היי לכם!

../images/Emo142.gifהיי לכם!

היי לכם, אני פעם ראשונה בפורום, אז ברוכים הנמצאים. יש לי שאלה מאוד חשובה, רציתי לשאול אתכם, האם ישנם אנשים שיכולים לעשות עין הרע, לקחת אנרגיה, או לשלוח אנרגיות שליליות למישהו כשרואים רק את שמו? מי שמכיר קצת את הרעיונות של הקבלה בטח יודע של-א´-ב´ העברי, ולשם הפרטי של האדם (במיוחד אם מלווה אליו גם שם המשפחה המלא), יש כוח מאוד חזק. אני אספר לכם, פשוט, לאחרונה, נכנסתי לאתר "חבר´ה", בטח אתם מכירים, אתר שמוצא ומחבר בין אנשים שלמדו ביחד באותו ביה"ס, אותה חטיבה, או אותו תיכון. בהתחלה נכנסתי בשם בדוי, ולאחר כמה שבועות שיניתי לשם האמיתי שלי. לפני כן, כדאי שאספר, שכשלמדתי בחטיבה ובתיכון, היו לי תקופות מאוד לא קלות, במיוחד בגלל שהייתה קבוצת בנות שפשוט ניסתה למרר לי את החיים והסיטה איתה גם בנים מהכיתה. כשהייתי בתיכון היה לי משבר מאוד עמוק בגלל בעיות בחברה, משבר שלבסוף יצאתי ממנו, אך הרגשתי שהוא נבע בעיקר מסביבה מאוד עויינת שהייתה לי בכיתה. בשבוע האחרון, לאחר ששיניתי את השם שלי באתר לשם האמיתי שלי, היה לי שבוע מאוד לא טוב. הרבה דברים לא הצליחו לי והיה לי מצב רוח של דיכאון ותחושה פסימית במיוחד וגם תחושת אפטיה וקרירות, שלא הייתה עד עכשיו, מהאנשים שסובבים אותי. כאילו נכנסתי למעין ענן שחור.. רציתי לשאול אתכם, האם יכול להיות שאנשים שראו את השם שלי באתר, אלה שלמדו איתי בבי"ס, שלחו לי עין הרע?.. מה הייתם ממליצים לי לעשות במצב הזה..
בתודה לכם מראש..

DaniZisserman

New member
הסיכוי לכך נמוך ביותר...

בוודאי אם מדובר בהטלת "עין הרע" (ביטוי אומלל למדי) על אדם רק ע"פ ידיעת שמו. אבל אפילו אם מדובר באנשים שמכירים אותך ויכולים להעלות אותך בדמיונם - עדיין הסיכוי שמשהו כזה יקרה הוא מאוד מאוד קלוש. אם משהו כזה היה יכול לעבוד על בסיס יום-יומי, אז היינו רואים המון פוליטיקאים, מורים, ובוסים נופלים שדודים כמו זבובים כל הזמן...:) כדאי שתנסי לחפש את הסיבות להרגשתך בתוך עצמך. לפעמים ישנם תהליכים נפשיים שמתחילים להפיע עלינו ועל סביבתינו הרבה לפני אנחנו מבינים אותם או מתחילים להיות מודעים אלהים. דני

למעלה