצד שני הוא גם היה מעצבן, למה? אז במילה אחת אמבריג' היא פשוט עיצבנה אותי בטרוף והקש ששבר את גב הגמל היה מתי שהיא אמרה לו שאסור לו לשחק קוודיץ', כמעט זרקתי את הספר על הקיר.... ואז נזכרתי שזה "הארי פוטר" אבל כל הפשלות שיש להם בבחינות, רון בגילוי עתידות שאמר שהוא רואה אדם מכוער וזקן עם יבלת על האף עד שהרים את הראש וראה שהוא מתאר את הבוחן, זה היה קטע חזק...
והספר השישי מעולה... כנ"ל לרביעי ואחריהם-השני
ואז - הראשון
.....

3SEP

New member
דעתי

הספר הרביעי עד עכשיו היה הכי מותח אבל הפרקים האהובים עליי היו הראשון באבן החכמים והראשון בגביע האש

Remedes

New member
תשובתי.. זהירות מכיל ../images/Emo58.gif

למרות שאני דובר אנגלית ברמת שפת אם (8 שנים גרתי באוסטרליה) התחלתי לקרוא את הספר הראשון בעברית מהסיבה הפשוטה שחבר שלי השאיל לי לקרוא אותו (" ספר על ילד שהוא קוסם?!? מה כבר יכול להיות כזה מיוחד בזה- בטח עוד איזה ספר לילדים קטנים לפני השינה.." ומה אני אגיד לכם מזל שבכל זאת קראתי את הספר!! ) ואחרי שסיימתי פשוט אמרתי לעצמי שאם כבר התחלתי את הסדרה בעברית - אני אמשיך אותה בעברית. אבל אחרי שייצא השביעי ואחרי שאני אסיים אותו - אני מתכוון לקנות את כל הסדרה באריזה מהודרת באנגלית ולקרוא הכל שוב מההתחלה.. ספר הכי אהוב?!- אני חושב שכל ספר אהוב עליי מסיבות ספציפיות שקשורות לספר.. : הראשון - אין מה להגיד שם הכרנו לראשונה את העולם המופלא שייצרה רולניג והחברות הנפלאה בין הארי-רון-והרמיוני והיריבות הנצחית בין דראקו להארי התחילה- הספר הזה זה נוסטלגיה ושמור לו פינה חמה בליבי. השני- ממש רחמתי על כך שגולם התרחקו מהארי ברגע שגילו שהוא לחששן. השלישי- קודם כל כי התוודענו שם לסיריוס- אדם שהארי רואה בו תקווה חדשה למשפחה. דבר שני העלילה- כל העניין עם מולל הזמן.. אני פשוט נדהמתי לגלות מחדש עד כמה מוכשרת רולניג. ותהיתי כמו רון איך הרמיוני מסוגלת להתמודד עם כל כך הרבה שעורים בבת אחת?! ואז לגלות שהיא והארי חוזרים אחורה בזמן וגורמים בעצמם לדברים לקרות כמו הארי שמזמן פטרונוס. הרביעי- טורניר גביע האש שגרם לנו להחשף לעובדה שיש בתי ספר אחרים לקוסמות והטורניר עצמו היה ממש מרתק- והפרקים האחרונים שבו וולדמורט באמת חזר- ממש הצטמררתי החמישי- ללא ספק הספר הכי מצחיק בסדרה. מבחינת פרד וגורג ואני חושב שזה מה שאיזן את הספר על כל פרטיו המעצבנים- משרד הקוסמות נגד הארי פוטר, אמברידג' ששוללת מהארי פוטר את משחק הקווידיץ וחורטת לו על היד " אני לא אשקר" או משהו בסגנון.. אבל כשקראתי על האגם שפרד וגורג יצרו באמצע האולם נקרעתי מצחוק! והשישי- אני חושב שהוא הספר הכי מרתק בסדרה וזה די ברור.. כולם כאן וגם בפורומים בחו"ל עסוקים בשתי השאלות בגדולות ביותר: האם דמבלדור מת? והאם סנייפ רשע או לא? - ללא ספק לא היה כזה דיבור על הספר אף פעם.. ופתאום כולם חוזרים לספרים קודמים בשביל למצוא הוכחות לתיאוריות שלהם על הספר הזה.. ללא ספק ספר מעולה שחושף אותנו על העבר של וודלמורט, על איך וולדמורט הצליח להשאר חי וגם כמו תמיד משארי אותנו בציפייה גדולה לקראת הספר הבא- מי זה לעזעזל ר.א.ב?!?

juggernaut

New member
אה

שאלה קשה החמישי היה אחלה אבל השישי גם היה נחמד ואת הכל קראתי קודם באנגלית ורק אז בעברית חוץ מהשישי שאותו קראתי רק בעברית...

3/1../images/Emo60.gif

מתלבטת
קראתי את כולם עד החמישי בעברית, ואת השישי באנגלית ועכשיו בעברית:)

Stinki Winki

New member
האסיר מאזקבאן../images/Emo99.gif

אין על סיריוס!
ואני קוראת בעברית, לוקח לי שנים באנגלית

FathomTR

New member
....

השישי,כי הוא יותר אפל,מתוחכם ,מותח, בוגר וכו' וכו' רק את החמישי והשני קראתי באנגלית,כל השאר בעברית :)

IWRIS

New member
לדעתי

1.השישי- כי יש הרבה מדבלדור ובכלל יש גילויים חשובים וכו' וסיום מזעזע (במובן הטוב) 2.החמישי-הוא בוגר יותר מקודמיו, יודעים יותר על סנייפ ימ"ש שהוא דמות מרתקת, והפרק "הזכרון הכי גרוע של סנייפ", צ"ד, בדיחות טובות 3.הרביעי-כל הרמזים האלה לאורך הספר והסיום הגאוני 4.שלישי-יודעים יותר על הקונדסאים, ויש את לופין. 5.שני-כל הקטע של טוהר הדם מרתק אותי. 6.ראשון-מה שמיוחד בו הוא ההיכרות עם עולם הקוסמים, שזה נחמד.

למעלה