חזרתי

../images/Emo142.gifחזרתי

אומנם קצת
אבל בכל זאת כאן.... אז ככה הכל התחיל ביום שבת 21/10 שהייתי צריכה להתחיל לשתות את הסופודקס
הדבר הכי מזעזע ששתתי בחיי!!!!!!!!!!!!! לקח לי 6 שעות לסיים אותו( אני חושבת ששברתי שיא חדש
) אבל השילשולים היו דווקא בסדר( אולי בגלל שלקח לי 6 שעות ). ביום ראשון המתח כבר גבר גם עלי ועוד לא הייתי ראשונה
נכנסתי לחדר ניתוח רק ב 1100. שכבתי קשורה למיטה בחדר ניתוח עד בערך 1145 שסוריאנו נכנס בקשתי ממנו שימור עלי ונרדמתי
המנתחים סוריאנו ,גולדנברג,זולטי,גורביץ ואופיר עבדו עלי למעלה מ 4 שעות שיצאו ספרו שהניתוח היה ממש קשה , ממש שדה קרב שם בבטן פרט למוקדים ומעט הדבקיות בסרעפת ובכבד הם ניקו הכל . נפרדתי לשלום מציסט'ה בגודל 6 ס"מ בשחלה
חתיכה מהנרתיק
ושתי החצוצרות
חוץ מזה הכל חזר למקומו ועכשיו הכל אוירירי ומשוחרר שם אצלי בבטן
. אתמול ( יום רביעי ) חזרתי הביתה ואני לאט לאט מתאוששת , סה"כ לא נורא כל כך כמו שחששתי, אפלו לא השתמששתי במשככי כאבים עד כה . בכל אופן קפצתי להגיד תודה ענקית על כל היחס החם, הדאגה, התענינות, החזקת האצבעות והאהבה שכוכן מעריפות עלי
ותודה ענקית לליאת נשמתי
אין לי מה להגיד .. פשוט אוהבת אותך

מירבילו

New member
כמה טוב שבאת הביתה...../images/Emo79.gif

ברוך שובך הביתה, טוב לשמוע שאת מרגישה טוב ושהכל מאחורייך.... החלמה מהירה
ואני שמחה שהיית בידיים טובות של סוריאונו וגולדנברג.

ר ו מ י ה

New member
יפתי ../images/Emo24.gif

טוב לשמוע ממך
שמחה שזה היה פחות נורא ממה שחשבת
אני מקווה שמפנקים אותך היטב. מאחלת לך החלמה מהירה ונטולת כאבים. חיבוק מוחץ

shirzon

New member
../images/Emo13.gif איזה יופי לשמוע ממך

היי, מה שלומך? נראה כאילו עברת משהו מאוד מאוד דומה למה שאני עברתי- גם כמה מנתחים וגם 4 שעות ניתוח ( הציסטה שלי היתה 8 ס"מ)- וגם אני שוחררתי ביום רביעי- אנחנו צריכות לדבר יותר
איזה מדהימים הם שם, נכון? סוריאנו וכול הרופאים של המחלקה והאחיות מקסימות- כולם נותנים תחושה טובה ואיזה הקלה להיות אחרי- אין כמו ההקלה. אני הייתי אתמול בביקורת- כלומר שבוע וחצי אחרי- וסוריאנו אמר שאני מחלימה מאוד מהר- ונראה שגם אצלך זה ככה- גם אצלי לא היו כמעט בכלל כאבים שזה פשוט מדהים בהתייחס למה שעברנו לי היה קצת חום- אבל אני רגילה שמכול דבר אצלי יש חום בכול מקרה אני ממש שמחה לשמוע שאת אחרי החלמה מהירה ואל תשכחי להתפנק כמו שצריך

liatsw1

New member
ברוך רופא חולים

בס"ד שמחה לראות אותך שוב כאן איתנו. התעדכנו בטלפון... שולחת לך חיבוקים גדולים
אולי ננצל את החופש הארוך למפגש נוסף נשיקות

טשומפי

New member
רפואה שלמה

שימשיך חופשי ומשוחרר שם בפנים עם מינימום (ובלי זה בכלל יותר טוב) כאבים. שמחה לשמוע שהניתוח עבר בהצלחה ושהידיים המהימנות של מנתחי תה"ש הוכיחו את עצמן שוב. רפואה שלמה טשומפי.

שמחה לשמוע שאת אחרי../images/Emo24.gif

מאחלת לך שההחלמה תעבור לך בקלות ומהר
אכן נשמע ניתוח לא קל אבל הנה שרדת אותו ואת שוב איתנו כאן
שמחה שחזרת אוורירית ומשוחררת
סופ"ש נעים

galim29

New member
../images/Emo24.gif קודם כל לפני הכל

ברוכה השבה. הזכרת לי נשכחות (סוף יולי..).. אני הקאתי את הנשמה אחרי הסופדקס. צריך לשתות את זה מהול עם מיץ ואז זה פחות מחריד... שלא נצטרך לדעת שוב. עברנו ממש חווייה דומה. גם אצלי היה 4 שעות ניתוח (בלי ציסטות..) וביליתי עד יום רביעי בבית החולים... שמחה שאת אחרי ומרגישה בסדר. תשגיחי על עתמך ותנוחי ה מ ו ן!!!!! מגיע לך להתפנק קצת...

ששש30

New member
לדוב דוב

ברוך מרפא חולים. העיקר שאת אחרי זה. המון בריאות ורק טוב. מכל הלב...

דוב דוב יקרה ../images/Emo24.gif

שמחתי מאוד לשמוע שעבר יותר טוב משציפית. עקבתי לראות מה שלומך, אבל יוצא לי לכתוב רק עכשיו בגלל כאבים חזקים באגן בכל השבוע האחרון. מאחלת לך הרבה בריאות, רוגע ושתשיגי את מבוקשך בהקדם.

../images/Emo24.gif יופי לראות אותך איתנו שוב

שמחה לשמוע שהיה פחות נורא רופאים טובים היו לך ומאוד טוב לשמוע שהכול שוב נקי שם בפנים. סופודקס - איכס
ביום שאני אתפוס את מי שהמציא את התרופה הדוחה הזו הוא יצטער על ההמצאה הזו שלו אני פשוט סבלתי ממנה שלושה ימים עכשיו המון מנוחה יקירתי ולא לרוץ לשום מקום החלמה מהירה ומיליון חיבוקים

לדוב דוב!

קודם כל ברוך שובך הבייתה! מאחלת שתמשיכי בלי משככי כאבים וכמובן החלמה מהירה! וגם, אני רוצה לתת לך חיבוק ע נ ק. את ממש גיבורה.
חזקי ואמצי שיהיה לך יום טוב רני

שמחה שחזרת אלינו ../images/Emo24.gif

נשמע לא פשוט ולא קל בכלל מה שקורה שם בפנים, אבל אני שמחה לשמוע שאת אחרי, מתאוששת. תשמרי על עצמך טוב,טוב, טוב. מניחה שאת חוזרת לדיכוי כדי לשמר על התוצאות. החלמה מהירה

גל 4

New member
../images/Emo142.gif וואו... קבלי חיבוק

נשמע ממש קשה ואני מקווה שמכאן הדברים יראו אחרת... החלמה מהירה וקלה.

למעלה