סקר קטן

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifסקר קטן

איזה ספר מכל הסידרה אתם הכי אוהבים? ולמה? ובאיזו שפה קראתם\אתם קוראים את הספרים - באנגלית או בעברית?

Shiri from the block

Active member
אממ../images/Emo113.gif נראה לי שהשישי כי הוא מתוחכם כזה וגורר להרבה דיונים והשערות מעניינות, וגם שהספר עצמו היה מאוד יפה ומעניין, ואממ לא יודעת מה עוד../images/Emo3.gif ואני קוראת בעברית.

גביע האש...../images/Emo106.gif

הכי מותח,הרפתקי,מעניין,דמיוני ומגניב!! קראתי חצי באנגלית עד שתירגמו לעברית

דנקי

New member
אמממ....

אני חושבת שהשלישי.... אם לא היה את המוות של סדריק אז בהחלט הרביעי!! אז תסיקו את דעתי בעצמכם..... אני קוראת רק בעברית!!

השישי. ../images/Emo11.gif

עד החמישי קראתי בעברית, אבל את השישי באנגלית ולכן אני חושב שגם את השביעי אני אקנה ואקרא בעז"ה באנגלית..

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifשאלה?

לא היה לך קשה לקרוא את השישי באנגלית, או שדווקא הספרים הקודמים עזרו לך ברקע וכך הבנת את התוכן של הספר <השישי>? והממ מה היתה רמת ההבנה שלך כשקראת את השישי באנגלית, לעומת זאת כשקראת בעברית? וסליחה על ההצפה כן.

פשוט... ../images/Emo3.gif

עד הספר השישי קראתי בעברית, כי פשוט לא ידעתי על קיום הספר באנגלית .
אני לא צוחק.
פשוט לא ידעתי שיש גירסה אנגלי [אוי, עכשיו שאני חושב על זה, אני שם לב כמה הראש שלי היה טמון בחול.
] וזהו.
שמתי לב יותר לפרטים חשובים לאחר שקראתי ת'שישי בעברית, משום שזאת השפה זלי והיא יותר מובנת לי..

nateli92

New member
האמת היא...

שגם אני קראתי רק את השישי באנגלית וזה דווקא היה לי ממש מובן.. פחדתי שחלק מהשמות לא יסתדרו לי כי הם יהיו שונים (של לחשים וכאלה..) אבל זה הסתדר...

sky44

New member
השלישי

כי הוא הכי גאוני מכולם כולל גביע האש ומודי המזוייף. ואז הרביעי. שישי. חמישי. ראשון. שני. ואני מעדיפה תמיד לקרוא בעברית כי זאת שפת האם שלי (חח כמה כבר פילספתי לך על זה), והכי נוח לקרוא בה והכי קל לי להבין, אבל אין לי סבלנות לחכות אז אני קוראת באנגלית, והספרים באמת יותר טובים בשפת המקור. אז שווה לנסות.

פיבסי

New member
השלישי

את מתבלבלת... בספר השלישי הארי מגלה את סירוס.. בסםר הרביעי יש את גביע האש אני שלא כמוך הכי אוהבת את השלישי כי יש בו תקווה לסוף טוב... עשיתי פיק ממש נחמד שהארי מנצח את וולטי ואז הוא גר אם וולטי והצרות ממשיכות לרדוף אותו...

meital f

New member
טיפה קשה

אבל הכי אהבתי את הרביעי לא היה שם את הקוודיץ ובמקום זה היה את התחרות שזה היה ממש מעניין. והמוות של סדריק ואהבתי נורא את החמישי בעיקר את הסוף שהם נלחמו באוכלי מוות

המפ..

נכון לעכשיו האהובים זה החמישי-שישי-שלישי, אבל אולי עוד כמה חודשים ההתלהבות שלי מהשישי תרגע ואני אוהב אותו פחות. או יותר.
השלישי אני מאוד מאוד אוהבת כי.. סיריוס. וגם כי יש קצת הפסקה מכל הטום רידל פוכסה הזה. מצד שני החמישי הוא פשוט מדהים.. למרות שהוא מדכא שכולם בהכחשה שוולדי חזר, ושגם סיריוס שלי הלך לו
אבל כל הקטע של צ"ד - שהתלמידים פעילים, ואמברידג', וכל ההומור הזה <אפשר להציע לך לכסנית, דולורוס?> פשוט ספר קסום. מה גם שהוא הכי ארוך
אז כבר פלוס ענקי. והשישי.. הוא השישי. הוא חדש ורענן וחיכיתי לו הרבה, אז יש ממנו הרבה רוח גם בגלל זה. וגם כמובן בגלל העלילה.

מה יא

New member
שלישי ורביעי../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

ואולי גם את השישי, אני צריכה לקרוא אותו עוד פעם (בנתיים עוד לא קראתי פעם שניה).. עד אז הוא בנפרד מהשאר

מה יא

New member
הו ו..../images/Emo153.gif../images/Emo95.gif

עד עכשיו קראתי בעברית, אבל אני קוראת עכשיו את הספרים באנגלית (אני בשני ולא הולך לי
) כדי להיות מוכנה ופחות או יותר מסוגלת לקרוא את השביעי באנגלית.

../images/Emo41.gif

1-השלישי 2-החמישי 3-השישי 4-הרביעי 5-השני הראשון לא נכנס לאף מקום , כי קראתי אות בלי הרבה עניין , אחרי שראיתי את הסרט , אז אני חושב שהוא היה איפשהו באמצע , אבל בגלל שראיתי לפני ת'סרט אז זה היתה קריאה לא כזו מעמיקה... ורק בעיברית - לא יודע אנגלית טוב כל כך

למעלה